Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ranije su ovako tražili devojke koje su viđali na koncertima, a sad ljude koji nose 5x sa Bencha. :d

Sigurno je neko odavde. Provalio si ga [emoji1] [emoji1]
Ja kada sam se raspitivao za Tel. 80℅ prodavaca me gledala bledo. Nisu znali da postoji.

Moj rodjak nije hteo Nexus, jer nije poznata Marka i nije fora da se pojavi sa novim Tel u društvu za koga niko ne zna. Uzeo covek Samsung A5.

Poslednja izmena:
Munjevito editovanje :D
A tapatalk ima problem sa emoji.

Poslednja izmena:
Ranije su ovako tražili devojke koje su viđali na koncertima, a sad ljude koji nose 5x sa Bencha. :d
Ja nisam ovo napisao pa da se ta osoba javi i onda je izvedem na romanticnu veceru... [emoji23]

Bilo mi zanimljivo da vidim nekog sa nexus-om i da to podelim sa vama...malo se nasmejemo itd.
Mozda ta osoba nikad nije cula za bench. [emoji4]

Тако сам се ја одушевио кад сам видео рутован ортаков телефон (беше HTC desire) :)
А после сам сконтао да је његова девојка још луђа од њега :)
Он је ту, на бенчу, то сам после провалио. За њу не знам.

Juče sam i ja video dečka sa belim n5x na splavu keops u zemunu u društvu starije žene, pretpostavljam majke. To je prvi put da sam video nekoga sa Nexus telefonom u bg-u. ☺️

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja sam video jednog lika na stanici i jednog u busu sa nexus 5 :)

Poslednja izmena:
Sve gluposti, bitno da dobijamo fp gestures, to je najbitnije.
I unlimited photos bi bilo dobro zapravo, ali ***. Google is a bitch.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ima li razlike u kameri,kvalitetu fotki na v7 u odnosu na MM?

Sent from my Sony Xperia Z5

Nema

nema razlike. nego šta će vam unlimited photos? postoji flickr za to sa 1tb storage

Sviđa mi se g photos, onaj asistent i search.
Plus mi mnogo lepše kad gledam slike sa g photos nego sa flickr na kompu. Može li uopšte na flickr-u da se razvuče u full screen i da se mota tako na kompu?

Sve u svemu kad već imaju svoj cloud mogli su da se otvore za svoje telefone da daju taj cloud malo više, i to odavno, a ne tek sad.

Ja sam video devojku na zelenjaku sa 6p crnim, mozda mesec dana kako je izasao. Kazem ja mojoj devojci, zaljubio sam se u telefon. Tako me pogledala... Sad ona nosi 5x i kune se u njega :D

Ово је послао 6п!

Meni je takodje 5x osim sto je dobar telefon nekako dizajnerski bas lep,jos u ovoj ice blue kombinaciji koju imam. :)
Ne deluje mi uopste kao jeftino izradjen fon kako su ga neki predstavljali.

Sent from my Sony Xperia Z5

Sviđa mi se g photos, onaj asistent i search.
Plus mi mnogo lepše kad gledam slike sa g photos nego sa flickr na kompu. Može li uopšte na flickr-u da se razvuče u full screen i da se mota tako na kompu?

Sve u svemu kad već imaju svoj cloud mogli su da se otvore za svoje telefone da daju taj cloud malo više, i to odavno, a ne tek sad.

može. a ako hoćeš skroz full screen samo pritisneš F11 (u chrome). meni je super jer sam preko moba ulogovan na flickr u quickpic i onda motam albume tako sa clouda. i sve što učita ostaje u cache-u quickpic-a čisto da ne čekam da povuče thumbnails sa neta. meni je bar to najzgodnije za telefon.

Jos uvek nisam video nekog da nosi Nexus 5X, a ni starije Nexus telefone! :D Prevoz, u prolazu, u prodavnicama, nista... Ispada da samo mi sa foruma kupujemo Nexus. :)

u Novom Pazaru osim mog profesora nisam ni ja video da neko koristi,u servisu kad sam pitao za usb,kazu imamo pa kad vide ulaz u telefon kazu sta ti je ovo,ovo prvi put vidim

To da, meni ne smeta, u drawer skoro ne ulazim (sve u folderima) :)

Nexus%205X_E646621158A8_.PNG

Google Pixel launcher (TWRP/FlashFire flash + APK update) + https://play.google.com/store/apps/details?id=com.momocode.shortcuts (menja ikonice i bez ruta/xposed-a)
Click UI ikonice - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.launchertheme.kxnt.click
Google Pixel C wallpaper

Poslednja izmena:
ako vidiš nekog ko juri pokemone(ne moraš da vidiš koji je model telefona) onda sam to ja

Iskreno ja bih voleo da dobijem ove apdejtove za pixel, pogotovo Unlimited storage. Al s obzirom koliko ce kostati pixel telefoni, ne cudi me sto je samo za taj telefon. Btw sta je Smart Storage
i koja je razlika izmedju Pixel Camera app i ovog na nexusu?

Zanimljivi podaci:
uploadfromtaptalk1475834949151.jpguploadfromtaptalk1475834957494.jpg

Sent from my D6503

Ovo za nexus 6 deluje nerealno

Q4 samo.. ok rezultat za 6p i 5x.
Nexus6 zbog provajdera ,zato će se i pixel ok prodavati

Sto, pa to je, uz Samsung GS Nexuse, dokaz da ljudi kupuju telefone na osnovu brenda tj proizvodjaca a u Nexus 6 slucaju su se lepili na Motorolu sto je ocekivano za amere :)

Sent from my D6503

Samsung nexus, LG 4/5 ključni, svi ostali manje bitni ...

Nazad
Vrh Dno