I ja sam takav utisak dobio. Ne znam sad šta da radim sa mojim iako je nov i imam validnu garanciju...zna li se koliki je procenat ljudi sa foruma kojima je crkao? ovako čitajući temu deluje kao da je samo pitanje vremena kad će svaki da crkne
Mnogo si mi ti bistar dečkoЕво продај мени за 100€ ?
Imas raznovrsnu ponudu iz kompanije lgPored toga što je telefon bestbuy, usput je i neverovatno zanimljiv. Svaki čas može iz čista mira da se upokoji, pa gde to ima?!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
I huawei je uveo ovu opciju, ugledali se ljudi na lajfsgudImas raznovrsnu ponudu iz kompanije lg
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
И шта је било са гаранцијама? Уколико сте вас петорица имали?Хахахаха мутан као Ибар боље...
На жалост МОЈ телефон је такође ушао у бутлуп...Још 4 друга су купила 5х после мене, ја сам први УАЕ, остали су били за немачко тржиште, купљени у локалној радњи...Дефинитивно није до 7.1.2.јер су 2 телефона били на неком АОСП рому, мислим да је верзије 6....
Нисам трол....зашто би...шта имам од тога...
Сви телефони су радили различите ствари када су поцркали....
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Riknuo ortaku. Nema garanciju, istekla. Zvao sam mesc, kazu 21000, ali ako lg prizna problem, bilo bi besplatno.
Pa kupio je preko Gremlina, tako da nema dokaze o oficijalnoj kupovini.Nek napiše mejl lg-ju, dokumentuje problem sa linkovima sa xda i reddita i drugih pozdanih izvora sa neta, nek snimi video, non-stop nek ih bombarduje i neka traži da oni kontaktiraju mesc.
Jedino što će morati da ima dokaz o zvaničnoj kupovini.
Google bez problema menja telefone kupljene direktno od njih, iako im je istekla garancija, a lg pravi problem. I to neka im napomene u mejlu.
Ništa ga ne košta da proba.
Sta cemo. Hvala svakako na predlogu.Onda ništa![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari