Posebno je zanimljivo kako bivsi vlasnici LG telefona mahom pouzimase Gnex.
Sto bi narod rekao, svako se cese gde ga svrbi... 😀
Bicu dosadan, ali pretpostavljam da si cito o tom romu, da li si ga licno portovao na svoj fon, kakvi su utisci korisnika, jel ima nekih bugova, jel se flesuje ko i ostali kastom romovi, hvala unapred
Da li moze neko ko je na 21e da mi kaze sta mu pise pod baseband version u Setting-->About ?
L6260-MODEM-SIC-01.1042.00
Bacicu kasnije pogled na CM10. 🙂
Kod mene nije hteo ni da boot-uje. 🙂
Probaj besbend 18a(to ti je za onu lek verziju Gingera) , secam se da je nekima samo tom besbendu radio signal na ICS.Imam IMEI na stock ali cim flesujem CM10 vise ga nema, tj CM ga ne vidi. Kod mene se butovao i sa 21a i 21e i normalno radio ali bez signala.
Flesujem cele jer tu proceduru znam a sinoc u 4 sata ujutru stvarno nisam zeleo da ucim novo xD
Nemam PIN.
Hvala, probacu ga sutra mada koliko vidim I kod Corvus Corax-a isto pise za baseband verziju.Probaj besbend 18a(to ti je za onu lek verziju Gingera) , secam se da je nekima samo tom besbendu radio signal na ICS.
Izasao je novi build CM10 danas.
Hvala, probacu ga sutra mada koliko vidim I kod Corvus Corax-a isto pise za baseband verziju.
Jesi flesovao? Jel ti radi?
Probacu sutra cim se probudim 😀 ..koje su konkretno promene, sta je novo u tom novom nightlyu?Nisam flashovao. Koliko vidim, ljudima sa mojim problemom i dalje ne radi. Ali posto je tebi boot-ovao... mozda ti i radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari