Šta je novo?

LG Nexus 5X

Verovatno google servisi jer oni jedini ne idu u dooze. Ironije..

I rootuj mob koji će ti taj adguard :)

kako to da resim?

Kod mene 130h uptime, još uvek nema problema sa backup wakelock-ovima, izgleda da su sredili?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Jel se dešava nekome da ne može da updatuje aplikacije? Dakle vidim ima update, kliknem na update, on se skine i stoji tako na 100% u play store ali se ne instalira.

Klikneš stop, pa kreneš ispočetka, to se play store zaglupi, desi se ponekad.

Pa ima samo location da se doda, i to sam probao i ništa. E da nisam napomenuo, ja sam na 7.0, kad sam se updateovao pre nedelju dve, odradili updateovi za aplikacije normalno.

Poslednja izmena:
Ma to je do ps-a.

Primetio sam da mi se brišu apps iz recents liste nakon dužeg mirovanja telefona. Da li je to nekih bug na Android N ili je to features?!

Feature ,po meni kriminalno loš . Možda i najgora stvar kod android N ,to sam napisao čim je izašao.

Možda na rootovanom mobu to može nekako da se ugasi..

Poslednja izmena:
Pošto mi je zabagaovao widget koji je trebao da se updateuje, obrisah ga i posle toga proradio update, wtf

Feature ,po meni kriminalno loš . Možda i najgora stvar kod android N ,to sam napisao čim je izašao.

Možda na rootovanom mobu to može nekako da se ugasi..

Nisam primetio da ih brise, koliko vremena treba da stoje da bi ih on sam uklonio?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

This, Google says, is because their user research showed that over 99% of users never accessed an app further back than 7 in the recent apps UI. The hope is that minimizing the choices will make it easier to navigate through the ones that are there. I think that makes good sense.

We've been testing with today's N release and the exact method isn't clear. After not using the phone for a while, it seems to settle on 7 apps. After opening up several in a short time, there are more than 7 in the list. It seems to be the case that after some amount of inactivity in any given app, it is then removed from the list. The exact time isn't clear just yet, though.

Retko glupa stvar.. nadam se da će doći sebi i vratiti na staro sa 7.1

Ne,treba da odrade update za N.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Sve stock, mada je bilo ovako i pre ovog novog apdejta, ali jedno vreme je bila baš očajna baterija posle prelaska na 7, prvih deset, dvanaest dana ...

Da li postoji nacin da se bez ikakvog ruta i bez nova lunchera ukloni bela pozadina na strani gde su sve aplikacije? Na 7.0

I kako vam se cini kamera? Meni kao da je losija

Poslednja izmena:
This, Google says, is because their user research showed that over 99% of users never accessed an app further back than 7 in the recent apps UI. The hope is that minimizing the choices will make it easier to navigate through the ones that are there. I think that makes good sense.

We've been testing with today's N release and the exact method isn't clear. After not using the phone for a while, it seems to settle on 7 apps. After opening up several in a short time, there are more than 7 in the list. It seems to be the case that after some amount of inactivity in any given app, it is then removed from the list. The exact time isn't clear just yet, though.

Retko glupa stvar.. nadam se da će doći sebi i vratiti na staro sa 7.1
Pa meni skroz ok zvuči to, iskreno, do sad nisam ni primetio.
Da li ti stvarno treba više od 7 app u recents tipa posle 3h mirovanja?
Ja ne koristim toliko ni dok radim nešto na telefonu, kamo li posle nekog vremena.
U svakom slučaju, imate aplikaciju Recents sa kojom može da se podesi sve vezano za isti, koliko će app da drži, da li samo aktivne ili sve itd.
App radio ChainFire.

Treba ,zašto bi me neko ograničavao u bilo kom smislu ? Ako imam 100apk i koristio sam neku pre 3 dana i hoću opet da pogledam nešto a niti znam tačno kako se zove apk niti sam voljan da je tražim preko apk drawera samo odem u recents premotam i upalim je ( nema veze što je odavno izasla iz rama ,makar mogu da je prepoznam preko slike iz recents )

Glupost teška. Možda i najveća glupost vezana za android 7.
Nadam se da će neko otkriti kako se to gasi preko rootovanog moba.

Na kraju krajeva odakle im ta cifra od 7apk ? Zašto nije npr 14,15 ?

Poslednja izmena:
Realno, to tako malo ljudi radi. Većina smartphone korisnika radi iphone stil, izadje iz aplikacije pa trazi po app draweru prethodnu i tako u krug.

Da, baš tako...evo i ja često tako radim, mada je naravno lakše iz recents, ali ne setim se...

Čekaj, ako imaš 100ak app lakše ti je da motaš 100god po recents da je tražiš nego da uđeš u app drawer i nađeš je za 3 sekunde?

Bem li ga, meni nije, al' ajde, kontam da nekome može da znači.
Kao što rekoh, već ima, recents se zove aplikacija, pa možeš da namestiš tu po volji šta i kako hoćeš.

Po mom nekom misljenju, nije lakse traziti aplikacije u recents-u. Nekako mi je lakse na home screen-u ili sa poredjanim aplikacijama u drawer-u.

Da li postoji nacin da se bez ikakvog ruta i bez nova lunchera ukloni bela pozadina na strani gde su sve aplikacije? Na 7.0

I kako vam se cini kamera? Meni kao da je losija
ovo sam i ja hteo da pitam. da li je neko proverio kvalitet fotografija u odnosu na 6-icu? ne bi trebalo da ima neke veze ali opet

Vrh Dno