Šta je novo?

LG Nexus 5X

^^ napravili su anketu na xda koliko se sećam, nema pravila.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Telefon kupljen 1.8.2016., jos uvek je ziv. :D Nego, jel kupio mozda neko ovaj telefon u novembru/decembru 2015. a da je pritom telefon ziv?

Moj uzet 10.08.2016. i radi jos uvek mada nesto stuca u zadnje vreme. Cesto kada se vracam na homescreen iz kamere ili neke druge aplikacije stoji samo wallpaper i onda prodje sekund-dva dok se opet ne ucita nova launcher i vrati ikonice i widget na mesto. Inace, arcim ga onako bas jer igram i igrice (mada ne neke zahtevne) i imam vecinu "ozloglasenih" aplikacija tipa instagram, fb itd pa ga stavljam nekad 2x dnevno na punjac da ga dopunim malo.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Moj je kupljen u julu prošle godine. Verzija od 32Gb sa toalet papir garancijom u jednoj radnji u Bgd, do duše na 24 meseca. Inače je verzija od kraja oktobra 2015. za nemačko tržište. Za sada nisam imao problema.

Džaba mu sve kad sam ja izgubio poverenje u njega i kad treba da mislim da će mi crći kad mi najviše treba.

Moj uzet 10.08.2016. i radi jos uvek mada nesto stuca u zadnje vreme. Cesto kada se vracam na homescreen iz kamere ili neke druge aplikacije stoji samo wallpaper i onda prodje sekund-dva dok se opet ne ucita nova launcher i vrati ikonice i widget na mesto. Inace, arcim ga onako bas jer igram i igrice (mada ne neke zahtevne) i imam vecinu "ozloglasenih" aplikacija tipa instagram, fb itd pa ga stavljam nekad 2x dnevno na punjac da ga dopunim malo.

To je Launcher ispao iz rama... Pošto koristiš novu uključi u njoj aggressive desktop

Ja koristim Novu i radi normalno.
Meni pak krešuje Gboard ili joj treba sekund-dva da se pojavi,
od pretposlednjeg apdejta mi se ovo pojavilo.

Moj kupljen 30. 8. 2016. god. na KP kod Vladimira, a na kutiji piše da je proizveden oktobra 2015 god.

Sve radi za sada kao sat, nije restartovan par meseci.
7.1.2 maj na njemu, bio je i rutovan, korišćen flashfire, OTA...

I koji sad telefon uzeti umesto njega a da se ne pokajes? Do 300 eura ne vidim nista sa slicnom kamerom.

Moj je uzet u maju 2016. U aprilu je zavrsio karijeru, znaci ni godinu dana nije izdrzao. 32gb je bio.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

To je Launcher ispao iz rama... Pošto koristiš novu uključi u njoj aggressive desktop
Ukljucio, hvala.

Takodje mi se od pre par nedelja pojavljuje i ono android.process.media has stopped sto sam vec jednom resio pre 2 meseca ali eto ga opet.

p.s. jutros stigao majski apdejt, sve proslo normalno

Poslednja izmena:
I koji sad telefon uzeti umesto njega a da se ne pokajes? Do 300 eura ne vidim nista sa slicnom kamerom.
Sa takvom kamerom ne postoji nista, a da nije sveziji flagship. Obrada slike mu je vrhunska.

Mene nesto nista ne interesuje od tekucih telefona, cekam Nokiu pa da vidim na sta to lici. Do tada J3(2016) odradjuje taskove za 100eur sa 2g garancijom.

Sačinjen 11.5.2016 , kupljen 5.06 od Mladena iz NS , takodje tuki garancija od 6m. Nisam heavy user, punim ga samo preko noći, retko kad u toku dana. Na ovom nexusu ni BL nisam otključao. Bio na beta programima, sve radi ko sat - niti jedan uočljiv problem.

Ja razmišljam da uzmem Lumiu, bolja kamera za te pare nema.

A ni losiji OS sa diskutabilnim kvalitetom i ponudom aplikacija.

Razumem o cemu pisete, posle 5X je prakticno nemoguce naci uredjaj do 250e a da ima takav sw/podrsku i toliko kvalitetnu kameru za fotografisanje, moraju da se prave kompromisi na oba polja mada se cesto dobija i na nekim drugim poljima. A jos teze je naci prilicno kompletan, nov smartfon za taj novac ali sa validnom garancijom.

Pa sa validnom garancijom je 5x bio preko 450e.. :D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sledeći koji može biti OK i sa validnom garancijom je s7 ,ali je on i dalje preko 420e..
Skoro nije bila lošija ponuda telefona nego ova krajem 2016 i početkom 2017 ( nije ni čudno što mnogo završavaju na Kinezima ili srednjem i low segmentu mob telefona )

Poslednja izmena:
Moj 5X je kod mene preko 6 meseci, a uzeo sam ga sigurno preko 6 meseci starog. Radi kao i prvog dana :)

Slažem se. ali ništa savršeno nema, tako da realno zabole me kako se zove OS
dok ispunjava ono što meni treba, a očigledno da LG i Google to ne rade.
Ili rade dok ne crknu, beš takav proizvod.
Nemoj druze pokajaces se. Lakva lumia, to su samo patnje.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Ih, pričaš meni a ja imao 625(vrh) i 830(polu patnja).

U svakom slučaju, pošto imam P9l Hjundai otpada jer mi se ne sviđa.
Obrni okreni Samsung :D .

Moj je izasao iz fabrike u januaru 2016., kupljen krajem marta i sve i dan danas radi ok :kucamudrvo:

Moj kupljen u maju prošle godine. Radi lepo sve vreme.

Sent from my Pixel using Tapatalk

Ovaj moj 5X kod mene od novembra 2015, savršeno služi, kao i skoro 3,5 godina stari Nexus 5 koji sam dao ženi (još uvek sa originalnom baterijom).

Žao mi je što Google gura (pre)skupe Pixele i nema nade za naslednika 5X :(

Stižu 3 pixel telefona ove godine, koliko sam ispratio jedan od njih bi trebao biti dosta "jeftiniji".
Samo džaba sve to ako dostupnost bude kao sa ovim prvim ...

Ima Nokia sa cistim Androidom i solidnom izradom za 250e?

Stižu 3 pixel telefona ove godine, koliko sam ispratio jedan od njih bi trebao biti dosta "jeftiniji".
Samo džaba sve to ako dostupnost bude kao sa ovim prvim ...

✓ [emoji106]

Kad nemas ovde ovlastenog distributera/servisa za telefon sve je patnja. Hajd' ne mora garancija, nisam je ni za nex4 imao, ali kada nemas gdje ni bateriju zamjeniti, yebo to, nebitno koliko kosta i koji je tel.

Uzecu i to u razmatranje kod kupovine sledeceg tela koliko se bude moglo.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Ne spominji mi bateriju [emoji3]

Na mom serijski broj pocinje sa 609 to mu dodje 2016-a septembar?
Uzet od Vladimira sa KP 08.11.2016. I dalje radi kako treba ali stoji ono dzaba kad se izgubi poverenje i kad ne znas jel ce sutra da rikne.

Poslednja izmena:
Vrh Dno