Poolmaker
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2013
- Poena
- 2,245
Nisam lepo napisao, developer preview mi je bolje radioVerovatno imaš neki drain, nema to veze sa Nom. Ja nemam tih problema, i baterija traje isto kao na M. Misliš da bi pustili update koji skraćuje trajanje baterije za 40%.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Śta je bbs?Skineš bbs i vidiš u logovima šta je problem.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Jel moze bez ruta?
Meni baterija traje duze na 7.0
Imam problem sa konekcijom. Ubačen v7 factory images, odradio reset komplet da sve izbriše i ponovo instalirao sve.
Tapatalk non stop izbacuje sledeću grešku: "your session has expired. please login again". Probao moj nalog na drugom fonu i radi, probao na web pc moj nalog i radi, znači do 5x. Takođe sam primetio da i viber kada ne koristom neko vreme pri prvom pokretanju na trenutak vidim onu poruku kao kada nema interneta na sekund, kao da je bio off, posle te sekunde normalno radi. Imam net, radi chrome, vremenaska prognoza, fejs... ali ovo zeza. Isto je i preko wifi ili mobilnog neta. Probao sam na talku da brišem keš, instalirao druge verzije... ništa, neki problem je sa konekcijom. Neki predlog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari