Šta je novo?

LG Nexus 5X

Salu na stranu, od ona 3 koje sam ja prodao i koristio nije jos nijedan imao bilo kakav problem.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Jutros i moj 5x crk'o. Krenuo da odgovorim na poruku na WA, ekran se zaledi i posle nekoliko trenutaka se isključi. Danas sam uspeo da ga uključim, međutim posle 2-3 minuta ista priča. Imam još 4 meseca garancije, pa ćemo videti šta će biti.

Кад ?
Данас 1. Мај - није могло пре [emoji3]

Mislio sam da mislis na 7.1.2. a ne na majsku zakrpu, sorry.

Опуштено [emoji106]
Обично месечне закрпе стижу око 4-5. у месецу, а сада првог .

Jutros i moj 5x crk'o. Krenuo da odgovorim na poruku na WA, ekran se zaledi i posle nekoliko trenutaka se isključi. Danas sam uspeo da ga uključim, međutim posle 2-3 minuta ista priča. Imam još 4 meseca garancije, pa ćemo videti šta će biti.
Bio si na nugatu?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Au čoveče, ovo baš uzelo maha :(

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

I uspešno sam uradio update majske zakrpe. Nije crkao, još. 11 maja mu je godinu dana.

Kod mene sve radi najnormalnije, OTA urađena pre 2 dana.

Nego, pošto će da knori kad tad, mogu li ja da izazovem kvar dok je još u garanciji :D ?

Od igrica samo hill climb 2, ništa više, oko sat vremena dnevno. Ali... službena kartica je unutra, preko 50 poziva dnevno, uvek upaljen 3g ili wifi, gps, castujem nekad preko njega, slušam muziku (deezer) preko bluetooth slušalica... Sad, da li sam heavy user, nemam pojma, ali tako ga koristim. Ujutru u 6 baterija na 100 %, oko četiri je na punjaču. Tako je radnim danima, vikendom je od jutra do uveče bez problema.
Zaboravio sam, viber i what's up se koriste, uglavnom za poruke, retko pozivi. Chrome i tapatalk koristim prilično.

Poslednja izmena:
El bi rekao za sebe da si heavy user, el igras igrice?

Ja nisam I ne igram igrice pa mi je crko. Imam srece sto ce mi je tel pod garancijom. Inace prava steta, odlican telefon za svoju cenu :/

Послато са HTC One_M8 уз помоћ Тапатока

Ja sam skoro pisao da nece da mi uradi update jer prijavljuje gresku pri preuzimanju ali pre desetak dana kad sam na zeninom 5X pustio update na 7.1.2. probam i kod mene i odradi bez problema prvo martovski security update pa nakon toga i 7.1.2. STa je bilo pojma nemam jer nista nisam radio u medjuvremenu. Sva azuriranja sam radio OTA. Rekoh sebi ako ce da umre neka umre, sta da mu radim. Oba telefona su od pocetka stock i samo OTA update. Za sada je sve ok a 25. Maja ce im biti godinu dana.

I bi majski patch Over the Air bez problema

Offtopic - slikano dana današnjeg
e0a562f06ca39c1dd555e54256326c90.jpg

Konačno na akciji, ima ga i u Zrenjaninskoj Rodi još uvek.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

Kontam da je došao zajedno sa vitrinom 2011te godine

I moj krepao, samo se zamrzo i cao

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Na zdravlje...

I moj krepao, samo se zamrzo i cao

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
U kom mesecu od kupovine je crko i da li si heavy user? Bilo bi lepo kad bi se negde vodio zapisnik koliko je crklo a koliko je citavo, sortirano po vremenu od kupovine...

Nazad
Vrh Dno