Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa sta hoces, sgs 2 se sad isto moze naci nov za 450-500 eura isto uzet od nekog operatera, a telefon nov ovako je 700 legalan (2 godine garancije)

stigla mi je danas futrolica,ali nisam bio kod kuce pa nisam podigao.

sutra slike maskice.
p.s. a pre neki dan mi je stigla extended battery od optimus p990 (odgovara i za moj fon) od 1980mAh, i bogami vidno produzi trajanje ali ne nesto duze od sat-dva...tako da...ne vredi kupovati i placati 10e za malo bolju bateriju. verovatno i nije punih 1980mAh,nego nesto mnogo manje.al sta sad...***

Ajde javi sutra utiske ja sam prepisao od tebe pa naručio istu futrolu - oblogu!
Nego danas videh da "case mate" ima odličan izbor obloga za O3D!

Ja sam za razliku od tebe poručio eksterni punjač baterija u kompletu sa dve 1800mAh baterije za 11$ pa kad prigusti skinem praznu, stavim punu i ostane još jedna puna kao bekap, bekapa zlu ne trebalo!
LG_P990_%285%29.jpg

Kupljeno na e-bay.

zar ne ide ona prica da Android preko HDMI izbacuje native rezoluciju ekrana, a ne samog fajla?

hdmi izlaz je u full hd i nema veze sa nativnom rezolucijom ekrana osim menija.kad se pusti film ide sve u full hd ako naravno imas takav fajl tj.film.hdmi kabal imate u mikro princu cena oko 18e

Kupljeno na e-bay.
I ja sam hteo taj punjac, samo sto se plasim svakodnevnog ili cak i jednom u nedelju dana da skinem zadnju masku...realno, bilo koja stvar koja se vise od 20-30 puta skine i vrati, nikad kao nova..zato sam kupio veliku bateriju pa nek traj kolko traje, jednom u mesec-dva dana skinem zadnju masku kad nesto treba (baterija/sim ili mmc kartica itd)

Javi kako ti drze baterije. Ja bas nesto nisam happy sa ovom, iako je zanijansu bolja

hdmi izlaz je u full hd i nema veze sa nativnom rezolucijom ekrana osim menija.kad se pusti film ide sve u full hd ako naravno imas takav fajl tj.film.hdmi kabal imate u mikro princu cena oko 18e
ovo prvi put cujem, jedino ako tv upscaluje pa si pod takvim utiskom

^ a istina je... ne pusta u 480p-u na TV-u koji je 1080p, na sta bi to licilo :/

nista TV ne upscale-uje, nego kad krene player da pusta film, on pusta u fullHD-u, a problem je samog telefona sto on prikazuje samo 480p,tj downlscale-uje... na TV-u ide normalno. tj, tako sam video na GOMILI review-ova

kao sto rekoh, prvi put cujem da bilo koji android uredjaj moze da izbaci rezoluciju vecu od rezolucije svog ekrana preko hdmi-ja

Pa kada bi tako bilo, koja bi onda svrhe bila HDMI izlaza na telefonu...To je mozda bilo na starijim verzijama androidai uredjajima koji nisu imali hdmi port

[YOUTUBE]EUxXRyt4L0Y[/YOUTUBE]

@darko88 Ajde pre nego što nastaviš sa trolovanjem uradi jedan search na google i linkuj tekst u kome piše to što tvrdiš!

Odličan i pouzdan izvor, dobro je da sebe nisi citirao.:wall:

Nego reci ti nama što onda ne može i 3D sadržaj da reprodukuje u 1080p nego je za 3D ograničen na 720p preko HDMI, po tvojoj logici pošto se radi upscale onda ne bi imao takvih problema već bi mogao da pusti i jedan i drugi bez ikakvih problema u 1080p zar ne?

Dok ne vidim činjenice da ne može da reprodukuje Full HD moj status je "Over and Out" na temu HD reprodukcije!

vratio se sa servisa, pa imas par komentara iza ili strana njegov video koliko je izdrzljiv ekran.

Hvala, sad sam video.
Po njemu grickalica i hdd ne treba drzati u dzepu 😉 .
Pa de je na tom testu gricklalica, to je trebao prvo da testira?!

Haha... da... 🙂

Funny

kao sto rekoh, prvi put cujem da bilo koji android uredjaj moze da izbaci rezoluciju vecu od rezolucije svog ekrana preko hdmi-ja

eto sad cujes od mene jer mogu to i da potvrdim jer imam hdmi i full hd tv tako da se jasno vidi razliku izmedju rezolucija 480p i 1080p.naravno pricamo za video fajlove.

Da li neko zna da li su Optimus 3D sa VIP-a zakljucani na vip ili ne?

Jedna dilema I molim za pomoc. Da li se isplati menjati desire HD za LG 3D. Dimenzije I tezina su im slicne tako da mi to nije problem. Prednost mi je dualcore procesor i mnogo brze otvaranje stranica u webu. A cini mi se i da je kvlitet video snimanja na strani lg3D. Mana je nedostatak gorilla glass zastite. Molim za savet !?

Jedna dilema I molim za pomoc. Da li se isplati menjati desire HD za LG 3D. Dimenzije I tezina su im slicne tako da mi to nije problem. Prednost mi je dualcore procesor i mnogo brze otvaranje stranica u webu. A cini mi se i da je kvlitet video snimanja na strani lg3D. Mana je nedostatak gorilla glass zastite. Molim za savet !?

Hardverski je optimus 3D generacija napred u odnosu na DHD, i iako su sličnog cenovnog ranga, ja bih uvek dao prednost 3D-u zbog jačeg procesora i 3D funkcije...

Ako ti 3D nije nimalo bitan, i ne moraš da menjaš...

Bitan mi je hardver jer mi se cini da ipak dual core procesor odnosi prevagu. Mozda gresim ali posto moj sin ima viewsonic 10s tablet sa tegra proc cini mi se da se stranice na njemu otvaraju neuporedivo brze. A ja telefon koristim prevashodno kao pokretnu kancelariju, tako da je meni brzina bitnija od 3d funkcija. Naravno i cena igra svoju ulogu. SGS II mi je ipak mnogo skup. Hvala na odgovoru svakako!

Onda uzmi optimus 3d, koristio sam ga par dana, i ostavio je sasvim solidan utisak, sasvim uporediv sa SGSII... Jedino će baterija malo da kilavi...

SGS II powered by Lite'ning 5.0

ili optimus 2x

Ljudi kad odete na Software Update da li vam pokazuje da ima neki update i koja vam je verzija softwera?

Nazad
Vrh Dno