Šta je novo?

LG Optimus 2x P990

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Punio se dobro, ali javio mi se problem sa slusalicom cas cuju, cas ne cuju. To kod mene ne ide. Vracen backup. Dok ne izadje stable ne diram nista. 🙂

Bice, samo strpljivo 🙂. By the way, ja sam instalirao 1107 nightly, i veoma sam zadovoljan. Tri dana vec radi bez ikakvih bagova. Rade i USSD kodovi. Ne gubi mrezu, i pozivi rade besprekorno za sada 🙂

Imao sam pre neki dan ponudu da jeftino uzmem ponovo O2X, kao sekundarni fon, i rek'o "Ma necu, sta me tu jos moze iznenaditi" i onda vidim ove vase postove... 😀 Laki bestrds. 😀

evo ovako,ubacio sam v28e leak ICS rom, prvi utisci su bas,bas pozitivni. pre ovoga sam imao samo stock romove,nekoliko verzija,tako da uzmite sa rezervom moje opste utiske. fon imam skoro godinu dana,bio sam bas srecan kad sam ga kupio ali je vremenom je poceo da me nervira sa bagovima,te neradi youtube,te gps... menjajuci stock romove proradilo je sve osim nestajanja memorije i bio sam delimicno zadovoljan. e,sad sam opet srecan 🙂
tri sata testiram fon,sve sto sam stigao da isprobam radi lepo. poruke,pozivi,wi-fi,mreza,temple run,naravno google play,snimanje,slikanje,google maps,gps,locirao me je u kuci za par sekundi...mozda sam nesto zaboravio,al to je to.
zamerke su da je kamera losija,bar uvece,bolje je bilo na GB,i baterija,tri sata je od 100% pala na 50%,od toga je 2,5 sati maltretiran fon. mada je jos rano za prave informacije o bateriji.
sve u svemu,prezadovoljan,ovo jos nije oficijelni ICS.
Screenshot_2012-11-10-23-52-37.pngScreenshot_2012-11-10-23-53-20.pngScreenshot_2012-11-10-23-54-08.pngScreenshot_2012-11-10-23-54-35.png

Prilozi

• Screenshot_2012-11-11-00-03-17.png
    Screenshot_2012-11-11-00-03-17.png
    470.8 KB · Pregleda: 96
Samo sek da pitam. 2,5 sata si koristio ekran i palo ti je na 50%? ako je tako to nije mana. To je odlicno. Jer ako si 2.5 sata koristio ekran znaci da mozes jos 2.5 i to je nenormalno dobro. 🙂

posle sam proverio,bilo je ipak 2 sata i desetak minuta... od ukupne potrosnje od 21 sat sinoc do 9 sati jutros kada je pao ispod 10% ekran je koristio 27% baterije(malo jace od tri sata on) a wi-fi 44%,pise da je bio preko 5 sati aktivan??? nikad nisam preterano pratio potrosnju al mi ovo deluje malo cudno.
inace fon radi bez ikakvih problema,ja zadovoljan 🙂

Sacekaj ti par ciklusa, pa onda izvesti. 🙂 Izgleda ce to biti prvi put u istoriji O2X da stock ROM radi bolje od CM-a... 😀

Ja mislim da će CM biti doteran u red i da će radovi na tome dosta brže teći kada se uključi ekipa divelopera sa XDA (novi kangovi i najvažnije kerneli). Trenuto samo RC radi na razvoju i otklanjanju bagova a povrh toga je zatvorio temu na XDA zbog pajsera i opet sveo razvoj na uski krug svojih beta testera. Zbog svega navedenog razvoj teče tako kako teče...

Poslednji ICS mnogi hvale i voleo bih da ga probam (pre CM10) a to će biti tek kad pozavršavam ove poslove koje imam.

Jel radi bluetoorh? Ranije nije radio na ics. Probaj da obrises status baterije iz cwm mozda ce duze drzati.

evo i ja da se javim, za sada sam prezadovoljan romom, baterija cini mi se je primetno bolja, kamera je za 3 svetlosne godine ispred one na cm, do sada nije ni jednom zabagovao, jako lepo i brzo radi.to je to za sada, sacekacu jos par dana da vidim kako se ponasa.inace meni je mnogo lep ovaj LG UI 😀

Ubacio sam ics. Ne radi mi bluetooth. Takodje asphalt 7 laguje. Ostalo radi super, osim sto ne mogu da gurnem nista u system/app.

Malo kasnim sa odgovorom,bluetooth radi odlicno,igo hvata gps signal za manje od minuta i to u kuci,jesam u potkrovlju al opet,na GB mi je na otvorenom hvatao gps posle 3-4 minuta. eee,koliko je lg izgubio sto kasni sa ICS za ovaj fon a i za ostale modele.. kvalitetan fon a podrska lg-ja minus 9..

Malo kasnim sa odgovorom,bluetooth radi odlicno,igo hvata gps signal za manje od minuta i to u kuci,jesam u potkrovlju al opet,na GB mi je na otvorenom hvatao gps posle 3-4 minuta. eee,koliko je lg izgubio sto kasni sa ICS za ovaj fon a i za ostale modele.. kvalitetan fon a podrska lg-ja minus 9..

Da su izgubili izgubili su 🙂. Jesi probao neke zahtevnije igrice? Nikako ne mogu da nateram asphalt da ne laguje :-(

^ Cim stignem hocu da probam 9mm, igrao sam je bez problema na GB.

Nazad
Vrh Dno