Šta je novo?

LG Nexus 5X

Imam. Al mi treba 5 komada :D Za posao, za kola, za za eksternu bateriju, za privezak za kljuceve.
A za staklo sto si prevario.. C c c. Stavio mi covek praznu kutiju od stakla u kesu. Komentara bez. Straaaasno :D

Ahahahah moguće veoma :) sada kada vratim film stavio sam to staklo čisto da testiram da li imam znanja za stavljanje pa sam skinuo posle 15min.. vrh [emoji23]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Znači Mahatma je kupio telefon koji mesecima samo što nije crkao ? [emoji3]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Gde bre ,kupio je najsvežiji mob ,posle tog meseca se 5x nije ni proizvodio.. znači poslednji će da rikne ako već ide ka tome :)

Edit: @opusteno
Ma sve stvari od moba sem punjača mi stoje u jednoj kesi ,čudi me da sam ostavio kutiju od stakla u toj kesi :)

Poslednja izmena:
Loznice mislio sam da si posten covek a ti ga zeznu za staklo... ccc :D

Edit: ccc, praticu sad i htc 10 temu, da vidim hoce se javiti tamo neko sa slicnim problemom :D

Poslednja izmena:
Imam. Al mi treba 5 komada :D Za posao, za kola, za za eksternu bateriju, za privezak za kljuceve.
A za staklo sto si prevario.. C c c. Stavio mi covek praznu kutiju od stakla u kesu. Komentara bez. Straaaasno :D
Uzmi choatech, moze da se okaci na kljuceve :)

Ово је послао 6п!

Ne znam što odgledah ovog retarda, lik je radio ceo review tako što je ušao u dve aplikacije i jedno 80 puta spustio/podigao notifikacije.

Pri tom, non stop priča kako je telefon sad dosta brži nego pre, ali da je i dalje spor i lagovit nekad(manje više je isto kao i pre na MM, što se mene tiče).

Onda kaže da je potrebno napraviti bar 3 slike da bi jedna ispala dobra, i da je kamera loša u LL-u.

Tu sam prestao da gledam.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Spor i lagovit? Youtube i bench stručnjaci su zatrovali ovu temu od prvog dana. Hvala bogu pa ih je većina kupila 6p pa sada tamo truju temu. Inače ova tema me je i naterala da više ne posećujem forum.

Poslednja izmena:
?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne znam što odgledah ovog retarda, lik je radio ceo review tako što je ušao u dve aplikacije i jedno 80 puta spustio/podigao notifikacije.

Pri tom, non stop priča kako je telefon sad dosta brži nego pre, ali da je i dalje spor i lagovit nekad(manje više je isto kao i pre na MM, što se mene tiče).

Onda kaže da je potrebno napraviti bar 3 slike da bi jedna ispala dobra, i da je kamera loša u LL-u.

Tu sam prestao da gledam.

Realno lupio je glupost za kameru, bukvalno svaki put kada sam okinuo dobio sam vrh sliku.
Za lag i bolji rad isto je sve, jedino beta 7.1.2 je napravila pomak. Izgledalo je kao da radi bolje nego pre..
Poprilicno je napljuvao fon, ne znam sto je i izbacio klip uopste..

Sent from my Havaji P9

Upravo danas je bio update Google kamere vezano bas za 5X/6P:

• For Nexus 5, 6, 9, 5X, and 6P: New user interface updates: Improved startup times, fast switching between photo and video mode, easy access to photo modes from top-left menu
• Nexus 6, 5X, and 6P only: Auto-HDR+ mode for enhanced shots in low-light and backlit scenes
• Nexus 5X and 6P: Slow motion video capture
• Nexus 6P only: SmartBurst

Screenshot_20170224-172455.pngScreenshot_20170224-172448.png

Ali u pravu si, 4.3 se pojavio vidim na apkmirror....[emoji106]

Sent from my G

Poslednja izmena:
Imam ja, sem promene izgleda/boje nne služi ničemu.
Od mene NEpreporuka.

A reci mi koji imas? Obican, karbon, titanium?

Navikao sam na N5 mnogo. Telefon je sto se tice osecaja dok se drzi u ruci neprevazidjen. Sa aspekta prakticnosti nema mu ravnog, a sve to je zahvaljujuci onom materjalu kojim je oblozen. N5X takodje ima neku oblogu ali je ipak malo klizaviji. Takodje, po bocnim ivicama je plastika, i uz vecu sirinu telefona malo me tera da razmisljam o njemu dok ga drzim. N5 se jednostavno zalepi za ruku, ne zeli nigde.
Dbrand, ili neka takva vrsta skina mi je delovao kao logicno resenje, al eto ti ga sad.. Ovi obicni skinovi ne dolaze u obzir. Otvorio se loznica pa mi dao silikon i jos neki sacuvaj boze :) pa sam imao priliku da probam fon i sa skinom. Silikon kao da je masan, a ovaj drugi case uvecava telefon previse.

Bice on klot sa staklom kolko ja vidim..

Ma da go kao pištolj plus staklo i to je to. :) Ali neko sa kvalitetnim oleo premazom.

Možeš bilo koji.
Samo je problem za povezivanje sa računarom, tu ne možeš bilo koji.

Zašto ne bi punio uvek OEM punjačem?

Ne kapiram sto punite na sporom punjacu ako je vec predvidjeno da ima fast charge..
*** ljudi vise sluze telefonu nego on njima.

Sent from my Havaji P9

Na checkr ti neće proći i što je ranije na MM prolazilo. Ne radi checkr na N.

Sent from my Bullhead using Tapatalk
Taj što si dobio u kutiji sigurno je dobar pošto sam ga ja probao na MM.

Poslednja izmena:
Koji je ovo pakao sa kablovima generelno. Ima da pokupujem nove kablove i par adaptera zlu ne trebalo.

Nazad
Vrh Dno