Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@ubabic - svaka cast na kupovini i neka te Nexsus lepo sluzi...Vidim rastura se polako Optimus 3D druzina.Neka se svi mi lepo ponovimo,a LG-Lies good je zasluzio da niko neuzme njihove telefone duze vreme.

Posebno je zanimljivo kako bivsi vlasnici LG telefona mahom pouzimase Gnex.

Sto bi narod rekao, svako se cese gde ga svrbi... 😀

...O mleko, i u jogurt duvas.

😀

Najbolje portovani ics do sada
rom Acura2201 ICS V2-FULL 4.0.4
kernel BOOTv5: OC 1.2

Screenshot_2012-12-04-21-02-17.png
Screenshot_2012-12-04-20-57-35.png
Screenshot_2012-12-04-21-12-19.png

Bicu dosadan, ali pretpostavljam da si cito o tom romu, da li si ga licno portovao na svoj fon, kakvi su utisci korisnika, jel ima nekih bugova, jel se flesuje ko i ostali kastom romovi, hvala unapred

Bicu dosadan, ali pretpostavljam da si cito o tom romu, da li si ga licno portovao na svoj fon, kakvi su utisci korisnika, jel ima nekih bugova, jel se flesuje ko i ostali kastom romovi, hvala unapred

Rom Acura2201 ICS V2-FULL 4.0.4 sam skinuo sa ovog foruma: http://www.htcspain.com/roms-lg-optimus-3d-384/ics-v1-full-rom-boot-franlov-acura2201-55704/ moras biti registrovan.
Pre toga moras imati flesovan portovani ics xbsall uputstvo imas ovde:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1956347
recovery:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1978543
Rom acura koji trenutno koristim radi bez lagova i nisam uocio za sada nijedan bag.Moram da te upozorim da prilikom flesovanja mozes da brikujes telefon, zato dobro razmisli pre flesovanja i citaj uputstva
po nekoliko puta.Ja sam i po ceo dan visio na xda-developers:type:

Hvala na upustvu, al s obzirom da sam slab sa engleskim, a malo je komlikovano, ipak cu cekati zvanican ics, sto je sigurno sigurno je

Da li moze neko ko je na 21e da mi kaze sta mu pise pod baseband version u Setting-->About ?

Ja taman htedoh da vas obradujem sa CM10, ali vidim vi već obavešteni...

Bas super vesti.Drago mi je zbog vas koji ste ostali sa Optimus 3D.
Samo kasno je to ,mnogo ljudi se razocaralo i zamrzelo LG.Pozdrav za Masinca i Corviusa

Kod mene nije hteo ni da boot-uje. 🙂

L6260-MODEM-SIC-01.1042.00

Bacicu kasnije pogled na CM10. 🙂

Kod mene nije hteo ni da boot-uje. 🙂

I kod mene je ta verzija ali kad flesujem CM10 ne vidi mi baseband uopste i nemam signala. Sinoc sam pola noci flesovao KDZove i probavao sa raznim verzijama ali dzabe :/ ..a inace kazu da je potrebno biti na 21a verziji pa onda flesovati CM10 zbog baseband.

@Jaza: Jeste malo kasno ali bolje ikad nego nikad, mada jedno stoji, LG vise ne kupujem. Pozdrav

A imas li IMEI? Mozda zato nemas signala. Eno na XDA ima ljudi koji imaju taj problem.

Ja nisam uspeo ni da ga boot-ujem. U Bootloader-u je problem izgleda, poslao sam backup bootloader-a developeru da uporedi. Cak nece ni da mi se puni telefon ugasen kada uflashujem CM10. 😀 Nego to sam resio flashovanjem V21 stock kernel-a. Sada cekam da mi se napuni telefon, pa da vratim backup.

P.S. Ne moras flashovati cele KDZ-ove, flashuj samo baseband.

Edit: Sad videh, iskljuci i PIN ako imas na kartici. Izgleda da to pravi problem u CM10 i tada nema baseband-a, IMEI-a i signala.

Poslednja izmena:
Imam IMEI na stock ali cim flesujem CM10 vise ga nema, tj CM ga ne vidi. Kod mene se butovao i sa 21a i 21e i normalno radio ali bez signala.

Flesujem cele jer tu proceduru znam a sinoc u 4 sata ujutru stvarno nisam zeleo da ucim novo xD

Nemam PIN.

Imam IMEI na stock ali cim flesujem CM10 vise ga nema, tj CM ga ne vidi. Kod mene se butovao i sa 21a i 21e i normalno radio ali bez signala.

Flesujem cele jer tu proceduru znam a sinoc u 4 sata ujutru stvarno nisam zeleo da ucim novo xD

Nemam PIN.
Probaj besbend 18a(to ti je za onu lek verziju Gingera) , secam se da je nekima samo tom besbendu radio signal na ICS.

Hvala, probacu ga sutra mada koliko vidim I kod Corvus Corax-a isto pise za baseband verziju.

Jesi flesovao? Jel ti radi?

Nisam flashovao. Koliko vidim, ljudima sa mojim problemom i dalje ne radi. Ali posto je tebi boot-ovao... mozda ti i radi.

Probao sam danasnji build ali bez uspeha, bootovao se i posle 2 min reset, opet boot i tako u krug...probao sam clear cache i fix permisions ali bez uspeha, ista stvar. Moram da napomenem da sam to sve probao sa 21e basebandom I da nisam imao signala ta dva min do resetarta. Dobra strana je to sto je ROM bio veoma smooth dok je radio, skoro kao neki drugi telefon a ne nas P920. Bice to odlican ROM kad ga naprave da radi.

Za dva-tri meseca ce se slucajno mozda setiti da objave okvirno datum kada ce krenuti sa pripremom za pocetak rada na ICS-u za O3D. 😀

Hi hi hi, zvuci kao vest iz dnevnika u vezi odredjivanja odredjenog datuma...

Nazad
Vrh Dno