Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ljudi sa cime da pobrisem sisteksmske aplikacije poput "google drive".
Na MM je moglo a sada sa istim aplikacijama na nougat ne sljaka. :(
Mozes da je "iskljucis" kao sto je i na mm moglo
d709f977bc1d1e39c2bfc07b03f3063d.jpg

Sent from my Nexus 5X

I ja se tu slažem .. ako ništa imaju najtačnije Info vezane za vlažnost vazduha što je bitno u letnjim danima
Zato staviš chronus sa izvorom accu i Udri..

Chronus ili Weather Timeline - nema greške :)
Samo što na WT nema accuweather kao izvor :(

42e81f94490d4e4e396bdba9dce228ed.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kako da proverimo kabal preko checker pošto mi konstantno govori da ga spojim na pc a ne na punjač. Normalno na kompu sam probao.

Послато са Nexus 5X

Posto danas idem do Beograda gde moze da se kupi usb(koji sigurno radi) da bih mogao telefon da povezem sa računarom ?

Evo imas ovde, adapter samo, ne ceo kabal. Radi posao, a dovoljno je mali da ga stavis u novcanik i imas uvek sa sobom.
Provereno btw, nekoliko nas sa foruma smo uzeli od tog lika..

Nije losa fora garancijom, od par stranica unazad. Planirao da telefon porucim sa kp, lik iz Apatina :) ali cu ipak u nekoj prodavnici (logicna prodavnica, bg, jos je i jeftiniji - 235€)...

Samo da kazem, u radnji u balkanskoj daju garanciju na 12 meseci...sko neko hoce 24, telefon je skuplji

Samo da kazem, u radnji u balkanskoj daju garanciju na 12 meseci...sko neko hoce 24, telefon je skuplji

Kakav racun daju? Paragon blok, fiskalni (iz kase ili na FR obrascu)?

Od svih blok racuna jedino je validan fiskalni racun na FR obrascu koji izgleda ovako:

fiskalni_fr_obrazac.jpg

Poslednja izmena:
Izgleda da checker app ne radi na N

Послато са Nexus 5X

Mislis na radnju koju sam pomenuo iznad? Moze onda savet (na pp) gde ga kupiti...

@Bobajakuda: Da je prihvata ovl. servis lg-a uz fr...

Poslednja izmena:
Dok se nova ne sredi preko action launchera se bez problema mogu postaviti wallpaperi i za lock screen, plus moze da izgleda kao nov nexus launcher.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Sta mislite jel postoji mogucnost da telefon ubije slusalice? Danas su mi crkle i skulcandy i sennheiser slusalice slusane u istom telefonu. Jel to moguce ili se samo tako poklopilo da na oba para rikne jedna slusalica.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Testiraj ih na drugim telefonima, ako rade normalno moguce da ti crkava dzek ili se jedan od pinova "zaglavio".

Sent from my D6503 using Tapatalk

Crkle su, probao na drugom telefonu. Cudno mi je da su bas u razmaku od par sati oba para slusalica crkle. Zato se pitam jel uopste moguce da telefon nekako ubije slusalice.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Ima sanse da je telefon, sto da ne. Kvar koji prouzrokuje vecu voltazu u sluskama. Malo verovatno, ali moguce je

Ово је послао 6п!

Kupicu sutra druge (neke jeftinije) pa cu da vidim.

Pa ne može telefon napraviti neki napon, zato sam i rekao da ne može

To sam i ja mislio, ali reko cisto da pitam, verovatno sam danas takve "srece"

Pa ako je na oba para crkla ista slusalica vrlo moguce da je do telefona.

Poslato negde iz svemira

Ne moze neki, ali kratak spoj je cudo :) Odnosno el. luk, ma koliko mali bio.

Ово је послао 6п!

Nazad
Vrh Dno