Jesi probao ovu modovanu kameru? Otisao mi ekran na 6p tako da razmisljam sta drugo uzeti.Moto Z to sve jede za uzinu, a nije mnogo skuplji...
Sent from my XT1650 using Tapatalk
HvalaVeceras.
Gledacu neke uporedne slike da bacim na Photos, pa cu okaciti link.
Moto Z to sve jede za uzinu, a nije mnogo skuplji...
Pao mi danas i pojavila se linija na ekranu. Nekad je zelena, nekad crvena i mnogo me nervira, a nesto mislim da ce uskoro ceo ekran da ode. Ne znam sta dalje. Da li menjati ekran, da li ostaviti ovako i cekati nesto ili odmah uzimati drugi telefon.Gde 600e? 350 uvrh glave na oglasima
@zulu92 šta bi?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Pao mi danas i pojavila se linija na ekranu. Nekad je zelena, nekad crvena i mnogo me nervira, a nesto mislim da ce uskoro ceo ekran da ode. Ne znam sta dalje. Da li menjati ekran, da li ostaviti ovako i cekati nesto
Niko to nece uzeti. A i moze da se koristi, samo je crta i mrtav piksel, nije mnogo, ali jako nervira. Moram videti kakvi ce biti novi pixeli i po kojim cenama.Tuga!
Ne znam šta ti je pametno ...
Skup je displej, jedino u delove da ode
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Tako je, stock kamere kad se porede po danu, N5X ima mozda minimalnu prednost, ali nocu vidnu, i pored toga sto Moto Z ima OIS.Bez te modovane Gcam nema šta da traži pored 5x, kao ni mnogi skuplji modeli.
Kakav je sa update-ovima?Tako je, stock kamere kad se porede po danu, N5X ima mozda minimalnu prednost, ali nocu vidnu, i pored toga sto Moto Z ima OIS.
Videcu kako to izgleda sa GCam na Motoroli ovih dana, ako popravi nocne slike, Moto Z ce stvarno biti best buy do 300e.
Moto Z via Tapatalk
Za 20e displej sa Alija pa da vozi do bootloopa...Tuga!
Ne znam šta ti je pametno ...
Skup je displej, jedino u delove da ode
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Kakvih 20e? Probaj pre 100e.Za 20e displej sa Alija pa da vozi do bootloopa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari