Šta je novo?

LG Nexus 5X

Pa imam (poceo da koristim AppSales pa sam instalirao dosta toga i zadnje vreme :D ) ali ne mogu reci da ulazim u vise od 7-8 aplikacija dnevno. Tu su uglavnom yt, fb, instagram, kamera, tapatalk, quickpic i malo manje chrome. Ove ostale redje

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kesirane aplikacije su manje bitne u ovom slucaju one samo ubrzavaju ucitavanje itd... Pri potrebi za ramom on izbaci kes. Gledaj samo da izbrises ove koje imaju runing services. Imas i facebook lite aplikaciju koja bi trebala manje da opterecuje sistem ima i drugih lite aplikacija, npr lite messenger...
Obrisi one koje ne koristis a u runing service se pojavljuju ili koristi nesto kao greenify da ih pauziras/disable-ujes (verovatno treba root)...

Znam za te lite i probavao sam ih dosta puta ali nije to to. Bolje neka ucita iznova pravu nego da koristim poludovrsene lite verzije, kupio sam ga da ga koristim do kraja, necu da ga mazim :)

Htedoh da kažem da mnogo app imaš, pogledam kod sebe - 1.2GB [emoji23]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Telefon kupljen 1.8.2016., jos uvek je ziv. :D Nego, jel kupio mozda neko ovaj telefon u novembru/decembru 2015. a da je pritom telefon ziv?

Sad pogledah, moj je proizveden u Novembru 2015... Ja sam ga kupio pre 2-3 meseca polovnog za 190e 16GB...
Bas me zabrinulo ovo sa Bootloopom pa sam i pomislio da predjem na Xiaomi Mi 5S bas zbog toga (i baterije koja je bas jadna)... Jedino me brine da mi kamera na 5S ne bude kao na 5X :sceptic:

Nema šta da te brine - neće biti [emoji3]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa imam (poceo da koristim AppSales pa sam instalirao dosta toga i zadnje vreme :D ) ali ne mogu reci da ulazim u vise od 7-8 aplikacija dnevno. Tu su uglavnom yt, fb, instagram, kamera, tapatalk, quickpic i malo manje chrome. Ove ostale redje

Isto se i meni desavalo svaki app reloaduje kad ulazim dok nisam instalirao Greenify i sve glupe aplikacije (fb,messenger...) stavio u hibernaciju,jeste da mi sad ne dolaze notfikacije dok ne pokrenem al je dosta bolje.

Otisao nexus za 180e pre dva dana. Star pola godine i bez garancije. Uzeo r4 prime i tek sada shvatim da je taj nexus daleko precenjen. Kinez ga satire u svim segmentima. Naravno osim kamere. Imao je nexus mnogo nekih sitnih problemcica. U poslednje vreme odziv nije bio bas najbolji, narocito pri kucanju. I baterija me generalno nervirala, mada ju je fast charge izvlacio. Mogu vam reci da cu se tesko priviknuti bez brzog punjenja. Stavio telefon da se puni i za sat vremena ocekivao ga na 100%, kada pogledah jedva 60%, i onda se setim da sam promenio telefon. Generalno sam bio zadovoljan sa njim, ne bih ga menjao da nije tog problema sa bootloop-om, nisam bio spreman da se kockam sa tim tako da smo se rastali. Kupcu drzim palceve :D

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Otisao nexus za 180e pre dva dana. Star pola godine i bez garancije. Uzeo r4 prime i tek sada shvatim da je taj nexus daleko precenjen. Kinez ga satire u svim segmentima. Naravno osim kamere. Imao je nexus mnogo nekih sitnih problemcica. U poslednje vreme odziv nije bio bas najbolji, narocito pri kucanju. I baterija me generalno nervirala, mada ju je fast charge izvlacio. Mogu vam reci da cu se tesko priviknuti bez brzog punjenja. Stavio telefon da se puni i za sat vremena ocekivao ga na 100%, kada pogledah jedva 60%, i onda se setim da sam promenio telefon. Generalno sam bio zadovoljan sa njim, ne bih ga menjao da nije tog problema sa bootloop-om, nisam bio spreman da se kockam sa tim tako da smo se rastali. Kupcu drzim palceve :D

Kolko gb ti imao telefon?

A oglasio ga na KP ili negde drugde?

Da, na KP. Nisam bas brzo prodao, visio je tamo nekih mesec dana. Mozda bi otisao i ranije, ali sam iz unutrasnjosti, a sve se javljali koji oni koji bi licno preuzimanje u bg-u.

Kamera povuče mnogo RAM-a kada se pokrene i automatski izbaci većinu ostalih aplikacija.

Ja ću moj da stavim na oglase KP od ponedeljka kad mi stigne P10 lite. Ispala mi neka super kombinacija preko vip-a. Znam da je kamera na 5X daleko bolja ali ne daje mi se nešto puno para za telefon u ovom trenutku. Video sam da je uglavnom ta cena od 180e za 16GB model a moj je kao nov. Navukli ste mi strah sa ovim upisima o crkavanju inače ne bih menjao ovaj telefon barem jos godinu dana jer je stvarno odličan. Žena neće da prodaje njen i kaže da treba da prestanem da čitam ovu temu :D

Poslednja izmena od urednika:
E vidiš, pametniji savet odavno nisam čuo. Ja ću ga poslušati....

Lepo ti kaze zena.

Ja ću moj da stavim na oglase KP od ponedeljka kad mi stigne P10 lite. Ispala mi neka super kombinacija preko vip-a. Znam da je kamera na 5X daleko bolja ali ne daje mi se nešto puno para za telefon u ovom trenutku. Video sam da je uglavnom ta cena od 180e za 16GB model a moj je kao nov. Navukli ste mi strah sa ovim upisima o crkavanju inače ne bih menjao ovaj telefon barem jos godinu dana jer je stvarno odličan. Žena neće da prodaje njen i kaže da treba da prestanem da čitam ovu temu :D
+1 za tebe kad su vec zapoceli glasanje...
Ovako je i najbolje... Sad samo jedan moze da crkne, manja je potencijalna steta xD
A na kraju cemo videti i dokle je zenin preziveo. Ti javi ako mu se nesto desi :)

Ne moze soc biti hladniji kad je napolju 35 stepeni u hladu

Sent from my MI 5 using Tapatalk

+1, nebitno koji je telefon, svaki ce da se greje na suncu. Neki vise neki manje, ali hladan ne moze biti na suncu nikako..

Isplati li se mijenjati za P9 4gb i plus ja njemu 50km nudi mi covjek?

Poslednja izmena:
Isplati se. Samo da ima neku valjda garanciju taj P9.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ajmo LG rulet, ko sme na O beta via Ota update ;) ?

Ja sinoc odradio. Sve sljaka

Vrh Dno