Šta je novo?

LG Optimus 2x P990

Sredio, na kraju sam stavio OpGaNex-Project_v2.3A i Kowalski posleednju verziju i leti,zvrci,za ne prepoznati.Hvala na poomoci :happy:cheers

UPDATE: Bilo OK do jutros dok nisam poceo standardno da koristim fon, a onda solidno ali nije to to. Maloprije sam stavio Tony P ovaj zadnji i Kowalski. Sad za sad je OK skroz, nisam primetio neke vece probleme, jedino sto je slika sa kamere zrnasta i boja nekako isprana.

Dočekao sam i taj kowalski 125 i stavio ga na najbolji DMX 1.6.5. i posle dva puna punjenja, telefon se preporodio. Nisam nikad imao tako brz telefon. Baterija dosta traje u odnosu na ranije verzije.

Što mi je najvažnije bluetooth u kolima radi bez prekidanja.

Poslednja izmena:
Ma hteo sam da izmenim neki tekst, pa sam napisao duplu poruku umesto toga. Koristim tapatalk 4 beta, a u aplikaciji nema mogućnosti brisanja poruke.

Evo kako izgleda baterija. Tokom noći je bio uključen aero mod.

upu3ynam.jpg

7ujenu5a.jpg

uhuzu8y9.jpg

Djevojka mi ima problema sa ovim telefonom stalno joj se restartuje ili dobije black screen vise puta u toku dana. U pitanju je stock ics nakon update-a je resetovan tel, nije root-ovan. Sa fabrickim rom-om nije imala tih problema, ali nakon update-a na gingerbread-om je povremeno znao da zabode a sa ics je katastrofa.

ics je živo....za njega.Neka vrati na Gb i biće ok ili neki custom rom

Prije upgrade-a na ics sam uradio root-ovao tel ubacio rom manager i uradio backup da bi mogao vratiti stari rom. E sad problem je u tome sto ne mogu da root-ujem ics kako bi ponovo instalirao rom manager i vratio backup. Na netu sam nasao gomilu linkova za vracanje na stock ali svi su sa custom rom vracali. Nebi da se zezam i eksperimentisem vec bi radije vratio moj backup. Zna li neko kako to da uradim?

jos nije. kazu da verovatno nece, ali tonyp-u i drustvu sa xda se ne moze verovati.:D :beat:

Kod mene je DMX 1.6.5 i Kowalski 125 manje vise je OK, jest da ga moram svakih par dana restartati ali nije lose. Sa upaljenim wi-fijem i syncom baterija ne dobaci kraj radnog vremena. Prije neki dan mi je fon tako zabagovao da se uopste nije mogao zakljucati tj. pritisnem ja power i ugasi se ekran a onda samo prstom prevucem preko ugasenog ekrana i on se upali ili prstom po ona cetiri dugmeta i telefon se upali i otkljuca, jeste restart resio problem ali sam se prije toga napisao poruka i birao par brojeva u dzepu. Probao sam i KK 126 exp, telefon radi k'o zmaj samo se secam da sam imao problema kad ukljucim punjac nesto se pogubio pa nisam dugo bio na 126.

Koristim DMX rom i kowalski kernel vec 8 meseci. Imam problem sa SMS porukama, neke mi stignu a neke ne. Tastatura nece uvek da se pojavi. Ponekad se zabaguje i tako..
Tako da mi treba mi stabilan i funkcionalan ROM. Sta preporucujete? PA ili T-build?

Probao sam sva tri (i jos neke usput), i PA mi je najbolje radio - najstabilniji je, najmanje trosi bateriju, nudi podesavanje dpi-ja i sl. Ima bagove u radu sa kamerom, mada ima resenja za to ali je ja ne korstim nesto mnogo pa me mrzelo da se bakcem. Poslednja dva meseca sam na PA i ne mislim da ga menjam.

PA je maltene napusten ROM, pa sam mislio da flesnem T-build 5, a koliko vidim i on ce da bude napusten jer je tony presao sad na CM10.2.

PA je maltene napusten ROM, pa sam mislio da flesnem T-build 5, a koliko vidim i on ce da bude napusten jer je tony presao sad na CM10.2.
To jeste, ali šta znam - za sad mi PA najbolje što se kaže završava posao, tako da verujem da moj P990 do kraja svog života neće menjati rom ;)

Ubacio sam t-build 5. Ali nije bilo baš lako.
U temi piše da može da se flešne samo sa pengusovim CWM 6.0.2.5 ili tonijevim TWRP a ja sam imao CWM 6.0.1.5. Pošto nisam mogao da nadjem pengusov CWM, probao sam sa TWRP ali pri bootovanju zaglavi na logou CMa.
Onda sam našao CWM 6.0.2.5 u AIO toolkitu ali nije hteo da se ubaci, pa sam vratio na v5 CWMa i onda konačno na 6.0.2.5, probao fleš ponovo i konačno uspeo.
Zasad mi se sviđa ovaj build.

Probajte TheROM by Tonyp. Necete pozeleti ni jedan drugi rim dok ne napravi 4.3.

Kakvo je trenutno stanje sa ovim telefonom i romovima novijim od gingerbreada? Razmišljam se da menjam svoj huawei g300 za njega prvenstveno zbog relativno male doplate za koju bi dobio hdmi izlaz i odličnog kvaliteta zvuka uz voodoo drajvere koliko sam čitao, nešto što mi predstavlja velik minus kod g300 pogotovo sada kad sam uzeo kvalitetnije slušalice a dual core i više rama može biti samo plus. Da li bi to bio pametan potez ili bi stalno morao gubiti vreme sa fleshovanjem i testiranjem novih romova kojima bi stalno nešto falilo ?

Kakvo je trenutno stanje sa ovim telefonom i romovima novijim od gingerbreada? Razmišljam se da menjam svoj huawei g300 za njega prvenstveno zbog relativno male doplate za koju bi dobio hdmi izlaz i odličnog kvaliteta zvuka uz voodoo drajvere koliko sam čitao, nešto što mi predstavlja velik minus kod g300 pogotovo sada kad sam uzeo kvalitetnije slušalice a dual core i više rama može biti samo plus. Da li bi to bio pametan potez ili bi stalno morao gubiti vreme sa fleshovanjem i testiranjem novih romova kojima bi stalno nešto falilo ?

Koliko ja znam, hdmi ne radi sa custom romovima. Nisam nikad probao a i ne koristim ga pa ne mogu da tvrdim ali tako je koliko znam.

Na CM7 je uvek radio HMDI, jos se secam kako je temasekov CM7 bio brutalan ROM za O2X...

Ima li neko logicno objasnjenje, O3D i 2x imaju iste baterije pa se ja i zena otimamo za trecu, elem, napunim bateriju na 03D ubacim je u 2x i kaze 2% ostalo, istu tu bateriju ubacim u 03D i pokazuje 98%?Koristim KK onu stable 125 verziju pa kontam da nije nesto do toga, inace baterija je OK, nova i na O3D radi bez problema, isto mi se desava i sa svim ostalim baterijama koje sam probao.

Nazad
Vrh Dno