nikola1970
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.07.2009
- Poena
- 375
Mora da se naruči...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Jel si imao rom sa xda, flesovan iz twrp?Ja sam isao ignore, odradio i sve je ok.
Nisam se lepo izrazio, rom je stock, nije modifikovan, osim sto nije stavljen zvanicnim putem, vec je flesovan preko twrp.Pa gde mozes preko ne stock roma da radis apdejt sa stock romom. Nikada nije ni moglo tako nesto. Mozes da ga preflesujes ali ne mozes da ga apdejtujes
Nije fleš "od nule". Čitaj malo pažljivije uputstvo u prvom postu.Ma nema sanse da ga flesujem od nule samo zbog apdejta od 40mb... :-D
Samo kada bih mogao da sklonim ovu notifikaciju...
100% si flešovao onaj stock sa xda od onog tupac.
To nije stock, tu ima mnogo značajnih modifikacija. Nemoj da flešuješ sa flashfire, dobićeš bootloop sigurno.
jel nece to da mi pravi neki problem ako flesujem factory image?
Ima neki na KP u NS, samo je sivi...
Slobodno ugasi notifikacije, nista nije vezano za to. Imam isti rom u telefonu, isto od tog tupac-a.hvala
aj da pokusam da sklonim nekako ovu notifikaciju (pa ako je nemoguce,onda flesujem), kada zadrzim na nju, izadje mi da ugasim za komplet Google play services... nzm da li bi valjalo da ugasim notifikacije za to, tj da li uopste pokazuje jos neke, da me ne "osteti" za nesto drugo posle...
Nema ga vise, verovatno je prodata.. hteo sam jos sinoc da ti postavim, ali sam posle video da nema..Jel moze link?Ubio sam se trazeci,nisam nasao na KP .Boja nije bitna..
Nema potrebe, ja nisam radio kad sam dizao na 7.0Skineš zadnji sistem image i kroz flashfire prođe dok si rekao keks
Ostane ti rut, rikaveri, podaci, mada je gotovo obavezno uraditi factory reset iz rikaverija ...
Xposed module you tube background playback.Konkretno u odnosu na Ativ S koji ima 2300mah (obicno punjenje), puni se za 1h 10min, a na 5x mi je malopre trebalo 1h 30min.
Inace bas mi je glupo sto na split screen postoje samo 3 razlicite podele ekrana za 2 prozora. Nadao sam se da cu moci skroz da smanjim YT dok radim nesto drugo. Da li znate neki drugi nacin da yt radi u pozadini (ili aplikaciju)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari