Šta je novo?

LG Nexus 5X

Zašto je bitno koliko aplikacija drži u ramu?
Razlika u pokretanju od jedne milisekunde ili šta?

Odličan nova update
1bd15d340e80bdf8f46c1242a33ff484.jpg

Sent from my Nexus 5X
Telep, kako si podesio u Novi Google Now na swype levo? I kako ovaj Pixel widget sa datumom i G pilulom?
Stavio sam Betu ali nikako da ubodem u podešavanjima...

Edit: Pilulu sa datumom sam našao pod persistent search bar opcijom, ali swype levo za Google Now nema nigde.
via tt

Poslednja izmena:
Animacije na 0.5 - munja [emoji2]

Screenshot_20161028-114841.png

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Zašto je bitno koliko aplikacija drži u ramu?
Razlika u pokretanju od jedne milisekunde ili šta?
Nije toliko bitno, navika.

Nego, je l' ima neko problema sa kašnjenjem poruka? Naročito na whatsapp, često i na gmailu. I na wifi i na data se dešava.

Stigne odjednom nekoliko poruka, naročito kad je ekran isključen.

Isključena mi je optimizacija baterije za te aplikacije.

Edit: OK, sad videh da i drugi imaju probleme sa tim. Šteta.

Poslednja izmena:
To samo odabrani ljudi imaju :D
I ne samo na ovom telefonu, nije do telefona to, ljudi su imali taj problem na x telefona.
Obično bude problem do wifi-ja, sad ne znam šta bi bilo za data.

@Danilo, ja prvo što uradim na svakom telefonu koji uzmem je da spustim animacije na 0.5, mnogo mi brže i lepše tako. :)

@nikola1970 hvala ti. Da li neko zna neku dopru app za kameru sa manuelnim podesavanjima?

To samo odabrani ljudi imaju :D
I ne samo na ovom telefonu, nije do telefona to, ljudi su imali taj problem na x telefona.
Obično bude problem do wifi-ja, sad ne znam šta bi bilo za data.

@Danilo, ja prvo što uradim na svakom telefonu koji uzmem je da spustim animacije na 0.5, mnogo mi brže i lepše tako. :)

Ja ih isljucim :D

Ово је послао 6п!

Animacije 0.5x rulz :)

@ chobby

Jbni Qualcomm i S808/810..

Da je u 5x A9/A10 ili Exynos trajanje baterije bi bilo primetno duze.

Sent from my D6503

Mislio sam na neki noviji Exynos, za S6/E znam da je autonomija jedva prosecna a na 3G/LTE uzas :)

Sent from my D6503

Kad se pojavio na testovima je to bilo 8h - pesme, basne i romani su se pisali o tom telefonu [emoji2]

Evo sad isto tako svaki dan vest o s8, a ko zna kad će da izađe ...

Haha. Dobro, niko se nije žalio na te tvoje probleme, pa čisto da pitam... [emoji23]

Koji bumper da uzmem Ringke (Slim/Fusion) ili Spigen (Thin Fit/Ultra Hybrid)?

Zavisi gde ga puniš, ja sam moj držao na podu i bio je ok, sad žena drži na nekoj komodi i isto se ovako odlomio.

Poslednja izmena:
U mescu je 1800 rsd komplet,kabl i adapter za 5x,pitao sam prije neki dan.E sad ja sam porucio( verovatno isti takav) sa Alija malo pre toga za 10e.Verov cu se nacekati,ali sta da se radi :) .Do tada koristim neki samsungov fast charger ,koji prilicno dobro puni,mada na telefonu mi ne pise fast charging,verovatno jer nema 3a,vec 2a.

Nazad
Vrh Dno