Šta je novo?

LG Nexus 5X

:D Ma potopicu ga da ga ohladim malo. :D

EDIT: Nego, ubise me notifikacije na Viberu. Desi se da mi ne blinka uopste kad dobijem poruku, nekad da, nekad ne, i to od zadnjeg update-a Vibera.

Poslednja izmena:
Meni trepti uvek, 'bem li ga
@sasa95, tako otprilike, ~700mb

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

nije još stigao ota regularno bez prijavljivanja, bar kod mene

Ima se skine i ota i factory image, na android sajtu kome treba

Koji power bank koristite na N5X, tj. koji se dobro pokazao? Ja se dvoumim izmedju xiaomi power bank pro i Xiaomi ZMI HB810, da li neko ima iskustva sa njima?

^ xiaomi power 10000mAh, radi odlično. Uz kabal koji sam dobio stavio sam adapert za C.

Može link za factory image i kratko upustvo? Imam otključan Bootloader, ali bih da ubacim zvaničan 7 bez iakakvih modifikacija.

Evo, desno najveća vrednost je kada je ugašen ekran, levo je vrednost kada nešto radiš, ume da padne i ispod toga ako se baš cedi.
a7cb7adb3ade76c6bfde5b79e3e91154.jpg

Max usb current 1600mAh, znači ništa od fast charge. Šta ti piše za output amperažu na powerbanku?

Za 7.0, idi na www.google.com/android/beta i klikni enroll tamo. Dobićeš apdejt na telefonu za minut(btw, to što piše u linku beta ne znači da ćeš dobiti beta verziju, dobijaš official 7.0, stabilnu verziju koja ide i preko OTA, malo sporije doduše).

Ta brzina punjenja je odgovor za xiaomi 10000mAh, nisam video da baterija puni brže, mada nisam detaljno zagledao.

De postavite koliko vam se brzo puni sa punjačem? Moj je isti kao vaš, primetio sam da se dosta brže puni ako je ugašen, odnosno ne koristim fon.

404. That's an error.

Za 7.0, idi na www.google.com/android/beta i klikni enroll tamo. Dobićeš apdejt na telefonu za minut(btw, to što piše u linku beta ne znači da ćeš dobiti beta verziju, dobijaš official 7.0, stabilnu verziju koja ide i preko OTA, malo sporije doduše).
Ovo je beta.
Pitao sam za zvanični, ne beta.

ukucas factory image u google i odes na taj link i sa leve strane imas ota

Pa jel ti čovek lepo napisao da nećeš dobiti betu nego finalnu verziju. A ako neces tako odradi ovo gore sta sam napisao

Poslednja izmena:
Meni tu pise 3000, verovatno mu zato i puni sporo

3000 pokazuje Ampere? Može slika?

@nightshadow, da, piše beta verzija. Nigde ne vidim da se preuzima javna verzija. U tome je problem, tražim javnu verziju a svuda piše beta.

Na džabe ja pišem kad ti nećeš da čitaš.

794312e32b9acb78664c6d7e65a1eb30.jpg

Official, sa Gugla.

0a343f22f6f04f301bef1d3a95ca844e.jpg

OTA, nakon prijavljivanja za 'beta'.

3000 pokazuje Ampere? Može slika?

Tebi pise max usb current 1600, meni pise 3000. To je lik primetio, a ampere ne pokazuje tacnu brzinu punjenja, jer uvek pokazuje 1200. Sto ne moze biti tacno

d9c90f436b9ce8b546f4fe9d1ac84293.jpg

Kao sto sam rekao svima se puni oko 70-80 minuta

Poslednja izmena:
Vudeću koliko piše kada pivežem na punjač. Za eksternu bateriju 1600 je odlično.

d79b7cc37e315203bf3ff6bf7f535fd8.jpg

Zasto jede ovoliko rama ?

Jel postoji razlog zašto proveravaš? Ili je radoznalost u pitanju. Jer ja nemam razloga da uopšte tu ulazim, jedino kada neko na benchu nešto napiše ja odem da vidim kakvo je stanje.

Jel postoji razlog zašto proveravaš? Ili je radoznalost u pitanju. Jer ja nemam razloga da uopšte tu ulazim, jedino kada neko na benchu nešto napiše ja odem da vidim kakvo je stanje.

Ни ја не разумем порив да се стално проверава рам, кеширање, батерија ....
Још је више ненормално радити ув и оц?! На телефону људи моји, па на пц-у је то занемарљиво , на телефону тотално апсурдно, овај кернел онај кернел, дај говернор она овај, јеееее батерија траје 20 минута дуже...
Последњи офишал и Рут... здраво ћао...
После свих ромова сви се увек врате на фабрику и та фабрика увек боље и стабилније ради ...

КупиЈо сам тапаток!

Ne znam sad konkretno za Nexus 5x ali u dosta slučajeva fabrika nije nešto što najbolje radi pogotovu na starim telefonima koji prodišu sa nekim custom rom-om.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Misli se na Nexuse, Samsung i ostali su druga priča. :)

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Proveravam konkretno zbog SSova koje je neko okacio, gde ljudima ne ise vise od 700mb.. malo mi cudno kod mene, ne moze da spusti ispod 800.. Iskreno 7.0 ima par bagova, par puta su mi aplikacije pucale, cak ima i nekog laga.. Valjda dok se slegne sve.

Nisu to bagovi od androida 7, već te aplikacije treba da se optimizuju za novi sistem.

Ни ја не разумем порив да се стално проверава рам, кеширање, батерија ....
Још је више ненормално радити ув и оц?! На телефону људи моји, па на пц-у је то занемарљиво , на телефону тотално апсурдно, овај кернел онај кернел, дај говернор она овај, јеееее батерија траје 20 минута дуже...
Последњи офишал и Рут... здраво ћао...
После свих ромова сви се увек врате на фабрику и та фабрика увек боље и стабилније ради ...

Bravo! Podržavam sve napisano.

A takođe podržavam i ovo što je havijer napisao: "u dosta slučajeva fabrika nije nešto što najbolje radi pogotovu na starim telefonima koji prodišu sa nekim custom rom-om".

Iz prostog razloga što je to istina. S2 sam produžio vek sa 4.4.2 custom romom.

Poslednja izmena:
Google Play Services mi zdere bateriju, Mobile radio active...

Screenshot (Sep 3, 2016 6-59-32 PM).png

Kako resiti ovo?

Nazad
Vrh Dno