5. sad izaberi 4
Jesi ovdje mislio 3 onaj twrp kako se vec zove, jer imaju samo 3 nema 4. Znaci instalacija je kao i za sve ostale romove, nista specijalno, reko da nema kakvih ceprkanja pre ili posle.
5. sad izaberi 4
To jeste, ali šta znam - za sad mi PA najbolje što se kaže završava posao, tako da verujem da moj P990 do kraja svog života neće menjati rom 😉PA je maltene napusten ROM, pa sam mislio da flesnem T-build 5, a koliko vidim i on ce da bude napusten jer je tony presao sad na CM10.2.
Kakvo je trenutno stanje sa ovim telefonom i romovima novijim od gingerbreada? Razmišljam se da menjam svoj huawei g300 za njega prvenstveno zbog relativno male doplate za koju bi dobio hdmi izlaz i odličnog kvaliteta zvuka uz voodoo drajvere koliko sam čitao, nešto što mi predstavlja velik minus kod g300 pogotovo sada kad sam uzeo kvalitetnije slušalice a dual core i više rama može biti samo plus. Da li bi to bio pametan potez ili bi stalno morao gubiti vreme sa fleshovanjem i testiranjem novih romova kojima bi stalno nešto falilo ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari