Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ljudi dajte podesavanja za google hdr+ cameru ovu poslednju sta koristite, pitam za nokiju 5 posto radi i na njoj super ali ne znam sta je najbolje da podesim [emoji23]

Od podešavanja uključiš HDR+ i to je to :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

!? sta tacno ... sta je najbolje?
02bf7d2d66f338139aa29947e7d017a3.jpg
6a689a5cf56e765f15fc266deef5358c.jpg

To su budževine kojih nema u stock aplikaciji ...
Stavio bih na tvom mestu Pixel 2016 ZSL HDR ili to što si stavio.

Poslednja izmena:
Koliko vidim na podesavanjima za overwrite stavi nexus 2015, a ostalo (ako ti je verzija 4.0 aplikacije modovane) stavi da bude za nexus 6p. To su za sad najbolja podesavanja, za najostrije slike. Probao sam sinoc podesavanja koja su kao najbolja za lose osvetljenje, i tacno je da prima puno svetlosti, ali nije neka slika.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

drugari, da li postoji posebna tema o bootloopu za nexus 5x? Riknuo je pre dva dana, kada se nakaci na punjac pali se crvena lapmica. Gledao forume svi pisu da je mrtav i da je 99% ploca otisla. Zanima me da li u bgd-u neko to menja i za koju lovu, odnosno da li se to uopste isplati. Nijedna kombinacija dugmica ne radi. Pozdrav i hvala
ukoliko je zabranjeno da se pise na forumu ko radi te popravke moze i na pp. Hvala jos jednom

Oko 22k rsd košta.
Naravno da se ne isplati. Isplatilo bi se da nađeš npr razlupan u oglasima, uzmeš za 50ak evra i zameniš lepo, ali činjenica je da 5X-a više praktično nema, jer svi idu u bootloop, samo je pitanje vremena.
Traži nešto drugo.

Neki lik na kupujemprodajem tvrdi da ih popravlja za 50e. Mislim uzice ilu mladenovac nisam siguran za grad.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

to da moze sigurno bi vec neko u svetu krenuo da radi i zaradio brdo para, ovako sam gotovo siguran da im nema spasa sem onih kratkorocnih resenja. prvi bih ja dao i 100e za servis da to moze da se popravi bez zamene kompletne ploce

Nakon približno godinu dana korišćenja mogu reći da je 5X odličan telefon. Samo da ima 1GB više RAM-a bio bi vrhunski. Ovako može 2-3 app da vrti bez ponovnog učitavanja.

Android 8 je zaista doneo poboljšanja. Ispeglali su bateriju i u odnosu na ranije, dosta duže drži (posebno izraženo u stand-by).

Šteta što se dešava to sa matičnom...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja ne vidim nikakvu promenu na 8.0 sem sto su malo utegli bateriju, sad je mozda 7-8, najvise 10% bolja.

Isti problem sa instagramom imam i ja na lg v20, ako vam je to neka uteha ☺️

Imam ja na Note 4 isto, odlepio sa awake time, ne znam sta se desilo

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Ja sam pisao tom liku i njegovo "popravljanje" se svodi na flesovanje kernela koji gasi BIG jezgra

50e za to..? Pa dzaba.

Moto Z via Tapatalk

Koliko imam znanja da bi flesnuo kernel moras da ukljucis telefon. Ja moj ne mogu ni da ukljucim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako se ne varam to je kolega sa foruma... Pisao je u G4 temi

Nazad
Vrh Dno