Šta je novo?

LG Optimus G

Pa kažu da će biti takav sličan telefon i za ostatak sveta.

Pa ne znam ko bi koristio sharp displej, LG i samsung sigurno neće jer imaju svoje. Jedino motorola.
A ovo može da bude kao Optimus G i lg nexus, ista platforma sa nekim razlikama (on screen dugmići i npr 32gb bez sd kartice). Na ovom telefonu nema poente 16gb bez kartice, mada ni sa 32 ne bi bio neki komfor.

Da li bi neko mogao da mi objasni šta tačno znači "LG nema podršku zajednice" i "neodgovorno se odnosi prema korisnicima".
Ako ne želim da root-ujem telefon i zabavljam se sa romovima, samo me interesuje stock i korišćenje aplikacija, da li je ovo OK tel.
Čini mi se da je harverski i dizajnerski top trenutno a vidim da nema baš puno interesovanja (bar u Srbiji). Pa ako bi neko iskusniji mogao da mi objasni u čemu je kvaka.
I da... Ima li negde neki infokad će ovo kod nas...

Sto se tice zajednice ona jeste jadna tj nikakva bar sto se tice pojedinih modela. Sto se tice ovog modela mislim da ce biti veci broj korisnika pa samim tim i veca podrska tj kuvanih romova. Za obicnog korisnika ne treba da se brines ovaj tel je zver i sa ovim modovanim Os od strane Lg ima da ga sazvace bez da ga budzis. Mada uvek moze bolje i tu uskace zajednica :)

Interesantno kako se oko Nexusa 4 diže ogromna frka i svi se oduševljavaju (i ja naravno) a ovo od čega je nexus 4 nastao kao da nikkoga ne interesuje.
Jel' velika razlika u ceni ili nešto drugo? Kapiram da nexus ima JB i stock android ali i ovaj telefon ima neke prednosti...

Interesantno kako se oko Nexusa 4 diže ogromna frka i svi se oduševljavaju (i ja naravno) a ovo od čega je nexus 4 nastao kao da nikkoga ne interesuje.
Jel' velika razlika u ceni ili nešto drugo? Kapiram da nexus ima JB i stock android ali i ovaj telefon ima neke prednosti...

Koje prednosti ima optimus G nad nexusom?

Lte - nama ne znaci nista
13 mp kamera - diskutabilno da li je ovo dobro ili lose
Sd card - definitivno dobro ;)
32 gb emmc - mozda i 64, nisam siguran
Lg ui - prednost ili mana, zavisi kako ko voli.

Nisam znao da ima sd.
Sada nešto gledam, postoje 3 verzije telefona, za koreju 32gb bez sd kartice, za ameriku isto, globalni 16gb sa karticom.
Znači jedina prednost je količina memorije, bar po mom mišljenju.

Ovaj se može dobiti u beloj boji, Nexus za sada ne može :d

Meni se ovaj više sviđa estetski i nema glupe on screen dugmiće.... Na kraju se sve svodi na cenu, ako bude koštao 150-200e više od Nexusa koji je u skoro isti telefon onda bolje da mu odmah obustave proizvodnju, zato što će prodaja biti mizerna.

Ovaj se može dobiti u beloj boji, Nexus za sada ne može :d

Meni se ovaj više sviđa estetski i nema glupe on screen dugmiće.... Na kraju se sve svodi na cenu, ako bude koštao 150-200e više od Nexusa koji je u skoro isti telefon onda bolje da mu odmah obustave proizvodnju, zato što će prodaja biti mizerna.

Nece biti mizerna jer je iza ovog telefona stao at&t, a samo je to bitno. Uspevaju telefoni koje provajderi potenciraju, ne po tome da li su dobri ili loši.

Koliko puta su američki provajderi stali iza mnogih motorola pa im to nije pomoglo da ostvare željenu prodaju... at&t ima iPhone, i oni njega uvek guraju u prvi plan, a ovaj LG će uvek biti u drugom ili trecem

A i nisam bas siguran koliko je dobro staklo sa obe strane. Gorila ili neki drugi sisar staklo se lomi...

О, хвала Богу да га и ми добисмо!:thumbup:

Ne kasni ni godinu dana...
I ko ce ovo da kupi sada, pogotovo sa cenama u telekomu?
Lepo ja tvrdim: Ne obecavaj (promovisi) ono sto ne mozes da ispunis (obezbedis)...
Slicnim koracima ide i HTC.

Mada kad pogledam bolje na ovim srednje skupim pketima cena i nije tako losa.
Samo je pitanje ko zeli sada da kupi ovo posle gomile novijih telefona koji su doduse malo skuplji...

Poslednja izmena:
Cena je sasvim ok, ali u odnosu na druge telefone :)

Еј модови, нећемо де бунити ако преименујете тему у LG Optimus G;)

ima li ga neko od vas, kako se pokazao i koja mu je cijena?

Ovih LG Optimus G i G Pro telefona ima isto kao što ima HTC One - džaba im što izbace aždaju od telefona kad nigde nema da se kupi nekoliko meseci posle zvaničnog izlaska. :wall:

Imam ponudu da dam Galaxy S3(star godinu dana) i 75e. za nov LG Optimus G sa garancijom,da li se isplati ?

Vrh Dno