nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
^^ napravili su anketu na xda koliko se sećam, nema pravila.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
To je Launcher ispao iz rama... Pošto koristiš novu uključi u njoj aggressive desktopMoj uzet 10.08.2016. i radi jos uvek mada nesto stuca u zadnje vreme. Cesto kada se vracam na homescreen iz kamere ili neke druge aplikacije stoji samo wallpaper i onda prodje sekund-dva dok se opet ne ucita nova launcher i vrati ikonice i widget na mesto. Inace, arcim ga onako bas jer igram i igrice (mada ne neke zahtevne) i imam vecinu "ozloglasenih" aplikacija tipa instagram, fb itd pa ga stavljam nekad 2x dnevno na punjac da ga dopunim malo.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
To si dobro rekao. Na žalost je tako.Džaba mu sve kad sam ja izgubio poverenje u njega i kad treba da mislim da će mi crći kad mi najviše treba.
Ukljucio, hvala.To je Launcher ispao iz rama... Pošto koristiš novu uključi u njoj aggressive desktop
Sa takvom kamerom ne postoji nista, a da nije sveziji flagship. Obrada slike mu je vrhunska.I koji sad telefon uzeti umesto njega a da se ne pokajes? Do 300 eura ne vidim nista sa slicnom kamerom.
Ja razmišljam da uzmem Lumiu, bolja kamera za te pare nema.
Slažem se. ali ništa savršeno nema, tako da realno zabole me kako se zove OSA ni losiji OS sa diskutabilnim kvalitetom i ponudom aplikacija.
Nemoj druze pokajaces se. Lakva lumia, to su samo patnje.Slažem se. ali ništa savršeno nema, tako da realno zabole me kako se zove OS
dok ispunjava ono što meni treba, a očigledno da LG i Google to ne rade.
Ili rade dok ne crknu, beš takav proizvod.
✓ [emoji106]Stižu 3 pixel telefona ove godine, koliko sam ispratio jedan od njih bi trebao biti dosta "jeftiniji".
Samo džaba sve to ako dostupnost bude kao sa ovim prvim ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari