Šta je novo?

LG Nexus 5X

stigao i meni nougat sa tom septembarskom zakrpom. baš leti, odličan! i to bez hard reseta

povezao sam telefon za komp da prebacim muziku i uopste mi ne nudi nikakav folder gde mogu da je smestim. samo pise this folder is empty. nema nista, ni folder za notif, ni za slike, nista.

o cemu se radi?

spusti notification bar i izaberi file transfer od ponudjenih 5 opcija cini mi se

bas sam to i probao ali nisam video da mi nudi to. sad sam uspeo :) hvala

Jesi na telefonu podesio u kom ce rezimu raditi? Tj. kad ga prikljucis na komp on automatski ga iskljucivo puni, moras tu rucno odabrati mtp i prikazace ti internu.

Ово је послао 6п!

Sinoc (tj jutros) oko pola 1 mi stigne poruka da je potroseno 50posto mobilnih podataka (1gb mesecno imam), da bi mi sad stigla da je potroseno 80 posto... Mobilni net skoro da nisam pipnuo, bio u kuci na wifi do sad, kada sam izasao iz kuce na pola sata... Pogledam tamo data usage,kad ono android os 600mb i neprekidno raste dok ovo pisem... Wtf?
Evo skucalo mi 100 posto za minut, nisam ni izvalio...

Ugasi google backup. Meni je skinuo 150mb za par dan

Ne znam ,i meni je bila misterija kada mi je svukao mb, google hipsteri.

Restartuj mob za svaki slučaj

Ако си на андроид бета програму, то је због тога. Он преузима ажурирање и преко мобилног интернета.

Послато са Нексус 5х уз помоћ Тапатока

E vidiš to nisam ni ja znao :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja na chromi mesecima... I nije se desavalo do sad... Majku im jbm, cuvam ceo mesec megabajte, znam da ce mi trebati ovih dana... I ono mi svuce sve odjednom, pa stvarno im jbm sve, bas sam poludeo

Ebana klasika.. [emoji129] hipsteri

Poslednja izmena:
Jesi na telefonu podesio u kom ce rezimu raditi? Tj. kad ga prikljucis na komp on automatski ga iskljucivo puni, moras tu rucno odabrati mtp i prikazace ti internu.

Ово је послао 6п!
Pa odabrao sam na kompu, nisam na telefonu. A sledeci put sam na telefonu pa je proradilo.

I ja sam iskljicio backup za svaki slucaj, takodje stekam megabajte stalno.

Sent from my Nexus 5X

hahaha on ladno i dalje cepa li cepa skidanje... iako sam na sporom netu, restartovao telefon, ugasio backup... on je uspeo jos nekoliko megabajta da svuce na 64kbps :) stvarno strasno, necu ni da razmisljam sta mu je, pada ceo sistem nov

To je onda baš čudno .. cepi mu stock sa rootom i vidi da li se smirio :)

15mb uspelo da nakuca na sporom netu... :D a kad ja hocu da ga koristim za nesto, ne mogu ni 200kb da skinem kao covek :D

jel mogu nekako da stavim 7.0 preko chrome, imam twrp, znaci samo da flesnem ?

Ne moze tako oficijalni, brikovaces telefon.
Imas na xda ROM 7.0, stock sve, debloated i odexed, to mozes iz recovery-a. A ako hoces pure stock, onda moras sideload, ili preko flashfire aplikacije(to ti je najlekse, skines official OTA, udjes u flashfire i flesujes taj fajl).
E sad, neka me neko ispravi ako gresim, nisam bas 100% siguran da moze flashfire sa custom ROM-a?

pronasao, odradio... :)

i tu su odmah prva pitanja... :D

xposed ne radi na nougat,jel da? kako da bez njega smanjim malo nav-bar? na chromi sam imao integrisanu opciju, ali me sad zanima na stock kako da najlakse to odradim...

Sve hoću da pitam, ovo me podsetilo, da li imate sada ona dpi podešavanja i neke utiske, da li je dobro?

Imaš to na v7.0, ali ne diram jer je ovako idealno ...

Screenshot_20160916-172806.png

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Standardno podesavanje je najbolje, jer je vec smanjeno u odnosu na pre

Sent from my Nexus 5X

Čini mi se da bih voleo da ima veći raspon u minus... Za veći ekran, naravno.

Da li jos neko ima problem sa iskacucim notifikacijama na otkljucanom ekranu koje se pojavljauju cak i u igrama?? Nikako ne uspevam da provalim kako se to iskljucuje. To je pocelo da se pojavljuje posle prelaska na Nougat.
Da li postoji precica kako bi se na vrhu ekrana video procenat baterije?
Izvinjavam se ako su pitanja vec bila.
Hvala unapred na pomoci.

Nazad
Vrh Dno