Андроид 7.1.2 МАЈ 2017. год. изашао - https://developers.google.com/android/images
Bio si na nugatu?Jutros i moj 5x crk'o. Krenuo da odgovorim na poruku na WA, ekran se zaledi i posle nekoliko trenutaka se isključi. Danas sam uspeo da ga uključim, međutim posle 2-3 minuta ista priča. Imam još 4 meseca garancije, pa ćemo videti šta će biti.
Prvi ponedeljak u mesecuОпуштено [emoji106]
Обично месечне закрпе стижу око 4-5. у месецу, а сада првог .
Ota ili preko kabla?I uspešno sam uradio update majske zakrpe. Nije crkao, još. 11 maja mu je godinu dana.
OTA.Ota ili preko kabla?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
El bi rekao za sebe da si heavy user, el igras igrice?I uspešno sam uradio update majske zakrpe. Nije crkao, još. 11 maja mu je godinu dana.
Ja nisam I ne igram igrice pa mi je crko. Imam srece sto ce mi je tel pod garancijom. Inace prava steta, odlican telefon za svoju cenu :/El bi rekao za sebe da si heavy user, el igras igrice?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
U kom mesecu od kupovine je crko i da li si heavy user? Bilo bi lepo kad bi se negde vodio zapisnik koliko je crklo a koliko je citavo, sortirano po vremenu od kupovine...I moj krepao, samo se zamrzo i cao
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari