Šta je novo?

LG Nexus 5X

Kakva vam je baterija na 7.? Meni izgleda lošija za nekih pola sata, 45min sota. Posle update-a sam odradio factory reset za svaki slučaj, ali baterija nije kao što je bila. Ranije sam dolazio do 4h sota dp kraja dana lagano i da mi ostane oko 15 do 10% baterije. Jel možete da me podsetite šta beše treba sve da isključim u podešavanjima? Mada mi se cini da sam tu sve uradio.. Koju aplikaciju mi preporučujete da instaliram da pratim šta drainuje bateriju?
Evo par ss-ova

Screenshot_20160901-214741.png

Screenshot_20160901-214747.png

Screenshot_20160901-214756.png

Screenshot_20160901-214802.png

Sve je stock bez roota, ne znam ako nastavi ovako mislim da cu morati da flashujem factory image...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kako se pisalo, ja sam mislio neće 3-3.5h SoT-a da pređe :)

21bde2f8f211a9220b32b3801a206aeb.jpg
55dbaad16406349915282e4062872582.jpg
aeb54555810fa6cf1615286fb62940d5.jpg

77 aplikacija piše u podešavanjima!
Vrlo vrlo korektno :)

Tranzicija na Nougat uepešno završena.

Da li postoji mogućnost da se onaj google sarch bar skloni sa ekrana?

Kakva vam je baterija na 7.? Meni izgleda lošija za nekih pola sata, 45min sota. Posle update-a sam odradio factory reset za svaki slučaj, ali baterija nije kao što je bila. Ranije sam dolazio do 4h sota dp kraja dana lagano i da mi ostane oko 15 do 10% baterije. Jel možete da me podsetite šta beše treba sve da isključim u podešavanjima? Mada mi se cini da sam tu sve uradio.. Koju aplikaciju mi preporučujete da instaliram da pratim šta drainuje bateriju?
Evo par ss-ova

Pogledajte prilog 208567

Pogledajte prilog 208568

Pogledajte prilog 208569

Pogledajte prilog 208570

Sve je stock bez roota, ne znam ako nastavi ovako mislim da cu morati da flashujem factory image...

Instaliraj betterbatterystats(treba root), pa okači log u odgovarajućoj temi.
4h ja bez problema izvlačim.

Jel može nešto bez roota? Ne bih sada da brišem sve iz telefona.

Da li jos neko ima probleme sa notifikacijama na 7.0? Ne prikazuje mi kad recimo imam vise uzastopnih poruka od iste osobe na whatsapp ili viber, vidi se samo jedna poruka i ne moze da se rasiri notifikacija

Da li jos neko ima probleme sa notifikacijama na 7.0? Ne prikazuje mi kad recimo imam vise uzastopnih poruka od iste osobe na whatsapp ili viber, vidi se samo jedna poruka i ne moze da se rasiri notifikacija
Verovatno aplikacije moraju to da srede.

Ma ni uz upaljen EIS klipovi nisu ništa spec bolji, drhte.
Kad se fiksira mob onda je klip super, ali nije to poenta.
No, da ne širimo temu koja ne zanima nikoga očigledno [emoji4] .

I dalje te ubedjuju da EIS na N5x radi bolji posao nego na 830 ois?
N5x da ima ... cek nije realno sto nisi kupio N6P :D

Nema šta ko da me ubeđuje, sem OIS i zvučnika sve ostalo je lošije na 830.

Ista stvar kod mene.. Cekamo da to srede

I briše sve iz telefona.

Jeste udarali tradicionalni root ili systemless, android 7.0?

Kako god zelis :) Neces imati problem sa systemless opcijom. Mada traditional preferiram, ali sve jedno ti je u Srbiji.

Pa ja koliko znam samo systemless i možeš?

Pustis obican Systemless zip da patch-uje boot.img. Podignes sistem , odradis full unroot iz supersu i ne dozvolis vracanje backup-ovanog boot.img.

Onda u twrp terminalu kucas "echo SYSTEMLESS=false>>/data/.supersu" pre flesovanja supersu... Flesujes SuperSU. Tokom flesovanja ce ispisati System mod.

Tako sam rucno radio. Ako imas doradjen boot.img ili custom kernel, mozes lagano da flesujes SuperSU in system mode (ima tema na xda, trazi :) )

Ili jednostavno flesujes vec rutovan stock N i ne razmisljas ni o cemu.. :D

Kada se očekuje zvanično v7?

Android 7, N.

Ono što sam ja uradio - flash supersu.zip iz twrp-a, to je sva mudrost.
U suštini isti đavo kao i običan root, ako ne zalazimo u neke tehničke detalje. ;)

Slucajno sam ukljucio flashlight i bio je ukljucen 25 minuta. Telefon se malo zagrejao. Da li ima razloga za brigu? Koliko dugo flashlight sme biti ukljucen?

Koliko vam RAM-a zauzima sistem?
5c5d5040145e1126555bc7090d08d5f7.jpg

Vrh Dno