Šta je novo?

LG Nexus 5X

Da li se bar zna sta je problem? Da li je do SD808 Ili do LG-a? Pitam jer sam vidjao I Xiaomi mi4c koji su takodje crkli, doduse u manjem broju ali je slabo I rasprostranjen van Kine.

Istina, i ja danas postavio oglas, ali ne zbog straha od bootloopa (desio mi se odavno, posle zamene ploče sve šljaka ok). Prošlo je skoro godinu i po od kupovine telefona, bilo je vreme za upgrade [emoji2]

Poslednja izmena:
zna li se koliki je procenat ljudi sa foruma kojima je crkao? ovako čitajući temu deluje kao da je samo pitanje vremena kad će svaki da crkne

А што не ставите пригодну цену за "телефон који само што није цркао" ?
Што се продају за 200+ € (НОВИ 280€) ?

Ево ја ћу први да купим за 100€ 5Х који "само што није цркао" [emoji6]

Poslednja izmena:
То је то, на крају ће завршити у огласима са стањем 10/10 потпуно исправан и никад рутован - 7.1.2 андроид на њему са ценом 230€ за 32GB верзију [emoji4]

Poslednja izmena:
@vladof mutan ko Drina. [emoji3]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Хахахаха мутан као Ибар боље...
На жалост МОЈ телефон је такође ушао у бутлуп...Још 4 друга су купила 5х после мене, ја сам први УАЕ, остали су били за немачко тржиште, купљени у локалној радњи...Дефинитивно није до 7.1.2.јер су 2 телефона били на неком АОСП рому, мислим да је верзије 6....
Нисам трол....зашто би...шта имам од тога...
Сви телефони су радили различите ствари када су поцркали....

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Danas je I moj otisao u q :) Oporavio sam ga privremeno da bi prebacio podatke I poslao u servis...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Nemam pojma, ja imam 16GB verziju, stock android rutovan od prvog dana i nikakav problem, sve radi kao sat da kucnem u drvo.

Samo do napomenem da sam tel stavio 15 min na peć da bih podigao sistem

Taman da sačuvamo podatke.

Ja nemam peć, ali imam fen i zamrzivač :D
Čuo sam da može i sa ekstremnim hlađenjem.

Ako ti izdrži još par meseci, miran si celo leto :D

Pored toga što je telefon bestbuy, usput je i neverovatno zanimljiv. Svaki čas može iz čista mira da se upokoji, pa gde to ima?!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Хахахаха мутан као Ибар боље...
На жалост МОЈ телефон је такође ушао у бутлуп...Још 4 друга су купила 5х после мене, ја сам први УАЕ, остали су били за немачко тржиште, купљени у локалној радњи...Дефинитивно није до 7.1.2.јер су 2 телефона били на неком АОСП рому, мислим да је верзије 6....
Нисам трол....зашто би...шта имам од тога...
Сви телефони су радили различите ствари када су поцркали....

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
И шта је било са гаранцијама? Уколико сте вас петорица имали?

Послато са C6603 уз помоћ Тапатока

Riknuo ortaku. Nema garanciju, istekla. Zvao sam mesc, kazu 21000, ali ako lg prizna problem, bilo bi besplatno. Zovem lg, lik koji jedva natuca srpski, kaze priznaju samo za g4 i k10. Najgore je sto moze da mu udje u recovery, fleshovah mu drugi ota (zakljucan bootloader) i nista, opet zakuca pri paljenju.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Riknuo ortaku. Nema garanciju, istekla. Zvao sam mesc, kazu 21000, ali ako lg prizna problem, bilo bi besplatno.

Nek napiše mejl lg-ju, dokumentuje problem sa linkovima sa xda i reddita i drugih pozdanih izvora sa neta, nek snimi video, non-stop nek ih bombarduje i neka traži da oni kontaktiraju mesc.

Jedino što će morati da ima dokaz o zvaničnoj kupovini.

Google bez problema menja telefone kupljene direktno od njih, iako im je istekla garancija, a lg pravi problem. I to neka im napomene u mejlu.

Ništa ga ne košta da proba.

Poslednja izmena:
Nek napiše mejl lg-ju, dokumentuje problem sa linkovima sa xda i reddita i drugih pozdanih izvora sa neta, nek snimi video, non-stop nek ih bombarduje i neka traži da oni kontaktiraju mesc.

Jedino što će morati da ima dokaz o zvaničnoj kupovini.

Google bez problema menja telefone kupljene direktno od njih, iako im je istekla garancija, a lg pravi problem. I to neka im napomene u mejlu.

Ništa ga ne košta da proba.
Pa kupio je preko Gremlina, tako da nema dokaze o oficijalnoj kupovini.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Moj (sada ženin) N5 uskoro puni 4 godine, a ovaj jadnik ako izdrži do prvog rođendana biće pesma

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno