nikola1970
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.07.2009
- Poena
- 375
Stigao mart update...
Settings, apps, zupcanik gore, assist&voice input, assist app izaberes none
Prijavi se na beta program za Google servise - https://play.google.com/apps/testing/com.google.android.gms i Google App - https://play.google.com/apps/testing/com.google.android.googlequicksearchbox
Pa baš zato je dobro uvek imati zadnje beta servise [emoji3]aha, znaci mora tako. Onda bolje da sacekam da stigne samo, jer ne bih da se igram sa Play servisima zbog baterije, ne znam kakve su te beta verzije![]()
Jeste, kako da neБатерија дефинитивно дуже траје са 7.1.2, једино што сам приметио да се спорије пуни од 60% на тамо...
Кад смо код батерије...![]()
Мислите о томе...(слика од колеге са форума) све СТОК
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
I meni je isekao nastavak, ovo ne za xiaomi jer sam ubacivao smajlice.Хебени тапаталк....Опет ми кида постове....
За 5х важи пуњење,а скрин шот сам преузео од колеге са форума са редминот 4, и написао да мислите о томе...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Koja je serija u pitanju i javi kako je prosla Vladimirova garancija.Prekjuce mi je moj Nexus 5X crkao, tacnije upao u bootloop, poznat problem sa malim procentom Nexus 5X telefona. Nisam otkljucavao bootloader, samo stock Android je bio na njemu uvek. Poslednji Android 7.1.1 sa poslednjim zvanicnim update-om je bio na njemu. Radio je OK do ovoga. Preko recovery mode-a sam uradio Data wipe/Factory reset, nije pomoglo. Cak sam vise puta probao. Definitivno je mrtav.
Uzeo sam ga od Vladimira sa KP. Srecom, ostalo mi je jos nesto manje od mesec dana garancije, pa se nadam da cu ga uspesno reklamirati.
Da li si koristio telefon kada je krenuo bootloop? Javi ako prođe garancija kod Vladimira. I ja sam kupio tel kod njega pa čisto da znam ako se desi i meni.Prekjuce mi je moj Nexus 5X crkao, tacnije upao u bootloop, poznat problem sa malim procentom Nexus 5X telefona. Nisam otkljucavao bootloader, samo stock Android je bio na njemu uvek. Poslednji Android 7.1.1 sa poslednjim zvanicnim update-om je bio na njemu. Radio je OK do ovoga. Preko recovery mode-a sam uradio Data wipe/Factory reset, nije pomoglo. Cak sam vise puta probao. Definitivno je mrtav.
Uzeo sam ga od Vladimira sa KP. Srecom, ostalo mi je jos nesto manje od mesec dana garancije, pa se nadam da cu ga uspesno reklamirati.
Koja je serija u pitanju i javi kako je prosla Vladimirova garancija.
Da li si koristio telefon kada je krenuo bootloop? Javi ako prođe garancija kod Vladimira. I ja sam kupio tel kod njega pa čisto da znam ako se desi i meni.
Sent from my Nexus 5X
Nisam ga koristio, samo sam ga nasao ugasenog na stolu. Mislio sam da se mozda samo istrosila baterija,ali nazalost nije to bio problem. Od tad je poceo bootloop i nikad se vise nije podigao Android. Javicu.
Jel 32GB ili 16GB?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari