Šta je novo?

LG Nexus 5X

Izgleda da i moj Nexus zavrsi karijeru. Nakon sto se ugasio zbog prazne baterije vise ne moze da podigne sistem. Nakon unosenja paterna sve vreme vrti android logo. Mogu da udjem u Recovery mod. Da li je moguce uraditi taj fix o kome se prica, a ako ne, da li je ikako moguce da prebacim sve podatke na komp pa da ga nosim u servis jer je navodno jos uvek pod garancijom (11. mesec)?

Ortaku stigao update za 8 verziju. Sme li da radi OTA? Vidim masovno umiru telefoni. Sta mu je ciniti?

Sent from my S6 Edge

Sto znaci sta? Jel sigurno uraditi ota? Radio je do sada neke i ok.l je bilo.

Sent from my S6 Edge

Što znači da sam kao i svaki drugi major update uradio OTA i da mi telefon i dalje radi kao prvog dana

I moj otistao u vecna lovista .. Samo restart sam od sebe par puta, upali se on ponekad ali ode .. Nekad zabode na google, nekad na animaciji ali to je to ..
Imam garanciju jos nekoliko meseci .. Sad se postavlja pitanje svih pitanja : Sta uzeti posle 5X ?

I moj otistao u vecna lovista .. Samo restart sam od sebe par puta, upali se on ponekad ali ode .. Nekad zabode na google, nekad na animaciji ali to je to ..
Imam garanciju jos nekoliko meseci .. Sad se postavlja pitanje svih pitanja : Sta uzeti posle 5X ?

Kako sta, pa Šaomi kao i 90% ex Nexus korisnika :d

^ I ne bi pogrešio. :)

@underground Xiaomi Redmi Note 4x ili Mi A1 (AndroidOne linija, stock Android). Najbolje je da otvoriš temu u okviru foruma "Šta da kupim od...", navedeš zahteve i dobićeš preporuke.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

ma mrzi me .. pitanje je bilo onako jer moram sto pre da uzmem nesto drugo.. Malo sam se smorio sto je crkao jer je ubedljivo najbolje optimizovan fon sa 2gb rama i nestvarno dobrom kamerom

Od kad sam digao na O, desava mi se da ikonice promene, da se oko njih pojavi beli kvadratic, i tako ostaje.

Ikome jos?

Meni wifi ne radi nikako na 8.0.0, kao konektovan je na wifi ali radi presporo i onda sam prebaci na mobile data.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Meni wifi ne radi nikako na 8.0.0, kao konektovan je na wifi ali radi presporo i onda sam prebaci na mobile data.

Resetuj fon na fabricko ili ako imaju beta servise za povezivanje instaliraj njih.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Izgleda da i moj Nexus zavrsi karijeru. Nakon sto se ugasio zbog prazne baterije vise ne moze da podigne sistem. Nakon unosenja paterna sve vreme vrti android logo. Mogu da udjem u Recovery mod. Da li je moguce uraditi taj fix o kome se prica, a ako ne, da li je ikako moguce da prebacim sve podatke na komp pa da ga nosim u servis jer je navodno jos uvek pod garancijom (11. mesec)?
Probaj prvo iz recovery-a da odradiš factory reset.
Ako zabode tu onda je crkao sigurno.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jel bio na 8.0?

Opet mi se pali Google Feed sam od sebe i nestaje opcije za gasenje istog u Google App-u! I to sve nakon septembarskog update-a. Flesovao sam i septembarski image, bilo je ok 2 dana, sad opet isto. Ja NE ZELIM da koristim Google Feed, ovo sto rade je cist *****izam!

Jasno se vidi da se izgubila opcija da gasenje Feed-a:

Screenshot (Sep 15, 2017 11-09-05 AM).png

Privremeno je resenje je brisanje data za Google App, posle 24h se ponovo aktivira Feed i nestaje opcija za gasenje istog.

EDIT: Ne pomaze vise ni brisanje data za Google App!!!

Poslednja izmena:
OREO

1. Vecina google apps ikonica u app drawer-u su mi sa belim kvadratom u pozadini, ne kapiram je l' ovako treba? Play, Chrome, Drive, Gmail, Google, Photos, itd., su sa belom pozadinom, a opet neke druge g apps nisu. Je l' ovo normalno?

2. Takodje Nova Launcher - ukoliko zelim da promeni, ili dodelim ikonicu nekom folderu, fale brdo aplikacija, samo prazna mesta, evo slika:

2017-09-15 11.53.40.png

Ne rade mi push notifikacije za viber na 8.0. Jel ima neko slican problem, tj resenje :) ?

Opcija cooler colors u ui tuneru je izgleda izbacena na 8.0, ja je ne vidim.

Jel vam radi Light Menager na 8.0?

Ja nisam dobio update za osmicu?Jeste svi dobili OTA?

Meni radi sve, čak mi se i bug sa vremenskom prognozom sredio,
a baterija u standby režimu drži osetno bolje.
Ostalo sve isto kao i pre, kozmetičke izmene me ne interesuju.

to je valjda u dev options bilo ?
U pravu si, totalno sam zaboravio.
Ja nisam dobio update za osmicu?Jeste svi dobili OTA?
Nisam ni ja dobio ali kad sam išao na check for updates pojavilo se.

Inače, sad me nervira ova notifikacija o pozadinskom radu (i mesindzera i Light M.(koji je proradio)). Kako da je sklonim?
f8010e0e7dc33a56a32389524fd1de39.jpg

Edit: I to sam resio nekako, blokirao sam notifikaciju za LM, a mesindser stavio da ne radi preko drugih aplikacija.

Edit 2: koliko su jadni ovi is gugla kad nijedan novi wallpaper za O nisu stavili, svi su sa N.

Poslednja izmena:
Izvinjavam se sto spamujem temu.
Nikako ne mogu da sklonim ovu notifikaciju, svuda sam ulazio, gasio/palio i nece.
5daad46e147096da3511f9eab84e5ca6.jpg

dabd02ada3e553b0b345e26997d78f04.jpg

I jezik me zeza, stalno podvlaci reci iako je sve pogaseno. Ukljucen mi je engleski jer ne koristim kvacice, a kad ukljucim i srpsku latinicu onda mi sam menja reci iako sam iskljucio auto korekciju i predikciju. Kako to da iskljucim?

843cfc53e822010407acdfdd3c374add.jpg

Isključiš onaj spell checker?

Za notifikacije ti treba root+Tasker da ih se rešiš

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

E to, hvala!
Otkud da za to treba root, to neka novost na O? Na N nije trebalo[emoji20]

Vrh Dno