Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kratko i jasno > isto srannje drugo pakovanje :/

ako ti sve sljaka ok, ne diraj 🙂

Heh, tako sam i mislio al reko da pitam 🙂 Onda nista ne diram, hvala OTAC 🙂

Pazarih danas ovaj telefon i za sada sam jako zadovoljan. 🙂 Imate li neke preporuke? Na njemu je trenutno Android 2.2.2. Koji je pouzdan 2.3 zvanicni ROM?

@Masinac, jel koristis 21A za Srbiju ili Open Europe? Cisto da znam. Ne zelim ni ja da imam probleme, a verujem da jos bolje radi sa 2.3.

@Masinac, jel koristis 21A za Srbiju ili Open Europe? Cisto da znam. Ne zelim ni ja da imam probleme, a verujem da jos bolje radi sa 2.3.

Koristim 21A Open Europe 😀 ...nema ghost call i ostalih glooposti,telefon brz a ja zadovoljan 😀 jedina mana je sto ne radi battery stat ,resetuje statistikuse svako malo al skines neki program za bat i posluzice 😀 nek ti je srecno sa novim fonom 😀

Hvala. 🙂 Ja upravo ubacio 21A za Srbiju. Videcu kako ce da radi. Valjda nece biti Ghost call-a. 🙂

Jako prakticno je sto jednim klikom se video prebacuje iz 2D u 3D. Iako je u originalu 2D video.

Takodje, mnogo mi se svidja aplikacija pomocu koje 2D igra se pretvara u 3D. Bez muke se dobije 3D efekat. Probao sam sa Angry Birds (posto je najpopularnija igra) i stvarno je impresivan rezultat.

Nikakvih problema sa telefonom nemam, niti imam zamerki. Ekran je prica za sebe. Fenomenalan je. Odlican telefon.

Jos nema nista novo oko CM9 za nas telefon , LG je objavio da ce zvanicni ICS izaci u trecem kvartaku ove godine za nas telefon....
Ono sto ohrabruje je da ima sve vise ROM-a za nas telefon pa koga interesuje neka postei XDA forum i isproba neke od ROM-a

Koliko sam upoznat sa tematikom CM9 za P920 je spreman samo se ceka novi DSP Firmware...bar je tako receno na Google+ stranici

Rikardo je za sve Lg telefone.
Sto se tice zvanicnog ICSa procitao sam da je promenjen datum za o2x Q3, a za o3D Q4.

Sto je dokaz da kod O2X nije krivac kasnjenja ICS-a Nvidia (kao tvorac Tegra 2 chipseta) nego LG, jer chipset za O3D je od Texas Instruments-a, a i tu prave delay de*ili iz LG-a... :smash:

Da poprave malo customer service i software support, mogli bi biti uz rame Samsungu jer su im uredjaji sjajni. Medjutim, ne, oni sve gori.

Mislim, mene zabole, CM7 na O2X leti k'o podmazan, ali ovo def. korisnicima ostavlja gorak ukus u ustima...

Od danas, pa otprilike nekih mesec dana je je igra 9mm HD na LG SmartWorld marketu BESPLATNA za vlasnike Optimus 3D telefona. Tako da preporucujem, ko moze, preuzimanje po hitnom postupku. 🙂

Odlicna je. Podseca na Max Payne. 🙂

Pa ne treba ti apk. Dolazi preinstalirana na telefonu. Zove se SmartWorld. Mada mislim da je imala drugacije ime kada se pojavila, pa su je posle preimenovali u SmartWorld.

Sa telefona pisem. Mislio sam da vidim sta je to dok se smaram na poslu. Hvala u svakom slucaju. 😉

Da li jos neko ima problema sa "mount as storage" na CM7 RC2 ? Naime kad prikljucim telefon na komp ponudi mi samo USB debugging ali ne i "mount as storage" :/ trazio sam po podesavanjima i nigde ne mogu da nadjem da to moze da se ukljuci/iskljuci ...da li neko ima resenje za taj probem?
Manji problem ali ipak problem je sto mi Galerija na CM7 ne vidi slike sa interne memorije...takodje ni download ne radi jer nemam sd karticu tj koristim samo internu mem :/

Poslednja izmena:
Dobro je sto makar rade pozivi i poruke na tom CM-u. XD

Ja sam prezadovoljan sa stock 21E. Sve radi i nema problema.

I ja sam veoma zadovoljan sa svojim stock 21A, sta vise sinoc sam se ponovo vratio na njega posle flesovanja CM7 jer sam zaboravio da prebacim Gapps na fon, a posle nisam nasao ni jedan nacin da to uradim jer nema "mount as storage" a marketa nema da skinem AirDroid, tako da je restore bio jedina opcija.

Ima li nekog da je mozda kupio 3D verziju igara NOVA 2 i Spider-man: Total Mayhem?

Pozdrav, da li se zna neshto o datumu izlazka zvanichnog ics-a za ovaj model ? Hvala

Pozdrav, da li se zna neshto o datumu izlazka zvanichnog ics-a za ovaj model ? Hvala

Jos se nista ne zna, recemo je da ce biti u Q3 tako da mozemo samo da se nadamo da ce ispostovati receno... inace kruze glasine da je ICS u fazi testiranja tako da mozda stvarno bude u Q3.

Jos se nista ne zna, recemo je da ce biti u Q3 tako da mozemo samo da se nadamo da ce ispostovati receno... inace kruze glasine da je ICS u fazi testiranja tako da mozda stvarno bude u Q3.

Ok, hvala puno ! Kakav je inache telefon generalno ? Planiram da ga ispazarim ovih dana 🙂

Ok, hvala puno ! Kakav je inache telefon generalno ? Planiram da ga ispazarim ovih dana 🙂

Ako trazis telefon dobre izrade, lepim ekranom sa opcijom 3D prikaza, stabilan i brz, koji moze da odradi bez problema sve sto mu das a najnovija verzija operativnog sistema ti nije toliko vazna onda je ovo odlican telefon za tebe i to za relativno male pare..
Ali ako si zavisnik od flesanja i zelis da isprobavas nove ROM-ove i da se na taj nacin igras sa telefonom onda ovo nije dobar izbor za tebe jer je developer community relativno mali i ROMovi su uglavnom bazirani na stock ROM-u i sve je manje vise isto..

Nazad
Vrh Dno