underground
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.09.2004
- Poena
- 619
Moze na pm koja je radnja u pitanju ako ne moze ovde, jer su izgleda i meni uvazili .. Isto je crkao pre par dana.. Dobra je to preporuka ako postuju garanciju ..
Da nije radnja u Balkanskoj na M? Jer sam ja tamo uzeo sa 2g "toalet papir" garancije. Ja sam jedino tamo našao sa tom garancijom. Ustvari i na još jednom mestu, samo što je tamo zakucao prodavac kada sam pitao za bootloop.Evo da potvrdim da tzv "toalet papir" garancija bez fiskalnog računa kod naših radnji izgleda da važi. Naime, pošto mi je tel. riknuo u subotu, danas sam ga odneo gde je kupljen pre nešto više od god. dana i kada sam pomislio da će da izmisle neki razlog da mi ne uvaže garanciju, prijatno sam se iznenadio da su bez pogovora prihvatili. Samo što ću morati da čekam nekih 14 dana, ali ako zaista poprave, nije problem sačekati i duže. Inače, oni su jedni od retkih koji su kao davali 2 god. garancije. U pitanju je radnja u Bgd.
Radnja jeste na M, ali preko puta pijace Zeleni Venac.Da nije radnja u Balkanskoj na M? Jer sam ja tamo uzeo sa 2g "toalet papir" garancije. Ja sam jedino tamo našao sa tom garancijom. Ustvari i na još jednom mestu, samo što je tamo zakucao prodavac kada sam pitao za bootloop.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Uradio juce OTA update na Oreo. Sve je proslo ok. Prvi utisci su dobri. Deluje mi fluidnije u odnosu na N, a cini mi se da i baterija bolje drzi. Videcu jos kroz par dana.
Jedino sto me nervira jeste sistemska notifikacija da X aplikacija trci u pozadini. Do sada nisam nasao nacin da to iskljucim, osim da instaliram neku app...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ne treba mi 8.0. Samo me interesuje kako da izbrišem tih 900mb skinutog softveraPusti ga kroz flashfire, mada bolje flešuj ručno 8.0 septembar system image.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Probao sam i ništaCache obriši?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Au koji spas! Ona not. me izludjivala. Hvala ti!Ima na Play Store-u aplikacija, zove se Hide " running in the background aplication", resava ovaj problem ☺
Na svu srecu ne koristim Viber, ali nevernovatno da nisu resili jos uvek, takodje na raznim drugim ne rade notifikacije. Recimo AppSales.. :/
Desava se to sa mnogim aplikacijama. Ostanu backupovane sa starim Device ID-om. Radilo bi da restorujes isti Device ID. Moze i to sa Titaniumom. Ja ga obavezno backupujem. Pogotovo je korisno kod onih app od iptv-a jer koriste ID kao registraciju uredjaja, posle kad se promjeni vidi ga kao drugi itd (a imam mogucu promjenu jednom mjesecno).što se tiče app sales meni se to dešavalo kad je vraćam sa titanium backupom. clear data pa ponovo logovanje na google acc u app je rešavalo problem.
Uzeo sam telefon od drugarice, ponekad zasija crvena lampica kada pokusam da ga ukljucim.
Ne znam da li da se zezam sa grejanjem cipa. Video sam neke tutorijale da se isece metalni deo i da se stavi bakarna plocica sa termalnom pastom preko... Ne znam samo da li je vredno truda.
edit:
otvorio sam ga, raskacio i zakacio bateriju... stavio na punjac, pojavilo se znak za punjenje na ekranu na 10ak sekundi... inace ne reaguje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari