Šta je novo?

LG Optimus 2x P990

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Počela ludnica na XDA, sprema se prvi bild CM10-ke. 😀

Da li sam ja ovo dobro shvatio kao da se moze uraditi apgrejd sa CM7 na CM10 uz cuvanje podataka i programa i podesavanja i...

CM10 will apply as an update on top of CM7, but it's possible that the skipping of CM9 may cause issues. If you upgrade directly and start getting weird behaviors, try doing a factory reset before running around shouting "bug!". DeskClock is one application known to have issues with upgrading: for that one, clearing its data from Settings is usually sufficient. As usual, people coming from anything that isn't CM (and this includes CM unofficial builds) need to do a full factory reset (wipe).

On a related note: This works only with the older (GB or Froyo) bootloaders. People running leaked ICS builds will need to rollback.

Dobro si shvatio. 🙂

Moracu bas da u'vatim neciji O2X sa CM10 da vidim kakav je u poredjenju sa Gnexom. 🙂

Priznaj da ti je zao sto si napustio klan! Priznaj! Ili nemoj! Neka ta spoznaja kuva u tebi. Lagano! 😀

BTW. Hvala za info! Kad dodje u stadijum RC, ce da predjem da vidim sta sam to propustao sa ovom verzijom Androida 🙂

Napustaju svi polako brod koji tone...Ali cek cek cek,brod jos nije potonuo potpuno!!! CM10 Finalllllyyyyyyyyyyy

Evo sad sam stavio CM10,znaci ljudi ovo leti!!!Znam da je jos rano.ali fluidnost je neverovatna,cak je bolja i od CM7,ovo je potpuno novi fon,jos kad popravi neke sitnice,kidace!!****ga nema Ad-Hoc.

Stavite bb 420 (su660), a ril ne dirajte nek ostane isti. Takodje uradite fix permissions zbog praznjenja baterije i cpu guvernor na ondemand stavite. Sa ovim podesavanjima radi extra za sada 🙂

Ja jos uvek nista nisam stavljao. :d
cm7 poslednji nightly + symbi0sys kernel. Dok ne izadje novi BB ne diram nista kolko mi ovo sad dobro radi. 🙂

A kako si to odradio? Ima li neko upustvo?

Pa fleshnes ga kao i sve ostale romove,full wipe,cache,i dalwik..
Gapps uzmi od nova hd ili mrhydexxx..Ali jos nije 100% funkcionalan ,ispeglace ga ricardo...fluidnost razbija ,nemogu da prepoznam telefon,*** steta sto nema barem 768 mb memorije🙁

Imam jedan problem. Malopre kada sam otkucao *797# da proverim kredit, izbacilo mi network error i izgubio sam mrezu, ali posle reseta sve radi kao pre. Ja sam na postpaid-u tako da mogu da zivim bez USSD koda 🙂.

Hehehehe 😀. Ajd ako imas zivaca probaj da instaliras CM7, pa bez wipe data, dalvik itd, samo instaliraj CM10. Uoriginalnom posttu je Rikardo napisao da ovako treba da se instalira. Ja sam radio preko CM7, ali uvek sam radio wipe. Verovatno je zato i bagovalo. Za sada par sati radi super, videcemo sta ce dalje da se desava...

Samo sam upgradeovao nista cackao. Sve radi, osim. :d

Desk Clock tj alarm clock koji je meni vrlo potreban. Dobijam FC kad pokusavam da namestim vreme + sat mi se nije syncovao zuri jedan sat. 🙂

Tolko za sad. 🙂

Edit: Alarm namestio, sat se jos uvek nije syncovao. :/
Kamera se nesto tripuje. Ostalo za sad ok. 🙂

Poslednja izmena:
Samo sam upgradeovao nista cackao. Sve radi, osim. :d

Desk Clock tj alarm clock koji je meni vrlo potreban. Dobijam FC kad pokusavam da namestim vreme + sat mi se nije syncovao zuri jedan sat. 🙂

Tolko za sad. 🙂

Edit: Alarm namestio, sat se jos uvek nije syncovao. :/
Kamera se nesto tripuje. Ostalo za sad ok. 🙂

Kako se ponasa baterija (punjenje i praznjenje)? Preko noci mi otislo 40% :-(

Nazad
Vrh Dno