Uzmi choatech, moze da se okaci na kljuceveImam. Al mi treba 5 komadaZa posao, za kola, za za eksternu bateriju, za privezak za kljuceve.
A za staklo sto si prevario.. C c c. Stavio mi covek praznu kutiju od stakla u kesu. Komentara bez. Straaaasno![]()
Imam ja, sem promene izgleda/boje nne služi ničemu.Da li neko ima Dbrand za 5x? Da li je telefon manje klizav sa njim?
Realno lupio je glupost za kameru, bukvalno svaki put kada sam okinuo dobio sam vrh sliku.Ne znam što odgledah ovog retarda, lik je radio ceo review tako što je ušao u dve aplikacije i jedno 80 puta spustio/podigao notifikacije.
Pri tom, non stop priča kako je telefon sad dosta brži nego pre, ali da je i dalje spor i lagovit nekad(manje više je isto kao i pre na MM, što se mene tiče).
Onda kaže da je potrebno napraviti bar 3 slike da bi jedna ispala dobra, i da je kamera loša u LL-u.
Tu sam prestao da gledam.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
New zoom control bar
New "Camera Sounds" toggle
The exposure control sticks around if it's modified
Imam ja, sem promene izgleda/boje nne služi ničemu.
Od mene NEpreporuka.
Da i ti zamjenis jednom u 2-3 godine, sluzio bi njemu. [emoji300] [emoji12]Ne kapiram sto punite na sporom punjacu ako je vec predvidjeno da ima fast charge..
*** ljudi vise sluze telefonu nego on njima.
Sent from my Havaji P9
Ne kapiram sto punite na sporom punjacu ako je vec predvidjeno da ima fast charge..
*** ljudi vise sluze telefonu nego on njima.
Sent from my Havaji P9
Možeš bilo koji.
Samo je problem za povezivanje sa računarom, tu ne možeš bilo koji.
Zašto ne bi punio uvek OEM punjačem?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari