Šta je novo?

LG Nexus 5X

Po mom nekom misljenju, nije lakse traziti aplikacije u recents-u. Nekako mi je lakse na home screen-u ili sa poredjanim aplikacijama u drawer-u.
Pa da, naročito što je u app drawer(bar meni doduše) sve poređano po abecednom redu, plus ima i search sa swipe down..

Ovako ako se koristi baš mnogo aplikacija, treba da se mota baš dosta po recents da bi se našlo.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Niste razumeli šta sam hteo da kažem .. neka, ne mogu ponovo sve da kuckam :)

Iskreno, meni ne smeta da uklanja više od 7 aplikacija iz recents nakon nekog vremena. Ionako nemam naviku da tražim više od tri-četiri aplikacije unazad. U svim drugim situacijama, pokrećem željenu aplikaciju preko prečice sa nekog od ekrana ili iz app drawer-a (swipe na dole i pretraga app drawera je zakon). :)

6f0a297e4c6db8e34d7fd71ea86dae4b.jpg

[emoji53]

Poslednja izmena:
Šta je pisac hteo da kaže tom slikom? :D

Pisac nije zadovoljan slikom koju je kupio na pijaci :D

Valjda nije zadovoljan Sot-om ili ukupnim trajanjem samo nije dokumentovao lepo sve cinjenice. :)

Mene ubi cell standby od kako sam presao na N. Sta moze biti u pitanju? Uvek mi je screen bio prvi, sad samo ovaj djavo.

Pa vise to miruje telefon tj ne koristis ga nego sto ga koristis.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Pa ako je ispod 2h onda imaš neke debele probleme tu, najbolje izvuci log iz bbs-a i vidi šta sisa bateriju..

Jel zna neko u cemu je fora s ovim mackama koje se pojavljuju u notifikacijama pa ih skupljas i hranis??

Hahahaha umirem, skupljas macke [emoji24] [emoji24] [emoji24]
To je easter egg na N
Sada sam joj dao treat da jede
fe1c8716a198db1d910b93ccac0f6473.jpg

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Nema poente, jednostavno fora... Isto easter egg kao što je flappy bird bio...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Uzeo sam power bank Horizons Pb-101 10000mAh sa dva usb izlaza
5V/2A
Screenshot_20160915-110453.png
5V/1A
Screenshot_20160915-110559.png

Da li mogu da dobijem brzo punjenje? Neko je rekao da ima brzo punjenje sa Xiomi 10000mAh, koliko sam video u spec. i njemu je izlazni napon/struja 5V/2.1A. Kabal mi je no name koji prolzi CheckR.

Stavljaju macke u OS, a ne radi im LED notifikacija za propuštene pozive.

Hocu da ubacim custom kernel na stock rom, pa me zanima je l' mogu sa flashfire da ubacim novi ota kad izadje, kao i prosli put posto imam root, ili mora drugacije?

Može, ja sam flešovao fabrički ota preko custom kernela.

Uzeo sam power bank Horizons Pb-101 10000mAh sa dva usb izlaza
5V/2A
Pogledajte prilog 209776
5V/1A
Pogledajte prilog 209777

Da li mogu da dobijem brzo punjenje? Neko je rekao da ima brzo punjenje sa Xiomi 10000mAh, koliko sam video u spec. i njemu je izlazni napon/struja 5V/2.1A. Kabal mi je no name koji prolzi CheckR.

Ostavi ugašen ekran 5-10min na punjaču, pa ga onda upali i otvori ampere.
Debelo se smanji dotok struje kad je ekran uključen.

stigao mi N sa ovim septembarskim apdejtom. instalirao, uradio hard reset. telefon leti!

Screenshot_20160915-231304.png

I ja instalirao septembarski, baš ću pratiti bateriju, do sad nisam uspeo da izvučem 4h sot.
Razliku ne primećujem, telefon leti pre i posle apdejta, fantastično radi.

Nazad
Vrh Dno