Ja nisam ovo napisao pa da se ta osoba javi i onda je izvedem na romanticnu veceru... [emoji23]Ranije su ovako tražili devojke koje su viđali na koncertima, a sad ljude koji nose 5x sa Bencha. :d
može. a ako hoćeš skroz full screen samo pritisneš F11 (u chrome). meni je super jer sam preko moba ulogovan na flickr u quickpic i onda motam albume tako sa clouda. i sve što učita ostaje u cache-u quickpic-a čisto da ne čekam da povuče thumbnails sa neta. meni je bar to najzgodnije za telefon.Sviđa mi se g photos, onaj asistent i search.
Plus mi mnogo lepše kad gledam slike sa g photos nego sa flickr na kompu. Može li uopšte na flickr-u da se razvuče u full screen i da se mota tako na kompu?
Sve u svemu kad već imaju svoj cloud mogli su da se otvore za svoje telefone da daju taj cloud malo više, i to odavno, a ne tek sad.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Samo na desktopu, kada bi bio nacin da se promeni i u draweru presao bi na pixel launcherOvo čudo menja ikonice i bez ruta/xposed-a - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.momocode.shortcuts
u Novom Pazaru osim mog profesora nisam ni ja video da neko koristi,u servisu kad sam pitao za usb,kazu imamo pa kad vide ulaz u telefon kazu sta ti je ovo,ovo prvi put vidim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari