Šta je novo?

LG Nexus 5X

Moto Z to sve jede za uzinu, a nije mnogo skuplji...

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Veceras. :D

Gledacu neke uporedne slike da bacim na Photos, pa cu okaciti link.

Gde 600e? 350 uvrh glave na oglasima

@zulu92 šta bi?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

@Teljan

U zvanicnoj prodaji je i N5X skup izrazito...

Moj Moto Z, uzet prekjuce, bio je ispod 300e, sa usmenom (subotickom) garancijom, a N5X preko KP mislim da ne moze ispod 230, tako da je 50ak evra razlike u pitanju, a velika u upotrebi (za Moto Z, naravno).

@Teljan

jeste, ali te cene sa mobilnog sveta nisu validne.
npr. u logic shopu je 43000 din, što nije 586 € koliko piše na mobilnom svetu
a preko preprodavaca na KP-u je oko 300

Gde 600e? 350 uvrh glave na oglasima

@zulu92 šta bi?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Pao mi danas i pojavila se linija na ekranu. Nekad je zelena, nekad crvena i mnogo me nervira, a nesto mislim da ce uskoro ceo ekran da ode. Ne znam sta dalje. Da li menjati ekran, da li ostaviti ovako i cekati nesto ili odmah uzimati drugi telefon.

Kakav je fp na moto z?

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Dobar. Cudnog je oblika, ali radi odlicno, plus moze da se koristi i za gasenje ekrana, sto je meni brutalna opcija.

Mislim da ipak necu stici veceras da fotkam dvema kamerama, ali ovih dana svakako.

Možda A1 ima HDR+.

Nema, MIUI kamera je na njemu i to je jedina non-Google app na telefonu...

Moto Z via Tapatalk

Na slabu bateriju si navikao tako da tu ništa ne gubiš, Moto Z mi je dosta lepši i bolji od N5X, to je to, sa njim nemaš greške, plus, ako radi gcam dobićeš još bolju kameru (ako je veći senzor na Moto Z). Ja sam sa 6P i N5X napravio neke od najlepših slika na odmorima sa HDR+, jedino što je meni 5x truba, ali to je po mojim kriterijumima. Definitivno Moto Z.

Poslednja izmena:
Poredio sam 5X i Moto Z jedan pored drugog i kamera na Moto je za klasu losija. Pricam za fotografisanje. Ne znam kakva je sa google kamerom.

Ali zato je sve ostalo na strani Moto.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Bez te modovane Gcam nema šta da traži pored 5x, kao ni mnogi skuplji modeli.

Pao mi danas i pojavila se linija na ekranu. Nekad je zelena, nekad crvena i mnogo me nervira, a nesto mislim da ce uskoro ceo ekran da ode. Ne znam sta dalje. Da li menjati ekran, da li ostaviti ovako i cekati nesto

Tuga!
Ne znam šta ti je pametno ...
Skup je displej, jedino u delove da ode :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Tuga!
Ne znam šta ti je pametno ...
Skup je displej, jedino u delove da ode :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Niko to nece uzeti. A i moze da se koristi, samo je crta i mrtav piksel, nije mnogo, ali jako nervira. Moram videti kakvi ce biti novi pixeli i po kojim cenama.

Bez te modovane Gcam nema šta da traži pored 5x, kao ni mnogi skuplji modeli.
Tako je, stock kamere kad se porede po danu, N5X ima mozda minimalnu prednost, ali nocu vidnu, i pored toga sto Moto Z ima OIS.

Videcu kako to izgleda sa GCam na Motoroli ovih dana, ako popravi nocne slike, Moto Z ce stvarno biti best buy do 300e.

Moto Z via Tapatalk

Tako je, stock kamere kad se porede po danu, N5X ima mozda minimalnu prednost, ali nocu vidnu, i pored toga sto Moto Z ima OIS.

Videcu kako to izgleda sa GCam na Motoroli ovih dana, ako popravi nocne slike, Moto Z ce stvarno biti best buy do 300e.

Moto Z via Tapatalk
Kakav je sa update-ovima?

Dobar. U maju je dobio 7.1.1 - na listi je za Oreo. Posto je Nougat dobio u decembru (a izasao je u oktobru), sumnjam da ce i ovde proci dugo.

U medjuvremenu, gomila sig. zakrpa. Dok sam sve instalirao neki dan, posizeo sam... :D

Moto Z via Tapatalk

Tested 5.2" 1920x1080 Original Display LG Nexus 5X LCD Touch Screen with Frame Digitizer Assembly LG Nexus 5X Display H790 H791
http://s.aliexpress.com/IzQBrIZj
(from AliExpress Android)

^ On ima 6P.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Upravo tako. Slucajno zbog moto z zabasa prica u ovoj temi.
Evo kako to izgleda:
bca6301dc5007a9bafb965ca0bdc28e6.jpg

Jasno sad, amoled je skup, za Lumiu 735 sam platio oko 50e.
Ja nemam dilemu, onu liniju bih mogao da gledam samo dok ne dođe novi ekran.

Poslednja izmena:
Ne znam koliko mi se isplati za 150e dok ne crkne. Poslao mi je Ultimo proveren ekran, ali moram kupiti i kuciste i dugmad (dobro dugmad su bas jeftina). Tako da ispadne sve oko 150e

Vrh Dno