Šta je novo?

LG Nexus 5X

Da da vido sam. SAmo malo vremena da ugrabim da vidim sta tu ima. Prvo sam hteo da kupim samo adaptere, cak i narucio ove gore (al sam otkazao), a onda sam danas bacio pogleda na ove kablove sto imam po kuci, i morace tu sve da se pobaca. Napravim spisak sta mi sve treba i kupim nove valjane kablove.

A samo sam hteo novi telefon..

Pitanje za clanove koji prate teme o 5x na inostranim forumima. Da li je zabelezen slucaj bootloop-a uredjaja koji nije update-ovan tj koji je ostao na mm ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pitanje za clanove koji prate teme o 5x na inostranim forumima. Da li je zabelezen slucaj bootloop-a uredjaja koji nije update-ovan tj koji je ostao na mm ?

Zabelezen i kod nas i na strani. A toga imas na svim telefonima. Nije sad 5x kao g4 mada ima predispozicije :)

Lg inace ima problem sa plocama od g3 modela. Pa i ovi jeftiniji fino, bello crkavaju nakon godinu, dve.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Evo ja jedno iskustvo, pre oko desetak dana u gradu na oko 30% baterije , zakucao messenger, nije hteo da se ukljuci nikako, a trebao mi je hitno i ja ga restartujem, i krene sam od sebe da radi update, zabode opet, vrti onaj ekran kad ukljucuje telefon i ja citao ovde o tome i rekao gotovo nema nista, jos 2-3 puta restartovao i opet isto. I na kraju iz 4. 5. Uspeo da proradi.

Kod mene se u poslednje vreme desi da zamrzne displej, nista ne reaguje. Mada dovoljno da otkljucam i zakljucam i proradi. To se desava mozda 2 puta nedeljno.

Ima on jos mana, bolje da ti ne pricam. Ali je opet najbolji fon koji sam do sada koristio.

Ја сам продао мог нексија, баш ми је жао узео сам одличне паре за 16 гб. Нисам имао никакав проблем, радио је савршено 10 месеци.

Sent from my GT-I9060 using Tapatalk

Ја сам продао мог нексија, баш ми је жао узео сам одличне паре за 16 гб. Нисам имао никакав проблем, радио је савршено 10 месеци.

Koliko si dobio za njega?

200 e

'bem, ti, sinoc u kafani kad su zene videle kakve slike ispadaju sa nexusa, uzese mi telefon sunce ti :D
Dok sam otisao do wc-a 30 slika su ispucali :p

Bas dobre slike u LL, sa blicom.

Brate ne vjerujemo ti dok ne okacis slike zenskih...[emoji12]

Sent from my G

Наручио сам шаоми 5с

Kol'ko raje predje sa 5Xa na Saomi.[emoji15] Daj Boze da je put u jednom smjeru.[emoji13]

Sent from my G

Провео сам поподне са 5с и са онеплус 3, кинџос ради изненађујуће добро и брзо нема разлике са некс 5х, а дајлер и камеру отвара брже, батерија дуже траје, дисплеј није по мом укусу али навикнућу, даље шоми изгледа као милион долара, нексус изгледа као Кинез поред њега. Камера је лошија него на 5х осетно лошија, онај скарадни мјуји је да повратиш у себи...Али има толико подешавања и прилагођавања да кспозед није ич потребан (барем мени)...Да поновим да је шоми као лутка изгледа стварно брутално...

Poslednja izmena:
Ja telefon mijenjam jedino ako ne moze gurati zadnju funkcionalnu verziju androida (lineage npr.).
Koristio bih jos Nex4, da nisam motorolu dobio na poklon iz USA. Koristim je skoro 2 godine, planiram jos toliko, nadam se da ce imati lineage, eventualno nekad zamjeniti bateriju.

Sumnjam da ovde ko koristi telefon po 3-4 godine. :D Nex4 vec 4.5god u funkciji, samo baterija zamjenjena, nougat 7.1.1 . [emoji106] [emoji23]

Kad dobijem novu verziju androida, kao da sam zamjenio telefon, isti mi djavo.
Sent from my G

Poslednja izmena:
Провео сам поподне са 5с и са онеплус 3, кинџос ради изненађујуће добро и брзо нема разлике са некс 5х, а дајлер и камеру отвара брже, батерија дуже траје, дисплеј није по мом укусу али навикнућу, даље шоми изгледа као милион долара, нексус изгледа као Кинез поред њега. Камера је лошија него на 5х осетно лошија, онај скарадни мјуји је да повратиш у себи...Али има толико подешавања и прилагођавања да кспозед није ич потребан (барем мени)...Да поновим да је шоми као лутка изгледа стварно брутално...

Kada se samo setim koje si reči koristio kada si ranije pljuvao Kineze .. mrzi me sada da ti cupam postove ,kako prihvatljiva cena brzo promeni mišljenje :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
То и даље стоји...Само због оног скина ајфонликог-мајмуноликог, дизајн им је феноменалан....Е сад тражио сам и р ноте 4 да видим, ненормална цена....

Ja 5x nikada nisam hvalio čak šta više .. ali morao sam da pređem na njega jer tada ništa OK nije bilo na vidiku. I dalje je 5x dobar telefon sa odličnom kamerom.

Npr ovaj Kinez koga koristim je odličan ali sa kriminalom kamerom :)

Poslednja izmena:
Ma ne, nisam rekao ti.
Nego je totalno nerealno verovati opisima i forumima,
svi hvale ono što trenutno nose, čast realnim članovima kojih je ovde baš malo.

Нексус је одличан телефон, али да су масовно почели да отказују јесу! Само вадим паре напоље и мењам за нешто друго, које такође није сјајно...Сваки хебени нексус је имао неке бубе и ја сам имао СВЕ нексусе и смем да да дозволим себи да нешто кажем, овај распали Кинез којем, како чујем цркава аутофокус, је само нужно зло...Јер сам одустао од бацања пара на телефоне и марке јер је то све исто и апсурд је да нешто платиш дупло више само зато што је Самсунг или хтц...

Nisam pratio temu bas,koji rom koristite?Ja sam na stock Beti,ima li sta bolje? :)

? :/
Šta mu se dešava ?

Ma zezam se bre nego par postova pre mog opališe kuknjavu. Ne brinem se ja da ce da rikne a i ako rikne ko ga ****. Nisam ga platio 500e. Ortak ga je uzo čim se pojavio, telefon živ i zdrav..

Nego, danas htedoh da prčkam po wifi podesavanjima, kad ja tamo a ono medjutim.
0ef5042271844c7e363baf436b61dac6.jpg

Imao neko problem? Force stop settingsa i restart ne pomazu.
Ovo se desava kad kliknem na zupcanik gore desno.

Nazad
Vrh Dno