Šta je novo?

LG Optimus G

Ne vidim po čemu je bolja opcija od S3?

Mene je Optimus G oduševio. Probao sam ga u Mediamarkt-u u Berlinu, i zaljubio se. :) pored njega je stajao Nexus 4, S3, Note 2, i ovaj je po dizajnu i radu mnogo bolji od svih. Ja bih ga uzeo, ali nisam siguran oko te doplate. :)

Jedino sto ima 2gb rama sto je veliki plus.. Ali zato nema podrsku zajednice,nisam siguran koliko custom romova ima.. Mada ima ljudi koji gotive lg interfejs

A cemu u ovom trenutku koriste ta 2 Gb RAM-a? :)

Veruj mi da koriste.. Kada budes koristio znaces.. Banalan primer,igram igru pauziram je odem u drugu igru neko me zove razgovaram vratim se normalno u homescreen ne ucitava mi ponovo widgete kao na 1gb sve radi kao podmazano.. Naravno vratim se normalno u igre i idu gde sam stao.. Vec sam pisao ranije zasto nisam mogao zivim sa 1gb.. 1gb i 2 ko nebo i zemlja,makar meni

Pa više aplikacija ti stane u RAM zbog multitasking-a, pogotovo kad igraš neku zahtevniju igru, koja bukvalno izbaci sve aplikacije da bi igra mogla tečno da radi.

Nisam primetio problem tog tipa na HTC One S, sta god da sam igrao...

Vidim da Optimus G ima jaci procesor bolju graficku vise memorije,estetski mi je lepsi od S3.Instalirao Real racing 3 i S3 poceo da stuca kad se malo duze igra :p Na Optimusu bi trebalo to da radi bolje ili se varam ? Samo ne znam da li je vredan doplate 75e.?

Koristio sam 4 meseca uporedo note 10.1 i HoX, tih 2GB rama itekako znače...

Zivota mi, nekada ne sednem za komp ceo dan, samo lezim sa punjacem i telefonom. Ae memorija i nekako, nego utrnu mi ruke u tom polozaju. :p

Super je to, nego nije mi isto kao na kompu kada otvorim 10+ tabova. Ne znam jednostavno nije mi to to :) Na telefonu se vecinom vrtim na oko 3-4...

Evo da se prijavim,uzeo sam optimus g danas,pa ako nekog zanima nesto iz prve ruke neka pita.
Presao sam sa Note 2 pa ako nekog interesuje i neka razlika izmedju ova dva modela neka pita,rado cu odgovoriti:)

Bih rado,ali zaista nemam dara za to,izostavicu milion stvari:)
Bolje da me pita ko sta hoce a ja cu odgovarati,lakse mi je tako:)

Evo da se prijavim,uzeo sam optimus g danas,pa ako nekog zanima nesto iz prve ruke neka pita.
Presao sam sa Note 2 pa ako nekog interesuje i neka razlika izmedju ova dva modela neka pita,rado cu odgovoriti:)

Koliko evropskih?
Kako lezi u ruci?
Da li ga LG UI usporava?
I ono sto me najvise zanima, a tesko da ima da se procita, koliko su jaki zvono i vibracija?

Covek u NS prodaje za 340 nov neotpakovan,daje 6 meseci(nazovi) garanciju ,ja sam dao note 2 star 7 meseci,malo izgreban pozadi glavu za glavu.
Odlican je osecaj kad se uzme u ruku(ala ovo zvuci bolesno) :),nista ne krcka ne pucka i slicno,a dizajn mi je prelep i ko god je danas video telefon odusevio se.
Lg UI su sklepali sacuvaj boze,reload-uje home screen kad izadjes iz fb a imam oko 600mb slobodno rama konstantno,stavio sam novu odmah jer je inace koristim i radi kao zmaj,lag free tako reci:)
Vibracija je ok,ali zvono je u odnosu na note 2 dosta slabije,e sad ne znam koliko ti znaci.
Mora se staviti neki krestav ringtone da bi se glasno culo:)

Poslednja izmena:
Si mu odradio neki update? Meni je na 4X HD dok sam imao ICS isto uporeno radio stock launcher, ali kada je stigao JB radio je perfektno.
Koliko screen on-a drzi baterija? Kakva je kamera u odnosu na note 2?

"Covek iz NS-a" je i clan foruma :)

BTW, poigrah se i ja malo sa telefonom. Extra je. Malo plastican u odnosu na HTC One S i ne lezi mi bas LG softver, al' pored toga... :,,:

Poslednja izmena:
@Strider
Nisam jos nista radio,stigao je sa 4.1.2,a sutra cu izvrteti xda u vezi roota mada sam bacio oko ranije i vidim da nije bas neka podrska.
@Delija
Jel si ti "covek iz NS" ili ga znas kojim slucajem?:)

Ma kakvi :)

Nedavno sam trgovao sa covekom i sve je proslo maksimalno korektno. Volim kad neko ima "pozadinu" i na forumu, a ne samo na nekim tamo oglasima...

Moracu sutra uslikati nesto pa okaciti a vi uporedite jer se u fotografiju ne razumem,nisam cak ni uslikao danas nista:)

O tipovima ekrana se vec sve zna,pa nemam sta puno tu da dodam.
Bela je bolja,crna je losija ali iznenadjujuce dobra za lcd.
Dopada mi se bolja vidljivost na suncu u odnosu na amoled,ali za pregled multimedije je bolji ekran na note 2.

Evo samo ove dve sam uslikao onako bezveze,nije losa kamera ali imam osecaj da je note 2 pravio bolje slike,bez obzira na ovih 13mpix u odnosu na 8 sa note-a.
e5e2uped.jpg
9yje6eve.jpg

Vrh Dno