Šta je novo?

LG Optimus 2x P990

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije zvanični za P990, već samo za korejski SU660. Ne zna se ništa za zvanični za P990. U svakom slučaju i ovo je dovoljno 100% funlcionalan CM10 za P990 😀.

Trenutno nikako, svi čekamo da RC izbaci prvi najtli bild. Već je pokazao prve tizer fotke, znači da će biti jako, jako brzo!

Zvanicni je za SU660 ali iz tog moze da se izvuce kernel koji cemo moci mi da koristimo u custom ROMovima. 🙂

Onaj xda ima vise *****a nego korisnog. Ne idem tamo dok se ne smire stvari.

Kad ima raznih likova,postavljaju glupa pitanja u dev sekciji,jos su poceli i da se svadjaju sa developerima...indijanci...

Hmmm, a da li ce u CM10 biti drajvera za zvučnike ili cemo i dalje da koristimo rolnu od toalet papira da pojačamo zvuk?

"Wow, yet again the members of the Optimus 2x forum fail to behave like adults and more like little school children throwing a tantrum, well i have just about had enough of it, i wake up this morning to find 24 reports waiting for me, of which 20 come from this thread. So to that end i have decided to close this thread, i feel that it's more trouble than its worth and dont see how this help towards development, if you disagree with my decision please feel free to keep it to yourself."
-Moderator foruma Hulk-

Sta reci....valjda su ljudi izgoreli u cekanju,al opet im to ne daje za pravo da se tako ponasaju i to
u dev temi.
A sto se tice zvuka,niko to nije spominjao u toj temi,tako da pretpostavljam da im to nije problem da poprave,odnosno da pojacaju.

Znaci za par dana dobijamo full cm10 rom..a ja stavio ovaj moj na oglase nisam mogao vise da cekam :S

Otkazuj oglas! Prodaju druga! 😛 😉

Meni se ne žuri nigde po pitanju JB. Sad kad je sav potreban materijal u Rikardovim rukama (hardovima 😉) CM10 (poprilično) sigurno stiže, a rekao bih da je i dalje motivisan bez obzira na XDA ludnicu :S. Bolje da se još malo stripimo (kad je već toliko vremena prošlo) i da RC dobrano ispegla prvi najtli, nego da na prečać izbacuje CM10. Ono što mene najviše zanima je Temasek-ov kang :d.

Koliko sam razumeo Temasek i TonyP nece raditi kangove za CM10 barem mesec dana iz postovanja prema RC ako i uopste.
A mene zanima kolika je razlika izmedju CM7 stable i njihovih kangova tj. kolika bi bila razlika za CM10?

A to za donacije je pokrenuo neko sa ovih prostora.. mozda i sa ovog foruma.. 🙂

Poslednja izmena:
Da, znam za tu vremensku pauzu pre izlaska kangova, makar su njih dvojica najavili da će ispoštovati RC-a i da će tražiti njegov ''blagoslov'' 😉.

Na pitanje o razlikama je teže odgovoriti, sve zavisi šta te zadovoljava. Temasek je uneo dosta sitnih optimizacija i funkcionalnosti, od kojih bi deo na stock CM7 romu mogao dobiti instaliranjem pojedinačnih aplikacija a neke tek modovanjem delova roma ili nikako. Npr. za bateri bar ima aplikacija u plej storu, ali za transperentni status bar ili sat na sredini nema drugog rešenja do modovanja roma (postoje tutorijali i sl., al' je dosta pipavo).

Pokrenuo je jedan međunarodni prvi komšija 😉.

@tetra:
Mozda ti ovo bude zanimljivo:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1959545

Samo da razumete RC nece pustiti cm10 dok ne bude 100 posto siguran da je to to... i da ce to da radi kako treba... pa cak i nightly ili snapshot ce raditi odlicno kad ga pusti u promet. A kangove nikad nisam ni voleo da koristim, niti cu... 🙂

After a couple of days nights banging my head against the 2X's power management under +CyanogenMod 10, I think I nailed it 😉

Screenshot_2012-10-27-13-43-43.png

Sto se tice zvuka. Meni je na NOVA hd-u i na HARSHovom romu zvuk bio mnogo bolji nego na GB-u tako da nemoj da se brinete. 🙂

Da se ne sinhronizujes sa operaterom?

Meni je time zone sada na CET +1, dok je do juce bilo CET +2 (za istu zonu)
Ima li negde u Androidu da se posebno podesava da li koristis letnje/zimsko vreme?

.....
Holy ****, people... I got to my mailbox and got scared there for a bit.
I'm humbled, I don't even know what to say, except... thanks. This stuff is almost ready (really, a couple more days at the most), I just hope it lives up to your expectations.

Cheers;
--
RC

Sredio sam stvar. Fala 🙂

Pocelo je da se desava sledece. 3 x puta ostavio preko noci na punjacu, 3x mi je telefon bio kao rerna vruc i jedino ga je drndanje sa baterijom vracalo u zivot. Da li se nekom od vas ovo desavalo? Vidim da se ljudi zale po raznim topicima na xda, najvise sumnjam na symbi0sys kernel.

Imao sličan problem, da zateknem telefon ugašen a baterija vrela i jedino vađenje baterije ga vraća u život, ali samo pod sledećim uslovima (nezavisno od kernela):
- telefon na punjaču;
- priključen na punjač ugašen ili se ugasio za vreme punjenja.
Nakon takvog događaja baterija je uvek bila u stanju u kojem sam ga priključio napunjač, ili totalno prazna ili sa istim ili malo manjim procentom koji je bio kad je priključen.

Nazad
Vrh Dno