Evo koliko vidim custom ROM ce biti dostupan vec danas, imace root i bice ociscen od svog Koreanskog bloatwarea 😀
Svi cekamo ili je neko vec flesovao? Da li radi normalno sa nasim mrezama jer citam da neki imaju problema sa mrezom od prelaska dok kod vecine ipak radi sve kako treba?
Nisam. Ne odgovaraju mi trenutni bagovi, a root mi je obavezan. Tako da cu sacekati jos malo.
Flesovao sinoc, radi super osim poznatih bagova kamera je naopako/dole i back taster je search.
Mreza radi dobro, mada nakon flesovanja ics basebanda v30b flesovao sam v18a (cini mi se da bolje brze radi mobilni internet).Kad budem u gradu probacu 3g mrezu da li radi.
Normalna upotreba, mislim da nikad nisam imao preko 3h na 21e romu.
Pogledajte prilog 99176
Pogledajte prilog 99177
Jel ovo neko zatisje pred buru
Telefon je odlican al dzabe sve kad nema developera. Ja sam ga kupio jer je po specifikaciji veoma slican sa GNex i mislio sam da ce biti dosta toga za njega, al ipak nema nista. Arcee iz CM tima je pokusao da skuva CM9 al mu fali DSP firmware i od tada stojimo u mestu, tu i tamo izadje neki custom-stock ROM sa obrisane dve sistemske aplikacije a dodate druge :/ ..sve u svemu jad i tuga. Mozda se stvari malo pokrenu kad LG izbaci ICS source za SU760 (Korejski O3D) al evo i to se ceka vec neke dve nedelje ako ne i duze.. Al nije sve tako crno, svetla strana je sto je stock ROM (pa i custom basirani na njemu) jako stabilni i brzi i bukvalno nema zadatka koji telefon ne moze da ispuni. Jedino sto nam ostaje kao vlasnicima ovog telefona je ili da ga kao Jaza prodamo ili nastavimo da se molimo da LG izbaci update.Do qrca....Nije mi tu nista jasno. Telefon je u globalu ok, ima tu i tamo neku zajednicu a niko ne moze da portuje ICS...Pre neki dan videh na XDA da su portovali JB na najskrnaviji telefon koji postoji na trzistu - Galaxy mini (bar sto se specifikacija tice - 320x240 rezolucija 🙂)
"The Samsung Galaxy Mini has recently received Android 4.1.1 Jelly Bean in form of an unofficial port of CyanogenMod 10 by XDA Senior Member TheWhisp. "
Veliki pozdrav i za tebe druze, bilo je lepo druziti se s'tobom, zelim ti srecu sa novim telefonom i da te dobro sluzi.Pouzdrav drustvo , doslo vreme da se rastajemo.Nagovorio sam direktora da mi uzme Alcatel 997D za sluzbeni pa cu u njega staviti dve kartice a moj LG Optimus 3D je prodat danas.
Bila mi je cast druziti se ovde sa vama , i razmenjivati iskustva , pa se nadam da cemo ponovo imati isto parce hardvera i nastaviti saradnju ko do sad. Navracacu povremeno da vidim sta se desava sa Optimusom 3D.
Veliki pozdrav za Masinca , Corvus Corax i Ubabica
PS.... LG telefon zbog updejta necu uzimati jedno duze vreme.
Pouzdrav drustvo , doslo vreme da se rastajemo.Nagovorio sam direktora da mi uzme Alcatel 997D za sluzbeni pa cu u njega staviti dve kartice a moj LG Optimus 3D je prodat danas.
Bila mi je cast druziti se ovde sa vama , i razmenjivati iskustva , pa se nadam da cemo ponovo imati isto parce hardvera i nastaviti saradnju ko do sad. Navracacu povremeno da vidim sta se desava sa Optimusom 3D.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari