Ahaha [emoji23]Postavi u Iphone temi ako smeš... [emoji23]
Ja sam prešao skroz na auto hdr na novoj apkdobra stvar kod svega ovoga je što će verovatno sad svi izmišljati neke sisteme i algoritme kao ovaj hdr+ pa će fotografije samo biti bolje na budućim telefonima
btw. i dalje nisam siguran koji algoritam da koristim. kad uradim crop sa pixelovim (auto hdr na nx camera) definitivno ima manje šuma i oštrije/detaljnije su slike za nijansu (proverio sa cropovima) dok hdr+ bolje hendluje highlights
Sad? Hdr+ je tu od nexusa 5 i 2013e, da znaju izmislili bi za 3 godine [emoji14] vidim huawei je nešto delimično uspeo (što se dinamike tiče) ali mu je trebala druga kamera za todobra stvar kod svega ovoga je što će verovatno sad svi izmišljati neke sisteme i algoritme kao ovaj hdr+ pa će fotografije samo biti bolje na budućim telefonima
btw. i dalje nisam siguran koji algoritam da koristim. kad uradim crop sa pixelovim (auto hdr na nx camera) definitivno ima manje šuma i oštrije/detaljnije su slike za nijansu (proverio sa cropovima) dok hdr+ bolje hendluje highlights
Kod mene sve okej, v6.0.69.Ja ne verujem sta mi se desilo sa telefonom od kad mi se pre neki dan ažurirala tastatura na GBoard. Sve na telefonu seca, a sad se desava da tastatura nece da se otvori kada treba. Jel ima jos neko problem?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Probao sam sa brisanjem kesa :/Kod mene sve okej, v6.0.69.
Obriši keš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari