dalibor.mc
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.07.2015
- Poena
- 170
Isto i kod mene. Počelo da se dešava od 7.1.2. Video sam i na XDA da se žale na to.
Nexus 5x via Tapatalk
Nexus 5x via Tapatalk
Ringke fusion.Je l može predlog za case, imao sam Ringke slim, pa bih uzeo opet nešto sličnih karakteristika? Ovaj sam sjebao posle 6 meseci od višestrukih udaraca.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Na 99 %. Ti si poslednji sa ispravnim telefonom, prodaj ga što pre.Pa na koliko je ljudi se pojavio bootlop? ja bih moj samo zbog toga prodao... Inače sam prezadovoljan i kad bih uspeo da prodam nema šta da se kupi...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Presao sam sa nexusa na p9, I da kazem da je p9 primetno brzi, kad sam presao posle g2 na nexus, mislio sam da je nexus najbrzi telefon, ali opet vidim razliku u brzini izmedju nexusa I p9, nisam verovao da ce bolje da radi I imao sam predrasude, ali istina je
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Meni je najjaca stvar sto se ovaj Kirin ne greje.. Snapdragon se grejao kao bolestan i trotlovao. Ne znam sta trebam da uradim da bi Kirin krenuo da se greje. Ne racunam igrice..
Sent from my Havaji P9
Čovek opsednut klasama. Znamo "preminum" je "preminum".Kada sam pisao da je 5x spor... samo što me niste kamenovali u temi. Srednja klasa je srednja klasa, da nema tu kameru sa hdr+ bio bi spomenik LG još jedan u nizu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari