Šta je novo?

LG Nexus 5X

Q4 samo.. ok rezultat za 6p i 5x.
Nexus6 zbog provajdera ,zato će se i pixel ok prodavati
Prodaja preko operatera u USA ce lepo pogurati globalnu prodaju Piksela, to je ocigledno i cilj Guglu.
Verovatno ce i Piksel marketing biti agresivniji nego ikada a npr DxO skor je vec odradio posao sto se vidi po odusevljenim komentarima sa neta, g+ itd.

Guglu je cilj da polako stvara armiju Piksel fanova sto je najlakse izvesti u USA kombinacijom marketing-operateri.

Kao sto neko napisa u Pixel temi - na bogatijim trzistima pocetna cena nije problem, prosecan korisnik moze da priusti sebi najnoviji iP ili android flagship po umerenoj ceni uz prosecan ugovor i to je to.

A da random Cajniz vadi bubreg k'o za iP ili iPad..to Piksel uredjaji tesko da ce doziveti :) Mozda za 3-5 godina.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Da na startu je ekskluziva za Verizon pošto oni diktiraju uslove jer su najveći ,kao što je moto Z kod njih bio prva 2meseca ekskluziva

Zna neko zasto se nekad puni sporije(charging slowly) a nekad brze(normalno) preko komp. ?

Ne može se preko kompa puniti brže (rapid charge), verovatno nije dobro prepoznao

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Moze na odredjenim Asusovim plocama

Послато са Nexus 5X

Verovatno ako ploca ima usb c

Opcija se zove Ai charge cini mi se. Mada nisam probao na 5x ali na G2 je radilo.

Послато са Nexus 5X

Ma da, ali mora i Ai suite da se instalira da bi radilo. Nece samo iz biosa

Послато са Nexus 5X

Poslednja izmena:
Ne detektuje mi flashfire automatski da sam skinuo ota na telefon.
A kada pokušam da idem ručno na flash zip or ota I odem u /data/user/0/com.google.android.gms/app_download/ ne detektuje nikakav zip tu( iako jeste baš tu, pogledao sam root browserom).
Šta mi je činiti? :)

Koristim standardni USB-C to USB 3.0 kabl, nekad pise samo charging a nekad charging slowly i tad puni dosta sporuje :p

Na 6.0 kad god mi je sestra poslala poruku sa njenog Samsunga videli su se smajlići a od 7.0 samo znak pitanja? Jer do aplikacije nešto ili mi ona šalje neke druge smajlije?

Jel vam radi popcorn time aplikacija?Meni crno kad treba da pocne film..

Nisam probao na telefonu al na tabletu ne radi.
Imaš više popcorn aplikacija, pa probaj sa nekom drugom.

Resio sam sutra da mu ubacim N nego me buni cuo sam da su neki korisnici imali random restarte sa N.Jel se nekom to desava?

Sent from my LG Nexus 5X

Nije uopste losa baterija na 5X.Nije mi bio sad u hard usage,ali evo vec 27h 25 min na bateriji ostalo jos 45% a Sot 2 h i 8 min

Sent from my LG Nexus 5X

Resio sam sutra da mu ubacim N nego me buni cuo sam da su neki korisnici imali random restarte sa N.Jel se nekom to desava?

Sent from my LG Nexus 5X
Ni jednom mi se nije desio ni ma 5x ni 6p. Vraćanje na fabrička podešavanja posle nadogradnje obavezno.

Zašto je obavezno?! Od N4, N5, pa sada 5X nikada nisam radio fabrički reset nakon nadogradnje sistema i nisam imao do sada problema tipa random reset telefona!

Ako bude imao nekih problema neka ga onda odradi. Ja praktikujem clean install, ali to je moja navika.

Nisam imao sve opcije dok nisam vratio na fabrička podešavanja, pisao sam već, i nisam bio jedini.

Nije losa baterija,prekjuce mi sot bio 5 i 20 m ,ostalo jos 4 % baterije .Samo mi malo cudno sto sam tih 5 sati potrosio od 8 do 20 casova :) . Toliko mi je izlazio G2 ,ali za duzi period(do 12 uvece) ,a nemam neki utisak da sam nesto vise ili zahtevnije koristio G2 u odnosu na 5x od pre 2 dana . Sve u svemu cudan utisak o bateriji,deluje da se brze prazni od npr. G2,ali kad pogledam SOT.. Dobijam sasvim dobre rezultate...

Definitifvno sasvim ok baterjja,uz 21 min razgovora,fb,viber chat,telegram chat,tapatalk,slusao muziku na sluskama sat i po.

Screenshot_20161008-065612.png

Sent from my LG Nexus 5X

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno