Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ima jedna stvar koja me nervira i ne mogu da uhvatim pravilo.
Na lock screenu, u donjem levom uglu, kao swipe acyion mi je nekada phone a nekada mic za voice input. Kako da mi uvek bude phone?
Stock+nova

Settings, apps, zupcanik gore, assist&voice input, assist app izaberes none

Stigao Google Assistent i na Nexus 5X, sad proverio [emoji106]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Settings, apps, zupcanik gore, assist&voice input, assist app izaberes none
1c3d7671c89a9cdc24931701d214d83f.jpg

Assist app koristim za zakljucavanje telefona long pressom na home.

Meni jos uvek nije stigao assistent, jel ima neka fora da se dobije? i da li mi uopste i treba pitam se? :D

Nije loša fora, npr dok sam u kolima može da posluži :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Батерија дефинитивно дуже траје са 7.1.2, једино што сам приметио да се спорије пуни од 60% на тамо...
Кад смо код батерије...
d4907b22561154157cdc71ffadec6878.jpg

Мислите о томе...(слика од колеге са форума) све СТОК

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Батерија дефинитивно дуже траје са 7.1.2, једино што сам приметио да се спорије пуни од 60% на тамо...
Кад смо код батерије...
d4907b22561154157cdc71ffadec6878.jpg

Мислите о томе...(слика од колеге са форума) све СТОК

Jeste, kako da ne

Хебени тапаталк....Опет ми кида постове....
За 5х важи пуњење,а скрин шот сам преузео од колеге са форума са редминот 4, и написао да мислите о томе...

Хебени тапаталк....Опет ми кида постове....
За 5х важи пуњење,а скрин шот сам преузео од колеге са форума са редминот 4, и написао да мислите о томе...

I meni je isekao nastavak, ovo ne za xiaomi jer sam ubacivao smajlice.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Cim je uradjen update na 7.0 prestao wifi.

Jel se desavalo nekom ovo?

Prekjuce mi je moj Nexus 5X crkao, tacnije upao u bootloop, poznat problem sa malim procentom Nexus 5X telefona. Nisam otkljucavao bootloader, samo stock Android je bio na njemu uvek. Poslednji Android 7.1.1 sa poslednjim zvanicnim update-om je bio na njemu. Radio je OK do ovoga. Preko recovery mode-a sam uradio Data wipe/Factory reset, nije pomoglo. Cak sam vise puta probao. Definitivno je mrtav.

Uzeo sam ga od Vladimira sa KP. Srecom, ostalo mi je jos nesto manje od mesec dana garancije, pa se nadam da cu ga uspesno reklamirati.

Poslednja izmena:
Javi obavezno da li si mogao da iskoristis garanciju. Mob ti je star oko 11meseci ,jos se niko nije javio sa novijom serijom koja je mrela

Prekjuce mi je moj Nexus 5X crkao, tacnije upao u bootloop, poznat problem sa malim procentom Nexus 5X telefona. Nisam otkljucavao bootloader, samo stock Android je bio na njemu uvek. Poslednji Android 7.1.1 sa poslednjim zvanicnim update-om je bio na njemu. Radio je OK do ovoga. Preko recovery mode-a sam uradio Data wipe/Factory reset, nije pomoglo. Cak sam vise puta probao. Definitivno je mrtav.

Uzeo sam ga od Vladimira sa KP. Srecom, ostalo mi je jos nesto manje od mesec dana garancije, pa se nadam da cu ga uspesno reklamirati.
Koja je serija u pitanju i javi kako je prosla Vladimirova garancija.

Da li si koristio telefon kada je krenuo bootloop? Javi ako prođe garancija kod Vladimira. I ja sam kupio tel kod njega pa čisto da znam ako se desi i meni.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Da li si koristio telefon kada je krenuo bootloop? Javi ako prođe garancija kod Vladimira. I ja sam kupio tel kod njega pa čisto da znam ako se desi i meni.

Sent from my Nexus 5X

Nisam ga koristio, samo sam ga nasao ugasenog na stolu. Mislio sam da se mozda samo istrosila baterija,ali nazalost nije to bio problem. Od tad je poceo bootloop i nikad se vise nije podigao Android. Javicu.

Poslednja izmena:
Ovde imate bootloop statistiku sa 4pda.

Znači suštinski USA model više umire ? H790 je USA ?

Vrh Dno