5. sad izaberi 4
Jesi ovdje mislio 3 onaj twrp kako se vec zove, jer imaju samo 3 nema 4. Znaci instalacija je kao i za sve ostale romove, nista specijalno, reko da nema kakvih ceprkanja pre ili posle.
5. sad izaberi 4
To jeste, ali šta znam - za sad mi PA najbolje što se kaže završava posao, tako da verujem da moj P990 do kraja svog života neće menjati romPA je maltene napusten ROM, pa sam mislio da flesnem T-build 5, a koliko vidim i on ce da bude napusten jer je tony presao sad na CM10.2.
Kakvo je trenutno stanje sa ovim telefonom i romovima novijim od gingerbreada? Razmišljam se da menjam svoj huawei g300 za njega prvenstveno zbog relativno male doplate za koju bi dobio hdmi izlaz i odličnog kvaliteta zvuka uz voodoo drajvere koliko sam čitao, nešto što mi predstavlja velik minus kod g300 pogotovo sada kad sam uzeo kvalitetnije slušalice a dual core i više rama može biti samo plus. Da li bi to bio pametan potez ili bi stalno morao gubiti vreme sa fleshovanjem i testiranjem novih romova kojima bi stalno nešto falilo ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari