Mada ja i dalje mislim da je i Google umesan, nisu tu cista posla.
Mozda se neces sloziti ali eksplodiranje telefona od crkavanja ploce posle nekoliko meseci je daleko gore..
Iskreno krivo mi je sto su ljudi pukli pare na 5x, bar da su u garanciji pa da se srede, ovako, bacene pare..
U Evropi je u startu bio oko 480e i to verzija 2/16. O čemu dalje da se priča ,valjda je jasno da maltene niti jedan telefon ne vredi ni 25% svoje početne cene , nešto kao sa brendiranim patikama
+1Meni i sutra da crkne nije mi zao sto sam ga kupio. Kamera i cist android su mi bili prioritet i to sam i dobio.
Inace, kako vreme prolazi i kako izlaze novi modeli sve vise uvidjam koja je ovo dresina od izrade i klasicna Google kradja. Ovo power dugme vec oslabilo posle 9 meseci upotrebe, pa sta ce biti za godinu dana? Plastika isto sklepana (mada fina na dodir), jedino sto je dobro sto ekran nema probijanja i fleke.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Slabo on ima posla kad se nije nagledao lg-ja koji nije fs. Crkava im sve i skoro uvek isti problem. Fino, bello, l ovaj, l onaj, magna, magma i ostala boranija.Da, verovatno je Gugl umesan i u masovna crkavanja G3, G4, Flex 2, probleme sa V10, G5 itd, mora da je zli Gugl i nasao nacin da i njih unisti
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?319952-LG-G3&p=5064412&viewfull=1#post5064412
Caletov ortak je serviser, kaze da u poslednje 2-3 godine LG ima vise problema sa sopstvenim flagship uredjajima nego sa low/mid rejndzerima (a i uredjaji L serije su imali slicne probleme), sve je jasno, LG raspad.
I poslali poklone onima koju su rezervisali Note 7. Čak smo i mi u Srb dobili.Ovi iz Samsunga su jos ispali gospoda, jeste fail sa Note 7 katastrofalan ali su povukli sve uredjaje, izvinili se korisnicima, vredno radili (doduse vise na hardveru nego na softveru) i izbacili S8/+ koji kidaju.
A LG godinama prodaje flagship kante i prave se ludi a sto je najjace u 2017. nude 2016 hardver po full flagship ceni![]()
Moja jedina ozbiljna zamerka na Samsung androide je softver/UI/podrska mada za vecinu njihovih korisnika to i nije neka mana, zato se i ne trude previse na tom polju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari