Šta je novo?

LG Nexus 5X

Pa gde mozes preko ne stock roma da radis apdejt sa stock romom. Nikada nije ni moglo tako nesto. Mozes da ga preflesujes ali ne mozes da ga apdejtujes

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa gde mozes preko ne stock roma da radis apdejt sa stock romom. Nikada nije ni moglo tako nesto. Mozes da ga preflesujes ali ne mozes da ga apdejtujes

Nisam se lepo izrazio, rom je stock, nije modifikovan, osim sto nije stavljen zvanicnim putem, vec je flesovan preko twrp.
Da nije stock,ne bi mi dosla notifikacija sa ga apdejtujem...

Pitanje je da li je taj flashable zip ažurirao i bootloader i radio pored vendora i sistema. Ako jeste, onda možeš da nastaviš. Svakako ti preporučujem da ispratiš uputstvo za fleš iz prvog posta ove teme i rešiš problem. :)

Ma nema sanse da ga flesujem od nule samo zbog apdejta od 40mb... :-D
Samo kada bih mogao da sklonim ovu notifikaciju...

probao sam sad flashfire, odradio je nesto ali nije prosao apdejt...

corvus, procitao sam pazljivo sad :) onda sam pogledao u info o telefonu, u build number mi stoji NRD90S +.By.tupac4u , taj lik sto je pravio flashable zip za twrp je izgleda prckao tu nesto....
jel nece to da mi pravi neki problem ako flesujem factory image?

100% si flešovao onaj stock sa xda od onog tupac.
To nije stock, tu ima mnogo značajnih modifikacija. Nemoj da flešuješ sa flashfire, dobićeš bootloop sigurno.

100% si flešovao onaj stock sa xda od onog tupac.
To nije stock, tu ima mnogo značajnih modifikacija. Nemoj da flešuješ sa flashfire, dobićeš bootloop sigurno.

pa jesam,to sam i rekao pre par postova :D

probao sam flashfire, ali izgleda nije odradio nista... :D

pa sta mi sad na tom romu da radimo? znam da nas ima ovde jos, vise njih je stavilo njega... nije mi problem da ne apdejtujem,samo hocu da sklonim glupu notifikaciju a nikako da provalim kako....

jel nece to da mi pravi neki problem ako flesujem factory image?

Sve zavisi u kojoj meri je taj lik menjao ROM. Uzmi uradi bekap sistemske i boot particije iz TWRP, a onda isprati uputstvo iz prvog posta. Ako ne upadne u Bootloop ili ne krene da izbacuje FC prilikom prvog boot-a, dobro je.

hvala :)

aj da pokusam da sklonim nekako ovu notifikaciju (pa ako je nemoguce,onda flesujem), kada zadrzim na nju, izadje mi da ugasim za komplet Google play services... nzm da li bi valjalo da ugasim notifikacije za to, tj da li uopste pokazuje jos neke, da me ne "osteti" za nesto drugo posle...

Čekaj da taj lik izbaci novu verziju.
Pa možeš da blokiraš to slobodno da te ne smara, nećeš ništa izgubiti :)

hvala :)

aj da pokusam da sklonim nekako ovu notifikaciju (pa ako je nemoguce,onda flesujem), kada zadrzim na nju, izadje mi da ugasim za komplet Google play services... nzm da li bi valjalo da ugasim notifikacije za to, tj da li uopste pokazuje jos neke, da me ne "osteti" za nesto drugo posle...
Slobodno ugasi notifikacije, nista nije vezano za to. Imam isti rom u telefonu, isto od tog tupac-a.
Cekamo da on objavi opet flashable zip, najsigurnije.

Jel moze link?Ubio sam se trazeci,nisam nasao na KP .Boja nije bitna..
Nema ga vise, verovatno je prodata.. hteo sam jos sinoc da ti postavim, ali sam posle video da nema..

Da li smem na install ovoga, rootovan je...

794735de84bae3e15c57f23981936f41.jpg

Poslednja izmena:
Skineš zadnji sistem image i kroz flashfire prođe dok si rekao keks :)
Ostane ti rut, rikaveri, podaci, mada je gotovo obavezno uraditi factory reset iz rikaverija ...

Da li neko ima IMAK cowboy case ? Interesuje me kakav je materijal i osecaj u ruci ?

Konkretno u odnosu na Ativ S koji ima 2300mah (obicno punjenje), puni se za 1h 10min, a na 5x mi je malopre trebalo 1h 30min.
Inace bas mi je glupo sto na split screen postoje samo 3 razlicite podele ekrana za 2 prozora. Nadao sam se da cu moci skroz da smanjim YT dok radim nesto drugo. Da li znate neki drugi nacin da yt radi u pozadini (ili aplikaciju)?

Xposed module you tube background playback.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

sta ce mu xposed, kada moze firetube jednostavnije da koristi

Ajmo vlasnici 5X..da vidimo ko ce da se prepozna... :)

Danas negde izmedju 13:30 - 14:00 u Bul.Kralja Aleksandra (negde kod restorana Lipov Lad - gore posle Djeram pijace) vidim na pesackom prelazu "potencijalni forumas" razgovara i drzi Nexus 5X.
- telefon ima onaj kako ga vi zovete "tepih" kejs crne boje
-"potencijalni forumas" jaknu tamno maslinasto zelene boje sa krznom
-"potencijalni forumas" nosi naocare
-"potencijalni forumas" nosi naocare za sunce
Kazem "potencijalni forumas" jer neko ko ima 5X i "tepih" kejs taj je sigurno clan Benchmark zaejdnice. :)
Hodao je 5min ispred mene i onda sam skrenuo svojim poslom. :)

Da vidimo da li ce se neko javiti. [emoji4]
Prvi put vidim da neko nosi nexus.

Nazad
Vrh Dno