Šta je novo?

LG Optimus L9

Tu zanimljivu situaciju sam i ja primetio i ovako sam je protumacio:
Kada radis na telefonu nesto, (znaci kad je otkljucan) onda se pojavi samo da stisnes zeleno (valjda su isli logikom da je otkljucan pa vidis da ubodes zeleno);
A kada je telefon zakljucan onda se pojavi za prevlacenje. (Tu su valjda isli logikom da ne nabadas nego samo prevuces sa leva na desno bez mnogo razmisljanja).

Nisam posebno to testirao, ali rekao bih da se kod mene tako ponasa. Sad cu da se pozovem da vidim xD

Edit: Upravo sam probao i ponasa se tako kao sto sam rekao.
Vidi, stvarno. Sad sam probao i ja i tako radi.

Ja sam pokusao da rutujem moj telefon (P760, v20c, Telenor) preko Lelus metode i nisam uspeo. Ne zbog svog neznanja (nije mi prvi put da rutujem), vec sto na odredjenom koraku dolazi do problema. I na XDA su se ljudi iz Srbije koji su i istoj situaciji sto se tice verzije telefona itd. zalili na taj isti problem.. Zamolio bih nekog ko je uspesno rutovao telefon, da nam kaze koja je to metoda i ako moze neki link...🙂

Idi samo jednu stranu nazad i imas prvi link.Tako sam ja rutovao moj (P760, v20c, Telenor).Ako imas problem ,pitaj da probamo da resimo.

Pozdrav svima.Imam jedan problem skoro sam kupio L9 u telenoru i skidao sam aplikacije sa google play-a i sad odjednom mi se nesto poremetilo ,kada kliknem na ikonu od google play-a udje na trenutak i izadje i tako stalno,ako mi neko moze pomoci oko tog problema.E sad dali bi se to vratilo na normalu ako bi uradio backup?

Hvala.

Pozdrav svima.Imam jedan problem skoro sam kupio L9 u telenoru i skidao sam aplikacije sa google play-a i sad odjednom mi se nesto poremetilo ,kada kliknem na ikonu od google play-a udje na trenutak i izadje i tako stalno,ako mi neko moze pomoci oko tog problema.E sad dali bi se to vratilo na normalu ako bi uradio backup?

Hvala.

Udji u settings pa tamo gde su nalozi i sinhronizacije i obrisi taj nalog i ponovo ga dodaj

Nisam siguran da može da obriše nalog koji je prvi uneo, taj se smatra za podrazumevani. Mislim da će morati bekap pa reset.

Kakve to veze ima? Mozes da obrises nalog normalno.

@separator idi u settings>application ili apps (sta ti vec pise)> nadji google play store > otvori i klikni clear cache i clear data

Ja mislim isto da primarni Google nalog ne može da se obriše.

E vukelicu ovo od tebe nisam ocekivao 😀

otvoris acc i odes na deactivate ili remove sta pise i nema ga.

Stvarno? Glavu dajem da nekad nije moglo! Možda novije verzije Androida to dozvoljavaju, ali obzirom da to nisam pokušavao još od starog dobrog Wildfire-a, logično je što nisam obavešten :d.

E vukelicu ovo od tebe nisam ocekivao 😀

otvoris acc i odes na deactivate ili remove sta pise i nema ga.

Ajde ti proveri jos jednom da li se može obrisati primarni google account.
Probaj na tvome telefonu - ne boj se ništa nećeš pokvariti.

Primarni google account se moze obrisati samo factory resetom ali nekim comandama preko adb-a.

Poslednja izmena:
O Bože. Jel treba da snimam?

Poslednja izmena:
A što ne probaš ti, nećeš ništa izgubiti?

Video cannot be played?

Nebitno. Znam da sam pokusao da sklonim default google nalog na Xperia S, pa sam opet probao na drugoj Xperii S, pa sam probao na GNote kecu i nije moglo.

Ne znam, meni radi. Probaj i ovaj drugi link.

Naravno da moze da se izbrise nalog. Nismo vise na Donut i Cupcake.

Da li neko zna gde i koji drzac za l9 u kolima kupiti? Ali zaista neki kvalitetniji zato sto ove jeftinije nemogu vise da smislim. Svaki se odlepljuje na ovim vrucinama i to bas onda kada ti je najpotrebniji. I skloni su pucanju u naletu besa 🙂
P.s.nsamo radnje u bg nemam vremena za dx.com i ostale price

Izvukao sam juče 4h i 25min on Screen. Napunio ga preko noći i ceo dan ga juče drndao. Uključen 3g internet, a kad sam bio kući WiFi. Razgovarao preko Vibera 1h, smsovao se preko Vibera 2h, upload-ovao par slika na Instagram, blesio po Twitter-u, čitao vesti... I sinoć oko 02:00 baterija je bila na 8%. U pitaju je v20c.

Žalio sam se da se baterija brzo troši, što i dalje tvrdim, ali nisam znao da izvlačim ovoliko sati. Za mene je ovo super i ja ovde trenutno završavam priču o bateriji. 😀

to je vise nego sto sam ja izvlacio na ICSu 🙂 uglavnom 4 sata i 15 minuta na JB/ICS to je to kao gnexus s3 i slicni telefoni

to je vise nego sto sam ja izvlacio na ICSu 🙂 uglavnom 4 sata i 15 minuta na JB/ICS to je to kao gnexus s3 i slicni telefoni

Dok mi je bio na V20B nisam proveravao koliko sati traje, ali sam prelaskom na V20C odmah primetio kako telefon malo lepše radi, ali i da se baterija nenormalno brzo troši. Juče sam ga baš čačkao i zaista sam se iznenadio da je izdržao skoro 4h 30min.

Imam problem koji se povremeno javlja i nervira me, a stvar je da sam jos od ICS verzije nekolicini kontakata dodelio posebne melodije, i to se na momente samo od sebe iskljuci i ti kontakti mi zvone kao i ceo telefonski imenik. Ja to opet namestim i posle par nedelja-mesec dana sve iznova i sad vec prilicno iritira, pa molim za savet i zavaljujem se unapred ;-)

Imam problem koji se povremeno javlja i nervira me, a stvar je da sam jos od ICS verzije nekolicini kontakata dodelio posebne melodije, i to se na momente samo od sebe iskljuci i ti kontakti mi zvone kao i ceo telefonski imenik. Ja to opet namestim i posle par nedelja-mesec dana sve iznova i sad vec prilicno iritira, pa molim za savet i zavaljujem se unapred ;-)

Meni od kada imam telefon, pa i nakon prelaska sa ICS na JB ostalo isto kao i prvog dana kad sam stavio. Doduše imam pesme samo za 3-4 kontakta.

Gube se podaci o licnim melodijama kada se ukljuci Usb storage opcija

@ Bezolovni Ja za njih 7, al eto glupira se kako mu dodje iz meni za sada nepoznatih razloga.

@ miljic Misliš na varijantu kad ga priljučujem na računar i skidam slike? I jer ima neka varijanta da se taj zez predupredi na neki način ili :smash:

Poslednja izmena:
^
Ima. Stavi melodije u /system/media/audio/ringtones.

Nazad
Vrh Dno