beyondtime
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2014
- Poena
- 245
+1Znam za te lite i probavao sam ih dosta puta ali nije to to. Bolje neka ucita iznova pravu nego da koristim poludovrsene lite verzije, kupio sam ga da ga koristim do kraja, necu da ga mazim![]()
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Telefon kupljen 1.8.2016., jos uvek je ziv.Nego, jel kupio mozda neko ovaj telefon u novembru/decembru 2015. a da je pritom telefon ziv?
Pa imam (poceo da koristim AppSales pa sam instalirao dosta toga i zadnje vreme) ali ne mogu reci da ulazim u vise od 7-8 aplikacija dnevno. Tu su uglavnom yt, fb, instagram, kamera, tapatalk, quickpic i malo manje chrome. Ove ostale redje
Kolko gb ti imao telefon?Otisao nexus za 180e pre dva dana. Star pola godine i bez garancije. Uzeo r4 prime i tek sada shvatim da je taj nexus daleko precenjen. Kinez ga satire u svim segmentima. Naravno osim kamere. Imao je nexus mnogo nekih sitnih problemcica. U poslednje vreme odziv nije bio bas najbolji, narocito pri kucanju. I baterija me generalno nervirala, mada ju je fast charge izvlacio. Mogu vam reci da cu se tesko priviknuti bez brzog punjenja. Stavio telefon da se puni i za sat vremena ocekivao ga na 100%, kada pogledah jedva 60%, i onda se setim da sam promenio telefon. Generalno sam bio zadovoljan sa njim, ne bih ga menjao da nije tog problema sa bootloop-om, nisam bio spreman da se kockam sa tim tako da smo se rastali. Kupcu drzim palceve
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Verzija od 16gb, ali je bas dobro ocuvan.Kolko gb ti imao telefon?
Kamera povuče mnogo RAM-a kada se pokrene i automatski izbaci većinu ostalih aplikacija.Pa imam (poceo da koristim AppSales pa sam instalirao dosta toga i zadnje vreme) ali ne mogu reci da ulazim u vise od 7-8 aplikacija dnevno. Tu su uglavnom yt, fb, instagram, kamera, tapatalk, quickpic i malo manje chrome. Ove ostale redje
Ja ću moj da stavim na oglase KP od ponedeljka kad mi stigne P10 lite. Ispala mi neka super kombinacija preko vip-a. Znam da je kamera na 5X daleko bolja ali ne daje mi se nešto puno para za telefon u ovom trenutku. Video sam da je uglavnom ta cena od 180e za 16GB model a moj je kao nov. Navukli ste mi strah sa ovim upisima o crkavanju inače ne bih menjao ovaj telefon barem jos godinu dana jer je stvarno odličan. Žena neće da prodaje njen i kaže da treba da prestanem da čitam ovu temuOtisao nexus za 180e pre dva dana. Star pola godine i bez garancije. Uzeo r4 prime i tek sada shvatim da je taj nexus daleko precenjen. Kinez ga satire u svim segmentima. Naravno osim kamere. Imao je nexus mnogo nekih sitnih problemcica. U poslednje vreme odziv nije bio bas najbolji, narocito pri kucanju. I baterija me generalno nervirala, mada ju je fast charge izvlacio. Mogu vam reci da cu se tesko priviknuti bez brzog punjenja. Stavio telefon da se puni i za sat vremena ocekivao ga na 100%, kada pogledah jedva 60%, i onda se setim da sam promenio telefon. Generalno sam bio zadovoljan sa njim, ne bih ga menjao da nije tog problema sa bootloop-om, nisam bio spreman da se kockam sa tim tako da smo se rastali. Kupcu drzim palceve
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
+1 za tebe kad su vec zapoceli glasanje...Ja ću moj da stavim na oglase KP od ponedeljka kad mi stigne P10 lite. Ispala mi neka super kombinacija preko vip-a. Znam da je kamera na 5X daleko bolja ali ne daje mi se nešto puno para za telefon u ovom trenutku. Video sam da je uglavnom ta cena od 180e za 16GB model a moj je kao nov. Navukli ste mi strah sa ovim upisima o crkavanju inače ne bih menjao ovaj telefon barem jos godinu dana jer je stvarno odličan. Žena neće da prodaje njen i kaže da treba da prestanem da čitam ovu temu![]()
I moj je oktobar 2015 32gb crni,kupio prije pola godine na njemu od prvog dana pure nexus i nikad ni restarta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari