Nije telefon spor, daleko od toga. A što se tiče SoC-a kao bivši ponosni vlasnik 5X mogu da kažem da: jede bateriju i prebrzo throttle-uje za moj ukus kada se ugreje.Tacno ne znam u sta vjerovati vise, da li je spor ili... Nemoguce da je SoC bas toliki promasaj pa da se vuce ko neki tel star par godina. Mislim ne vjerujem...ako zatrza nekad ne znaci etiketa spor odma', zatrza svaki.
Sent from my G
Nije spor ali nema veze, nego koji je to u srednjoj klasi brži, stabilniji, sa redovnijim apdejtom, boljom kamerom?Kada sam pisao da je 5x spor...Srednja klasa je srednja klasa
Nije spor ali nema veze, nego koji je to u srednjoj klasi brži, stabilniji, sa redovnijim apdejtom, boljom kamerom?
Poređenje 5X koji košta 200€ i Havaja P9 koji košta 350€ i zaključak da je uređaj od 350 bolji od 200 je urnebesan,
zapravo samo govori o tome koliko 5X dobro radi kad može da se poredi sa (skoro) duplo skupljim uređajima.
Pride ima bolju kameru.
Ma da, pa prvi si ti hvalio 5X do neba, sad ne valja, mani bre, znamo se.Ne moze da se poredi to je i poenta. Osim kamere u low light. Sve ostalo ne moze da se poredi..
Čovek opsednut klasama. Znamo "preminum" je "preminum".
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Nije spor ali nema veze, nego koji je to u srednjoj klasi brži, stabilniji, sa redovnijim apdejtom, boljom kamerom?
Poređenje 5X koji košta 200€ i Havaja P9 koji košta 350€ i zaključak da je uređaj od 350 bolji od 200 je urnebesan,
zapravo samo govori o tome koliko 5X dobro radi kad može da se poredi sa (skoro) duplo skupljim uređajima.
Misliš na video zapis?Pride ima bolju kameru.
Lupetaš sad brate mili, nikad 5X nije trotlovao da korišćenjem aplikacije, koje god to aplikacije bile.Dobro, slozili smo se da nema poredjenja. Ja sam rekao gore za 200e 5x.
Sto se tice batakovanja i ostalog nije bas tako jer na svakoj temi ces videti, kesiranje, pitanje kako radi i ostalo. Nece niko pitati da li trotluje, nego kako radi, jel brz, jel laguje/baguje. Tu uskace trotlovanje kod 5x, jer je SoC kanta.
FB ima itekako veze jer ovaj SoC ne moze da ga isprati, bas zato sto je kanta, zato se desava trotlovanje, kao sto rekoh FB i ostale aplikacije vezane za to jedu procesor. To sto ti ne koristis ili par ljudi te aplikacije nema nikakve veze. Npr, ja ne skljocam kamerom tako da me ne zanima sto je na 5x bolja kamera, druge stvari su mi bitnije. Ipak sam rekao da je na 5x bolja kamera, nisam dosao i rekao ne koristim je ne znaci mi nista kao ti za Fb/mesindzer i ostale slicne app.
Da ne bi duzili dalje jer znam da trolujes nekad, svako neka kupi kome sta odgovara. Ne branim Havaje, nisu mi dedovina niti sam vlasnik kompanije. Rekao sam sta sam mislio vezano za to, ko me pita koji telefon da uzme za te i te pare iznecu svoje misljenje. Ako neko ima viska 150e neka kupi p9/h8, ako nema 5x ce zavrsiti posao donekle.
Jok, a dugo sam na 7.1.2, plus često šaltam 2G/3G/4G..Jel se desilo nekome na beti 7.1.2 da nece net da se upali dok ne prebaci tamo u podesavanjima u preferred network type sa 3g na lte ili obrnuto. Ne znam da li je do mts-a ili je to bug na beti, jer mi je dugo radilo bez problema.
Inace decaci smorili ste, godinu dana isto vrtite, ajde malo oladite.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari