beyondtime
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2014
- Poena
- 245
Onda ga prodaj kao limited edition 
Kakav racun daju? Paragon blok, fiskalni (iz kase ili na FR obrascu)?
Od svih blok racuna jedino je validan fiskalni racun na FR obrascu koji izgleda ovako:
Pogledajte prilog 209365
Cek jel moze objasnjenje oko ovih racuna? Koji se racun dobija preko operatera a koji u radnjama?
Ako moze malo opsirnije obavestenje koja je razlika u garancijama za razlucite racune
Znaci ako nisam vlasnik nece praviti probleme u ovlascenom servisu? A treba onda cimati vlasnika ako ispadne neki belaj. Dal se onda isplati rizikovati?
Kako oni znaju ko je vlasnik? Po serijskom?
Kakvo sudsko ovlascenje?
Mislis ono ovlascenje u opstini? Tipa, ovlascujem tig i tog, da u moje ime moze preuzeti novi uredjaj?
Ovlašćenje koje se overava u sudu, prosta izjava ovlašćujem tog i tog da može da obavi sve u vezi ostvarivanja garancije zbog eventualne neispravnosti telefona tog i tog imei broj taj i taj uzetog na ugovor broj taj i taj. Potpis ispod vlasnika ugovora i osobe koja se ovlašćuje i plati se sudska taksa i ti miran ako se nešto pokvari.Kakvo sudsko ovlascenje?
Mislis ono ovlascenje u opstini? Tipa, ovlascujem tig i tog, da u moje ime moze preuzeti novi uredjaj?
I obriše ceo uređaj ako se izađe iz beta programaUnenroll from beta i odmah stigao Ota mesecni update.
Pogledajte prilog 209570
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
I obriše ceo uređaj ako se izađe iz beta programa
Ebem li ga, ali tamo piše da se briše sve ako se vrati na stabilnu verzijuKod mene nije taj slucaj
Pa to si isto mogao i sa nova launcherom još pre nekoliko godina [emoji2]
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Zasto na beti ne dolazi taj update ? Jel moram rucno da instal ili ?
Probajte da se ostavite sa Bete.Ja sam se od registrovao sa Bete pre 10 dana i upravo sam instalirao septembarski sec.updt. I ništa ne briše.
Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari