sheisty_47
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2008
- Poena
- 309
Nadajmo se da hoce uskoro..Valjda ce doci i taj dan
Ja koristim Promethius ROM i 1.5 kernel i sve radi odlicno pa i igre,a ROM je smooth i brz 😀 ..samo je bat malo slabija nego na stock, ne uspevam da izvucem vise od 3h i 10min display ON.Pretpostavljam da koristite Thiaiz-ov ROM, jeste li primetili koliko je ROM los za igre? Dugo se ucitavaju, lose rade, itd?
Probao sam bio Batman-a i on je seckao (neigriv) i ceo telefon se kocio, pomislio sam da je igra prezahtevna na ovaj telefon. Posle mi je palo na pamet da promenim kernel i igra je radila normalno.
Zar ti na tom kernelu ne curi baterija nakon koriscenja USB-a?
Forum je bio offline pa nisam mogao pre da napisem, testirao sam malo to sto si rekao i definitivno ima neki bug, kad nakacim telefon na punjac uopste ne pada u deep sleep vec konstantno radi na 300Mhz. Kada ga skinem sa punjaca normalno radi. Ovaj problem se ne desava kada telefon prikopcam na komp.
Inace za one koji ne prate xda, izasao je ICS source za SU760, sto bi moglo da znaci da cemo mozda uskoro imati CM9/10 za P920.
Pizdrav drugari ima li nesto novo jer izasao ICS tj zvanicni updat.
Jel izasao ics za o2x, ako sam razumeo malo cackajuci cini mi se da jeste, ako je tako s obzirom da je i kod njih pre toga izasao zvanicni suorce za korejsku verziju, valjda ce tako biti i za o3d
masinac aj ako nije problem objasni mi sta je u sustini cm9 ili 10, nebitno, vidim da se to cesto spominje, jeli to neki kustom rom, mada cisto sumnjamJeste, izasao je, naravno prvo za Korejsku verziju, tako ce biti i sa O3D ali ovo cekanje nervira. Nadam se da cemo uskoro dobiti CM ROM, jedva cekam da probam ICS ili JB na ovom telefonu, to ce mi biti i glavni razlog da ga ne prodam 😀
masinac aj ako nije problem objasni mi sta je u sustini cm9 ili 10, nebitno, vidim da se to cesto spominje, jeli to neki kustom rom, mada cisto sumnjam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari