@Masinac, jel koristis 21A za Srbiju ili Open Europe? Cisto da znam. Ne zelim ni ja da imam probleme, a verujem da jos bolje radi sa 2.3.
Koliko sam upoznat sa tematikom CM9 za P920 je spreman samo se ceka novi DSP Firmware...bar je tako receno na Google+ stranici
Od danas, pa otprilike nekih mesec dana je je igra 9mm HD na LG SmartWorld marketu BESPLATNA za vlasnike Optimus 3D telefona. Tako da preporucujem, ko moze, preuzimanje po hitnom postupku. 🙂
Probaj skinuti sa official site ...u baru sa leve strane imas "LG Smart World Download for Android" , onda kliknes na "Download for PC" ,ulogujes se i to je to 😀Treba mi jer sam na cyanogenu. :d
Pozdrav, da li se zna neshto o datumu izlazka zvanichnog ics-a za ovaj model ? Hvala
Jos se nista ne zna, recemo je da ce biti u Q3 tako da mozemo samo da se nadamo da ce ispostovati receno... inace kruze glasine da je ICS u fazi testiranja tako da mozda stvarno bude u Q3.
Ok, hvala puno ! Kakav je inache telefon generalno ? Planiram da ga ispazarim ovih dana 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari